24rodopi.com/Политика

„Вие елате, ние и без това ще махнем Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай. Писна ми да се оплакват от тези двамата. Но важното е вие сега да дойдете при нас, всичко ще се оправи“, казва евродепутатът Илхан Кючюк на един от най-активните регионални лидери на ДПС в Южна България и категоричен в позицията си, че партийните милионери носят щети на Движението. Разговорът между двамата се провежда в заведение в центъра на Пловдив вчера, 16 август.

Човекът срещу Кючюк е непреклонен – „новото начало“ е дало надежда на много хора и този курс "партията - на хората" трябва да продължи, а „дерибеите“ трябва да бъдат отстранени от самия почетен председател Ахмед Доган.

Двата дни престой в Пловдив на Чакъров, Аталай и Кючюк се оказаха трудни, не успяпха да "трансферират" членове на ЦС в техния лагер.

„Единствено в четвъртък вечерта им беше по-приповдигнато, защото бяха 5-6 души в бирария „Йегерхоф“ в „Тракия“, през останалото време се увериха, че са нежелани, особено Чакъров и Аталай“, сподели пред 24rodopi.com активист, който също бил „обработван“.

„Карат членове на ЦС да се подпишат на лист, който не се знае за какво е. Вероятно ще фалшифицират протокола за заседанието на Централния съвет, който щял да заседава на 21 август. Човек може да е на море в Гърция на тази дата, или на друга, а в същото време по документи да се окаже, че е бил на заседание на съвсем друго място в България и даже е гласувал“, допълни той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/8/24 15:21

    Çok ama çok ZORDAYIZ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/8/24 15:31

    И това джендърче се прави на голям играч. Не разбрахте ли че за дерибеите гласове няма да живее Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/8/24 15:34

    ВЪН ВЪН ВЪН крадливите,корумпираните,алчните вечните ,вредните депутатиииииии-дерибеиииии..това се отнася и за илхан кючюк- и той е дерибей....всички дерибеииии на Прокурор и да поемат към централния затвор при бай Ставри....да живеееее Пеевскииииииииииииии и Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/8/24 15:47

    Абе Севлиевски мангал кого лъжиж на едно място серете Ърмъдан ,Чакъра и ти децата ли лъжиж или избирателите вие много сте отракани деребейски мангасари само новото начало с Пеевски само напред госп .Пеевски избирателите с теб сме смачкай тия деребейските цигани само напред напреред ,напред няма да жалиш на тия мангали .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/8/24 15:56

    Типично по дъпъсъ и селските кметове се подписват празни листове и фактури.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/8/24 15:56

    Ей Гадни Маймуни Никой не ви де доверява вече само Аувшвиг ще ви оправи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/8/24 16:05

    Мамин педерасчо! Ще махал и той нещо. Жена ще става. Това ще махал.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/8/24 16:57

    Трябва да са в затвора.
    Кърлежи такива.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/8/24 17:34

    Пуделчето Кючюк, кого ще маха.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/8/24 18:06

    Турците живеещи в България искат,да се махне Ааамед, ти ,Илхан Кючюк, Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов, Севим Али, хубавата Елена,твоят любим ....Всички, що не са в унисон и не служат на народа ни.
    Хайди Илханчо-горе,гюле...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/8/24 20:20

    Абе Кючук ти нещо нас електората хептен за будали ни взе май! Мислиш си, че като махнеш някого от партията и проблемът е решен!. Не да се махнат, а трябва да се подведат под съдебна отговорност, да се разледват и да бъдат наказани , защото с депутатските си заплати тези палати, къщи , хотели,коли акции няма как да се купят. Асан, ,Ърмъдан, Чакъров, това са хора кръвопийци, оглозгаха всичко до което се докопат. Полезен ход за харата никога не са правили. Животът им е минал само да трупат, да мамят, да лъжат, за сметка на нас народа. Вие се правите на много курнази, хеле пък ти.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/8/24 21:51

    Къчъка не го искаме в Кърджали да си ходи в севера👊

    ОтговорИзтриване
  13. Стоян18/8/24 09:11

    О не разумни и слабоумни дъпъсъ политици дерибей не може ли да проумеете , че Доган и Пеевски пресяват боклука от ДПС, накрая ще седнат двамата на маса и ще нарисуват бъдещето на партията и определят кои ще са бъдещите депутати, за кой ли път с действията си сами пишете в автобиографията си колко сте алчни и прости.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/8/24 12:12

    Ей този КОКАЛ е бил толкова сладък Даже ще влезнат в пазвата на ЗМИЯТА само и сама да са в Парламенто

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/8/24 12:13

    В близко време очаквайте от някои кметове Яндъм като подписах празни листове

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.