24rodopi.com/ Темата+

Заседанието на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС, което трябваше да се проведе днес в летния сарай на Ахмед Доган на Росенец, се провали, съобщава Българското национално радио.

Заседанието трябва да започне в този час, но пристигналите в "Росенец", лятното имение на Ахмед Доган, членове на бюрото са по-малко от 16 и не могат да осигурят кворум, посочва кореспондент на радиото.

Както 24rodopi.com първи писа тази сутрин, 16+1 членове трябва да се включат в заседанието, за да бъде то легитимно. Едва 14 са потвърдили участие.

„Нито едната, нито другата група обаче може да направи някакви промени в ръководството или устава на Движението. Идеята на поддръжниците на почетния председател на ДПС бе да свикат Конгрес, за да "свалят" от поста Делян Пеевски, но това, както изглежда засега не може да се случи“, посочват от БНР.

Оперативното ръководство на партията е от 24 души, председателствано от Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. В ЦОБ влизат зам.-председателите Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов, Джейхан Ибрямов и Илхан Кючюк, както и членовете Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

Повече от месец фракцията „“Аталай-Чакъров“ не може да получи подкрепа, за да се проведе и Централен съвет.

България се нуждае повече от всякога от редовно правителство, заяви съпредседателят Джевдет Чакъров малко преди да влезе в "сарая". Припомням, че при осигурени 127 гласа за подкрепа на проектокабинета на ГЕРБ, с първия мандат в 50-ото Народно събрание, 17 души от ДПС изненадващо гласуваха "против", след като Рамадан Аталай им предаде, че такава е волята на Ахмед Доган.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/8/24 15:39

    Повече може да са някои са участвали с конферентна връзка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 18:03

      Е и,тоя ЦОБ нищо не може да реши.

      Изтриване
    2. Анонимен20/8/24 18:58

      ЦОБа ЦОПНА В КАЛТА. НЕГРАМОТНИЦИ С ПРЕТЕНЦИИ.

      Изтриване
  2. Анонимен20/8/24 16:07

    ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОВАЛА !
    Поезия, която се опитва да съобщи несъобщимото: съблазняване през плахост, победа чрез отказ. Поетика на крехкото и прекомерното, един минималистичен барок.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/8/24 16:11

    Не възприемат морфичния резонанс...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/8/24 16:23

    Гласуващи в незадоволително психическо състояние и гласуващи онлайн… Пародия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/8/24 16:45

    Ясно е, че доган свърши като Байдън. И ще се запомни като някой глухар, а не като Сокол. Времето му свърши и тези мутри около него го сринаха окончателно. Жалко ! Много е важно какво си свършил, но и как си ЗАВЪРШИЛ ! Кой нормален вижда Чакъров, Аталай и м.к. Кючюк като лидери, водачи...И те ще водят някого ! Ако дядо Хасан беше жив, щеше да каже Хай си.тир !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/8/24 17:53

    Ай, стига бе . Не може да бъде .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/8/24 17:54

    Ай, стига бе . Не може да бъде .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/8/24 18:59

    Време да си платите, дерибеѝ.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/8/24 19:17

    Догане тия твоите дерибеи те свалила на нивото на байдън.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.