24rodopi.com/Темата+

„Долината на вълците“ – така кърджалийци кръстиха акцията на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията и полицаи от дирекцията за борба с организираната престъпност. „Търсели Вълка!? Ще го хванат, ама друг път. Защо толкова години Румен Гайтански беше недосегаем, той получаваше големия пай от парите на Кърджали“, коментира служител в офис на улица „Булаир“ 33, в която сграда и в този момент продължава специализираната акция.

Три от офисите тук се използват от фирми, чиито собственици и управители свободно влизаха по всяко време при бившия кмет Хасан Азис. Те са свързани и с Румен Гайтански – Вълка.

В последните дни на мандата си Хасан Азис подписа нов петгодишен договор с дружество на Вълка за боклука на Кърджали, при положение, че до изтичането на стария контракт оставаше още една година.

Мощната дейност на Гайтански тук разви и фирмата „Пътстройинженеринг“ в момчилградското село Груево и чрез нея той получи скандалния кредит от Българската банка за развитие в размер на 150 милиона лева. Фирмата и базата в Груево бяха продадени едва за 3,6 милиона лева при трети опит. КПК пък установи, че 30 милиона лева от кредита Гайтански дал назаем на ТЕЦ-Варна, собственост на Ахмед Доган.

Кърджалийци определено не са очаровани от дълголетното присъствие на Вълка в града край Арда и региона - и заради натрупаните борчове на Общината, и заради скъпото и незадоволително изпълнение на ангажимента по сметопочистването и сметоизвозването, но и заради това, че именно Гайтански е направил всичко възможно Хасан Азис да не бъде сменен след третия мандат, а да получи право на още два от Ахмед Доган.

Очаквайте подробности


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/8/24 12:17

    Оставиха ВЪЛКА да избяга,да му мислят чакалите...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/8/24 12:49

    Крадливата гнусната дерибейска хунта е в голяма паника...до сега Къде беше Прокуратурата,ДАНС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/8/24 13:02

    Ох ся като запорираме богатствата на Хасан А., Ахмед А., Мустафа А., на Румен Г. и може на Ахмед Д...ще пируваме докрай...службите си знаят работата...държавата спи ама като се събуди, бушува...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/8/24 13:14

    Вчера стана ясно, че Ахмед Доган иска да върне обратно собствеността в ТЕЦ „Варна“ на ексминистъра от правителството Орешарски Данаил Папазов. Това изтече от документи в Търговския регистър от 12 август, а искането е 100% от централата отново да станат собственост на фирма „Сигда“, която купи през 2017 г. от ЧЕЗ ТЕЦ-а.

    „Налице е обосновано предположение за това, че се касае за извършени закононарушения, които са довели до значително ощетяване на ББР, съответно финансовия интерес на държавата“, казаха преди дни от КПК.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/8/24 13:17

    МОЛЛАХАСАН си яде и пие в ДУОМО ресторант пичове.Не му пука

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/8/24 18:29

      Не че не му пука, просто не може да асимилира сериозността, поради недостатъчен капацитет

      Изтриване
  6. Анонимен14/8/24 16:15

    Никого няма да осъдят. Хасан , Ахмед ,Вълк и подобни ще си живеят добре и по-добре.Много шум за нищо.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/8/24 17:40

    DOMO се казва ресторанта

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/8/24 17:50

    Гайтански избяга, но почетния е тук. Време му е да го вкарат при бай Ставри, строг но справдлив. Поне 30 милиона които му е превел вълка, да се върнат в държавата. А простите турци, да продължават да му целуват ............ и да гласуват за него ! Лошото е че нищо няма да се случи. Блаженни са вярващите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/8/24 00:04

      Почетния се кани да стане депутат от Кърджали с имунитет и никой не може да го барне пак агента Сава дъртака..

      Изтриване
  9. Анонимен14/8/24 18:48

    Тя и Кьошави се отказа,като видя какво племе сме.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/8/24 19:49

    Ако сега успеят да докажат нещо, ще можем да кажем, че нещо се променя! Разбира се това си е разчистване на сметки, но все пак....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/8/24 19:55

    Kurdun ensesi neden kalın bilen varmı?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/8/24 21:45

      върши си сам работата...ама тука има помощ от соколя...

      Изтриване
  12. Анонимен14/8/24 20:05

    Вълка с глутницата,а овцете...Така е като стадо пак да ходим,овце. .Проста работа еййй осъзнайте се .Живота ни мина,с овчи нрав.Срам ме е от себе си.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/8/24 22:09

    Кърджали затъва,благодарение, на достойния, кмет ,който с години си въртеше синджира.Сега да ну мислим ние ,Кърджалийци.Жалко за хубавия град. Сега една голяма метла за всички боклуци

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/8/24 23:19

    34 ГОДИНИ НЕ СА ХИЧ МАЛКО.ТОВА Е ПОЛОВИНАТА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.КОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/8/24 16:07

    Брех брех голяма работа е било това ДПС,като че ли другите партии са цвете за вмирисване

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.