24rodopi.com/Темата+

„Става нещо хубаво, но много закъсняло.  Срещу едни активи за 3,5 милиона лева  са дадени едни 150 милиона лева. Мнозина биха задали въпроса защо това се случва точно сега? Не е важно, че вкарваш гол в 90-а минута, а че вкарваш. Съмнението остава, че ако си вкарал в 20-ата минута – печелиш едни пари, заради по-ниския коефициент, а в 90-ата – парите стават много повече заради“, така журналистът Илхан Андай обобщи пред Нова телевизия казуса с Румен Гайтански-Вълка, пише Новини Бг.

„Съвпадението с предизборната кампания позволява всякаква интерпретация. Зависи как ще коментираме – като журналисти или като хора от различни партии. Ние сме в предизборна кампания и както е удобно, така се коментира“, каза журналистът от 24rodopi.com.

По думите му бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев „е трябвало да бъде задържан още навремето”: „Той затова избяга. Може би затова го освободиха от поста – свърши една мръсна работа. Взе си полагаемото, предполагам. Защото в нито една държава – от Анкара през Брюксел до Лондон, това не би се допуснало“.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/8/24 17:48

    Добре че е Пеевски който развали рахата на крадливите дерибеи. Чакаме продължение в офисите на Чакъров и ръмъданчо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/8/24 19:57

      Може и сокола да посетят.

      Изтриване
  2. Анонимен15/8/24 19:37

    Как да задържат Мавродиев като е човек на Боко тиквата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/8/24 20:02

    ДПС е партия за пране на пари!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/8/24 20:19

    То в тая "държава" все някой е човек на някого Мавродиев на Боко,Хасан на Вълка,Вълка на Джолан ,Джолан на "братушките".Тука си трябва народен СЪД ,присъди и кой каквото е заслужил.Иначе оправия няма да има.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/8/24 20:53

    Алуууууу ДПС с дерибейската хунта през годините е бил ОПГ....добре че бат Пеевскииииии ги разкри и сега дерибейската хунта е в голяма паника и не искат да пуснат кокала а и са готови и кръвен Майдан да направят тези алчни и гнусни крадливи дерибеиииииии

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/8/24 21:39

    Старата песен на нов глас. Няма да се оправи тая държава,всеки сам да се оправи,кой както може.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/24 22:37

      Нищо ново, и през 90те така практикуваха банките, помните ли? Аз помня

      Изтриване
  7. Анонимен16/8/24 11:46

    ДПС превзе финасовите ресурси на държавата. Върхушката на "бизим парти" живее в охолство чрез различни корупционни схеми, нагло използвайки функционалната политическа неграмотност на народонаселението.
    Представяха ни ДПС като правозащитници на българския "мирен" преход, с измисления и тиражиран до втръсване "етнически модел", който всъщност е бил "порции и коруция срещу етнически мир". Контролът на стадото не е евтин... но ДПС дори не са наливали много за контрол. Търгували са с изхабената "етническа карта" предназначена за хората и осребрявали "марката ДПС", срещу огромни обществени ресурси, с които си изкупували територия и ключови бизнеси за да цоцат те и поколенията им до девето коляно. Живеем в турски сериал, но някой каза "Дур"! ... Следва продължение...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/8/24 09:42

    Ипеевскиесъщиятщедойдеинеговиятред

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.