24rodopi.com/Политика

Традиционният общински събор с конни надбягвания и народни борби се проведе днес в каолиновското село Климент.

Освен стотиците местни жители и гости на общината, в селищния празник се включиха кметът на Каолиново Нида Ахмедов, депутатите от ДПС Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Байрам Байрам. Изключеният от парламентарната група на ДПС и съпредседател на Движението д-р Джевдет Чакъров също бе сред зрителите на трибуната на стадиона в Климент.

Нида Ахмедов покани двата лагера на обяд след състезателната част, но до стопляне на отношенията не се стигна. Шуменската структура категорично подкрепя легитимното ДПС и ПГ на партията.

Кърджалийския депутат Байрам Байрам, който е зам.-председател на ПГ на ДПС награди най-добрите в надбягванията.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/24 19:15

    Само и само Пеевскииииии и Новото начало...крадливите и алчните дерибеиииии-талибани каква работа имат вече сред народа....СРАМ и ПОЗОР са за ДПС ,за България и е логично да се крият някъде а и що да не имигрират посока централния затвор при бай Ставри

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/24 20:41

    Питам се дали някога партията ДПС ще работи за хората. Това Движение ако щеще да работи за хората нямаше да стане партия. Ако се краде под лозунга права и свободи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 20:48

    Дерибеите имат еднопосочен билет до 9-0 коляно в посока централния затвор,бай Ставри им е подготвил културно мероприятие на тези долни алчни същества

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/24 21:44

    Браво на хората че продължават обичаите за молебен за дъжд. Хората са добри и честни щом вярват в Аллах или Господ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 21:58

    То се видя че няма хаир от тази партия по добре да се закрие!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/8/24 08:27

    Трябваше да ги качат на конете, двата лагера и който спечели той да оглави ДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.