24rodopi.com/Общество/Политика

„Обикаляха по селищни празници, събори, че дори се включиха в Деня на миньора, само и само да се снимат с хора зад тях, които дори не подозират за тяхното присъствие. Пропагандата на фракцията „Аталай-Чакъров“ до такава степен се изчерпа, че вече правят видеомонтажи, за да покажат някаква масовост“-това твърдят активисти на ДПС по повод фейсбук акцията на групата „Аз подкрепям Ахмед Доган“ относно скромния протест на „Боец“ в столицата срещу вътрешния министър Калин Стоянов.

Оказва се, че националните телевизии са уловили едва няколко десетки души, докато в групата на „Аталай-Чакъров“ протестът бил многохиляден и срещу Делян Пеевски и Калин Стоянов. Кадрите обаче са от 23 юни 2022 година и то срещу правителството на Кирил Петков. На една от снимките се вижда и евродепутатът Танер Кабилов, който заедно с голяма част активисти от ДПС подкрепи протеста срещу кабинета „Петков“. Според фейсбукарите обаче Кабилов е бил вчера в София и протестирал с хиляди срещу Пеевски, а умозаключението от кадъра отпреди 2 години е „Бил е май на Росенец вчера, ясно е“.

„Страх ги е да дойдат дори в депесарските райони, защото няма да съберат и 50 души, а в един момент се оказва, че в столицата имало хиляди депесари. На техните гласове ли разчитат на изборите тогава? Ако продължават с монтажите, само да не се объркат и да включат някоя манифестация за 9 септември отпреди 89-а година“, пък питат активисти на Движението в Кърджали.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/24 13:05

    Дерибейската хунта е в голяма паника и гледат да си запазят изцапаните си задници с депутатски имунитет

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/24 13:17

    ОТ ТАЗИ ВИСОКА ТРИБУНА
    СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ КОИТО РАЗБИРАТ ВАЖНОСТТА НА СИТУАЦИЯТА И ПОДКРЕПЯЩИ ПЕЕВСКИ
    МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ НА ПО ВЪЗРАСТНИТЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА ЗА ДА НЕ БЪДАТ ПОДЛЪГАНИ НА ИЗБОРИТЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/24 15:17

      а по-младите какво разбраха

      Изтриване
  3. Анонимен22/8/24 14:27

    Аталаѝ-Чакъров и Кючюк могат да съберат хора колкото , един селски киносалон само ,че още не го осъзнават.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/24 15:47

    Какво става Хасан Азис и Ресми Мурад къде се скриха много горди бяха не им се чува гласовете на тия он башии скриха се някъде нямат ги да не са в командировка сарая при сокола да не са под крилата на сокола ?.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/8/24 17:54

    Албанските реотани кючюци, аталаи, джейхани и чакъри, едва загрели след десет години, организирано започнаха медийна кампания с въпроси относно Пеевски (без да имат доказателства черно на бяло) свързани с хипотетични статии в стил затоплени манджи в Гугъл и Фейсбук, пелтечат глупости и опорки за да отклонят вниманието от крадливите дерибеи в ДПС-то. Типична инстинктивна отбранителна реакция на крадци - "Крадеца вика дръжте крадеца".
    Нямат шанс. По телевизии, медии, техни снимки и видеоклипове се видя, че могат да организират само себе си и публиката им е не повече от около десетина зяпачи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/8/24 18:20

    PROVERKA NA VSICKI I NA VSICKO 35 JIVIYAHA KATO SULTANI SEGA DOYDE VREMETO ZA POVRISTANE I VRISTANE NA VSICKO

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.