24rodopi.com/Темата+

МВР излезе с официална позиция, свързана с акцията на фракцията „Аталай-Чакъров“ в столичния квартал "Бояна".

Ето какво пишат от институцията:

МВР се е отзовало на два сигнала от адреси в столичния квартал „Бояна“ и от парк „Росенец“. Те са подадени на тел. 122 от активисти на ДПС, според които сигурността на почетния председател на Движението е застрашена.

На място са изпратени патрули, които да гарантират обществения ред и да предотвратят противоправни действия.

По първоначални данни при извършената проверка е установен гражданско-правен спор, към който МВР няма отношение. Материалите от проверката ще бъдат предадени на прокуратурата.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/24 10:03

    Хасан да го приюти в един от хотелите си в Турция или направо да му го подари, щом го е толкова жал!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/8/24 10:03

    Отишли да "защитават сигурността на Доган" неговите "велики везири", които си докарали и по един-двама слуги. Сиреч, те си искат султана със сараите, иначе митът за тяхното могъщество се разбива, както в частност за Доган, така и за тяхното везирство.
    Ахмаци, ако всеки от вас даде по няколко милиона лева за султана, ще му купите да речем замъка на Косьо Самоковеца, вдовицата му го продава. Ще можете да му назначите слуги, да им плащате заплати, че ще има пари дори за главен ибричкия, някой от "великите везири". Ние обикновените турци нямаме нужда нито от султана, нито от вас, дерибеите. Качвайте се на летяща чиния и напуснете пределите на родината ни, а тя е България!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/24 10:06

    Хасане,ти като беше 20години кмет,общината твоя ли е бе, гьотверен?Вие нови закони ли мислите,или никой не иска тая мишка в крадените си имоти.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/8/24 10:11

    Виж Хасан чо как знае законите 20г хоп клякаш после

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/24 10:13

    Sultan Süleymana kalmadı bu dünya bu arkadaşlar kim

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/8/24 10:13

    Каква сигурност му е застрашена на Доган, че нещо не се сещам? Все едно да накарат някой бивш наемател да напусне собственото ви жилище. Как и по какъв начин се застрашава сигурността на този човек? Има ли още хора които се връзват на тези номерца на алчните и безскруполни милионери?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/24 10:26

    Явно има такива коити се връзват ноооо по скоро те гравитират около него тези и имат кяр от цялата работа иначе не виждам нормален чиляк да отиде там да защитава КОЙ? да защитава КАКВО? нещо не се сещам

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/8/24 10:26

    ДПС (пояснение)
    Уикимедия пояснителна страница
    Език
    Наблюдение
    Редактиране
    ДПС може да се отнася за:
    Движение за права и свободи – българска политическа партия
    Пътно-патрулна служба (Дорожно-патрульная служба) – служба за контрол на автомобилния транспорт на Русия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/24 11:58

      По точното значение на абревиатурата ДПС е - ДВИЖЕНИЕ НА ПАРТИИНИТЕ СЕКРЕТАРИ ОТ БКП И ДС ...

      Изтриване
  9. Анонимен30/8/24 10:27

    Оставете го този крадец Скапа държавата с неговите дерибеи. Да му бъде конфискувано цялото имущество.Излезна от затвора гол като църковна .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/8/24 10:39

    Atma bulma dunyasi,Mestan turk konsolosluguna sigindiydi sizin zulmunuzden,beter olun

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/8/24 11:08

    Sezirame Dans i Prokuraturata Ahmet Doğan, Djevcet Çakırov, Ramadan Atalay, Hasan Azis, Mollahasan i drugite deribeği nasıskvat omraza mejdu Bılgari Turtsi Pomatsi i Romi iskat da sızdadat etniçesko naprejenie v Bılgariya fitila iskat da zapalyat ot Kırdjali i Rayona na tezi da im se pidsluşvat telefonite i da se sledyat tezi za svoite interesi sa gotovi da pravyat vsiçko

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/8/24 11:14

    Това е поредният измислен сценарий от Ахмед и компания , за да се постави пак етническата карта. Крадците на прехода излезнали да го защитават и те не знаят за какво.Всички общински кметове станаха милионери за 30г. взеха им всичко на обикновените хора земи къщи изгониха ги от тази държава Сценарият е същият Както преди беше на Росенец с Христо Иванов и компания . Не разбрахте ли бе хора само ви използват за тяхните интереси - събудете се. . Идват избори още сме свидетели на какво ли не предстои интересното. Добре че се появи Делян новото начало за да осветли всички дерибеи .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/24 11:28

      Овцете са си овце те искат стригане и вълка си Касимчо и Местанчо бяха ги осветили но овцете пак гласуваха и ще гласуват за вълка защото им обещавал,че след изборите нямало да хапва месо Вълка кожата си мени но нрава не ще има пак овце

      Изтриване
  13. Анонимен30/8/24 11:52

    Къде са общинските кметове

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/8/24 13:53

    Ауууу като гледам снимката тези трескаво търсят балъци🐠🐠

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен30/8/24 14:01

    Разиграва се поредното предизборно ТЕАТУРО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.