24rodopi.com/Политика

Нова голяма крачка към предсрочни избори през октомври.  „Възраждане“ отказа да подкрепи правителство с третия мандат. 

"Не може да участваме в кабинет, в който участват ГЕРБ и ДПС", каза лидерът на партията Костадин Костадинов след срещата.

"Не мисля, че подходът им беше правилен, но е тяхно право", заяви пък Тошко Йорданов.

По време на двучасовите преговори от двете формации отчетоха сходства в някои секторни политики. Едно от които за референдумите.

Станислав Балабанов подчерта, че имат абсолютно препокриване на провеждането на референдуми в България. Той заяви, че след като е част от Комисията за прякото участие на гражданите ще предложи да се разгледат промени, чрез които да се облекчат условията за провеждането им.

Костадин Костадинов изрази своята подкрепа във връзка с казаното от Балабанов. "И ние, и вие сте потърпевши от една и съща политика, която има за цел да смазва волята и основното демократично право на всеки гражданин - правото на избор. Поради тази причина тук нямаме никакви разминавания", каза той.

"Възраждане" и ИТН имат препокриване по отношение на по-глобалния поглед над енергийната стратегия на България.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/24 16:09

    Да живеееее бат Пеевскиииии и
    Новото начало в ДПС...с Пеевскииии сме а не с крадливите,корумпираните,вечните вредните депутати-дерибеиии-талибанииии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/24 16:44

    А бе неграмотници и чалгари ,кои сте вие с 2-3 процента които са купени гласове от дпс и герб за да съществувате се изявявате като мандатоносители .От всичките ви разговори с различни политически сили вашите на итн и партиите с които водите може да се препокриват уж ким но партиите с които сте водили разговори 95 процента по между си не се препокриват .Пример дпс- герб -възраждане ппдб бсп нямат нищо общо по между си т. е не се припокриват .И какво излиза .Пълен ташак на припокриване на опростачения партиен боклук .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/8/24 16:49

    Е най-сетне . И на есен с викове и песен . Дали тогава ще се намери електорат който да гласува за тях или пак същата картинка изборите отново ще бъдат натъкмени .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/24 17:16

    Zashto za pari li pak delco ne mojahte da napravite za naroda nikoy ne misli

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/8/24 17:40

    Какви референдуми,бе роби!Поробените нямат право на мнение.
    Каквото ви кажат колонизаторите ,изпълнявайте!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/24 20:41

    Итн какво си мислеха, че освен манафите крадци от дъпъсъ някой друг ще подкрепи гейдружинка.

    ОтговорИзтриване
  7. Стоян4/8/24 08:59

    Редовно правителство ще имаме след 10 ноември когато се обяват резултатите от изборите в САЩ, вече се продават на търг билети за колесниците на самолетите излизащи за САЩ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.