24rodopi.com/Регион

Благороден жест направиха победителите във футболния турнир в Ардино на малки врати за Купата на кмета. Футболистите на „Граничар“ (Кирково), „Арда 1924“ (Кърджали) и ПФК „Аврора“ единодушно решиха да дарят целия награден фонд от 1 000 лева за лечението на малкия Каран.

Десет отбора, разделени в три групи, взеха участие в надпреварата за Купата на кмета. Спортната проява бе част от четвъртото издание на Дните на Ардино 2024. Във финалната среща тимът на „Граничар“ победи с 3:0 отбора на ПФК „Аврора“ от Ардино. Купата бе връчена на капитана на „Граничар‘ Борислав Касабов от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан. Победителите получиха още и медали. На трето място в надпреварата се класира отборът на ФК „Арда 1924“ от Кърджали.

В спор за бронзовите медали те победиха след изпълнение на дузпи тима на ФК „De Bourgeois“.

По време на турнира за индивидуалните си футболни умения бяха отличени: за най-добър вратар – Владимир Стоянов от „Арда 1924“, голмайстор – Любослав Илиев от „Граничар“, най-добър играч на турнира - Ерхан Салиев от ПФК „Аврора“.

Наградите за подгласниците на шампиона бяха връчени от председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков и общинският съветник Шахин Байрамов.

Гюнер Шюкри, Ардино

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.