24rodopi.com/Общество/Политика

От 1990-та година той е в опозиция вътре в ДПС. През тази декада той напуска парламента заради „не се осъществи възможността да бъда използван в изпълнителната власт“. Като друг мотив посочва „своята лична реализация, която вижда в предприемачеството“. Смятал и да завърши второ висше образование. Нарича тогавашните депутати „стари муцуни“. После пък пристава на премиера Иван Костов заради зам.-министерски пост…

Историята на едно предателство, откровения в пресата през 90-те, направени от Юджел Атилла. Днес пръв защитник на д-р Ахмед Доган и част от групата на т.нар. „деребеи“, които провалят всеки опит за диалог с Почетния. А последният впрочем е като пленник в „златния кафез“ на черноморския бряг.

Предателят Юджел Атилла днес обвинява всички, които не играят по гайдата на фейсбук групата на съпругата му Елван Атилла. Фактите в историята на 34-годишното ДПС говорят съвсем друго. Той е един от постоянните превратаджии срещу д-р Ахмед Доган.

Атилла е един от основателите на младотурското движение, които правят първата стратегия за отстраняването на Доган като председател на ДПС, но превратът не успява, защото един от тогавашните кърджалийски депутати с инициали Р.О. ги топи на Доган. И следващото, по-голямо предателство на Атилла, е през 1998 г., когато напуска ПГ на ДПС като депутат и отива при Иван Костов, тогавашен премиер, за да стане зам.-министър, взимайки за себе си един цял чувал с пари. Юджел Атилла е плътно до Иван Костов, даже го придружава и в Бурса - „столицата на изселниците“, в годините, когато Иван Костов изрича “Доган е проклятието на България”.

Настанало е ново време. Изглежда за нови чували. „Младотурците“ от 90-те вече са „старите муцуни“, които за нищо на света не искат да се разделят с натрупаното през годините охолство на гърба на тази партия. И отново ще я използват, този път чрез Почетния, който изглежда хич не е във форма. Дори цената да е пълно разбиване на Движението. А след това „нов фес за новия интерес“.

Бележка: Вероятно ще има питанки от рода на „Защо ни занимавате с този позабравен политик - прелетна птица от партия в партия, и настоящ баровец, който си гледа кефа в хотела си в Съни бийч!?“.

Ами, заради горния абзац: „Предателят Юджел Атилла днес обвинява всички, които не играят по гайдата на фейсбук групата на съпругата му Елван Атилла“ и заради „поведението“ на този хотел като „последна инстанция“, като „морален съд“, като „институция, издаваща присъди за предателство“.

Пожелаваме му наистина да си гледа кефа, а не да се занимава с теми, в които би се "удавил", защото в никакъв случай не е персонаж за подражание - независимо дали мирише на чували с пари или интриги.

И още нещо, за което в гнева си Атилови не се усещат, и барабар с "предателите", които не харесват новите им господари Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров, в черния списък са включили и Турция.

Ало, Атила бей и ханъмата, Турция знае кой кой е в тази партия - от хасковските интриганти до нещата, които стават в двата "сарая" в България!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/8/24 15:41

    За Елван Атила се говорят легенди, какви ги е вършила и е получавала заплата без да ходи на работа. Освен това тръгнала да защитава Почетния председател д-р Ахмед Доган, а в ретроспекция Юджел Атила е един от вечните предатели на ДПС. Може би парите са важен фактор за Елван Атила, тя въобще не се интересува от проблемите на партията. По този начин Елван защитавайки позицията на Чакъров-Аталай, иска в перспектива да гарантира своята финансова обезпеченост. Община Минерални бани се явява за Елван Атила, като финансова банка с карта, чиято транзакция няма край. А обикновените хора да работят за благосъстоянието на госпожата. Човек поне трябва да има морал и достойнство.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/8/24 16:38

    Мистър и Мисис Хоризонтал, изправете се вече, стига сте се навеждали толкова

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/24 17:06

    От къде пари за хотел те бяха гладна въшка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/8/24 22:58

      Хотелът е подарък, това е обществена тайна. От кого ? Еми от един Сокол 😊

      Изтриване
    2. Анонимен7/8/24 17:52

      От един Сокол, който се е качил на Елван тепе ! Тепе, тепе !

      Изтриване
  4. Анонимен6/8/24 17:40

    Дпс ще се раздели на две и ще влезнат с две други имена. После едната ще влезе в следващото правителство

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/8/24 17:40

    Дпс ще се раздели на две и ще влезнат с две други имена. После едната ще влезе в следващото правителство

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/8/24 17:42

    Дпс си изигра ролята на прехода.За да влезнат хора с Мюслюмански имена Дпс ще се разпадне и ще остане в историята.Хората ще забравят за нея и лесно ще стават коалициите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/8/24 18:00

    Един от осъзналите се предатели ! Имал късмет и с половинката си.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/8/24 18:22

    Жена му много допринесе за неговото развитие и го направи зам.министър.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/8/24 18:29

    Вярно е.С интриги и лъжи изхвърли и основатели на ДПС Хасково през 92 год.Тогава продаде депутатски си място на Христо Бисеров от СДС.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/8/24 19:29

    Създаде си ореол на голям депесар.Христо Бисеров му подари чувала с парите.Всички хасковски дерибеи той ги внедри в партията.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/8/24 19:56

    Жена му има много заслуги за неговото израстване.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/8/24 20:28

    Ба си.Тия всички са мекерета бе.С кви очи ходят сред хората, че и агитират...!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/8/24 15:47

    Абсолютен галош! Горе долу като Атаман!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/8/24 17:16

      На мода са галошите на хасково

      Изтриване
  14. Анонимен7/8/24 21:02

    UMNA JENA IMA.
    IE OT OBKRIJENIETO NA DOGAN

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.