24rodopi.com/Читател-редакция

За да минеш с бодра крачка над Водното огледало по въжения мост, първо трябва мнооооого внимателно да слезеш по водните стъпала!

Това пише ядосана кърджалийка, която използва пешеходния маршрут "Възрожденци"- центъра, през въжения мост.

„Имаме си и Водно огледало, и Водни стъпала. Не повдигам въпроса за авариите, а колко пари дерибеите са откраднали от водния цикъл на Кърджали. Не усвоиха, а направо присвоиха средствата за водния цикъл“, допълва тя.

"Вчера беше наводнено (на снимката долу), днес шурти и е трудно слизането по стълбището". Просто, пазете се!", гласи съветът на кърджалийката.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/24 09:59

    Тези дерибеи си ги ибираха “гражданите” защото ДПС им нареждаше

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/8/24 10:09

    Десетки милиони смъкнаха от гърба на народа. Кражби Кражби Кражби

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 11:55

      Един от главните дирибеий отговарящи тогава за водното огледало отиде с досието в обласна администрация като младши експерт

      Изтриване
  3. Анонимен13/8/24 12:52

    Miqt amet ne krade

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/24 13:20

    Хората в Кърджали тъгуват по Азис. Виж какви спомени изникват в тях. Чакат с нетърпение листата на Партията, за да им целунат обущата от благодарност. Къде ще намерят те други миротворци и спасители от възродителния процес?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 15:07

      Ние живеем в мир, но те продължавдат да лежат на милионерската кълка, че мирът е застрашен и те са единствените пазители на етническия мир. Кой кого заплашва бе дерибеи?

      Изтриване
  5. Анонимен13/8/24 13:25

    На основата на възродителния процес бе построен изродителния.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/24 13:57

    85 милиона за тоя гьол.Да бяха сложили една турбина да върти поне ток за осветлението му.Когато деляха краденето,имаше такива коли,дето съм виждал само по телевизията и повечето софийски.Сега попа ,ходжата и асан азис да вървят да чистят тинята.Завалиите чак в София ходига да го защитават.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/8/24 18:15

    HASAN NAPRAVI MOST PAMETNIK ZA CUDO I PRIKAZ NA DEN YA MINAVAT 100 COVEKA YA NE NO ZA VAS NISTO

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/24 20:03

    Тези дерибеи да не паднаха от Марс, нали ние ги избирахме и обикаляхме цяла нощ с тъпани и кларинети по кърджалийските улици, а ти Родопи една дума не публикуваше против Хасан,както и сега няма да публикуваш коментара ми.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/8/24 20:29

    Имаме си гора в коритото на нещото, глътн ало над 80 млн.,пардон дало възможност някои да станат милионери. Оправданието за строителството на водното огледало беше да може да поеме голяма вода ,ако се изпусне от язовира. Сега с тия гори колко ли вода ще пропусне ,но май никой не хае за това.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/8/24 09:48

    Една от приказките на Хасан: " С гордост се оглеждам във Водното огледаро"! Има си хас,нали милионите от него ги наля в хотели в "братска" страна!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/8/24 00:06

    Още ли има хора в Кърджали, които не разбраха, тази вода идва от яз Кърджали, промишлена, не пречистена, не е питейна и тръбите не са отговорност на ВиК, а са на частна фирма от София, която не и пука. Няколко пъти общината плаща на външни фирми за да оправят теча, тъкмо отстранят авария, тръбата се спуква на 5 метра от старото место. Изгнила е цялата, от 60 те години е.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.