24rodopi.com/Криминале

Млад кърджалиец, син на съдия, е бил задържан от органите на реда за управление на МПС след употреба на наркотици.

31-годишният мъж е бил спрян за проверка на КПП-Пампорово. Установено е, че той е управлявал автомобил „Фолксваген Т-Рок“ след употреба на наркотични вещества, като тестът показал наличие на бензодиазепини, уточняват от полицията в Смолян.

Водачът твърдял, че е взимал лекарства заради силното главоболие, което имал.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/8/24 08:24

    Може, може…

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/8/24 08:46

    ama ne samo na sadiite na policaite decara na prokori decata na doktori vsi4ko jivo drusa ama hva6tat tez koito si poiskat te

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/8/24 08:53

    Тати ще задейства уволнението на катаджиите. Как си позволяват ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/8/24 08:59

    Скандално

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/8/24 09:10

    Защо се бърза да се произнасят присъди като още не е ясно дали наистина има употреба на наркотични вещества?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/8/24 09:32

    НЯМА ПРОБЛЕМ ЩОМ Е СИН НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ВЛАСТИМАЩ. ИМА РАВНИ И ПО РАВНИ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/8/24 09:33

    Утре ще му се извинят, че е станало грешка.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/8/24 09:41

    Пишете името на съдията

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/8/24 09:45

    Ще му измислят прономерована, прошнурована психиатрична диагноза и ще му намерят зелени рецепти за diazepam, xanax, clonazepam. Дали е ползвал комбо от бензодрога / транкдрога с тези забранени по закон не е важно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/8/24 16:48

      За кокошка няма прошка! Тези тестове са забранени в Германия! Още ни пробутват теста там е съвсем друг! Момчето може верно да не е взимал нищо

      Изтриване
  10. Анонимен14/8/24 11:58

    по принцип бензодиазепини са лекарства, които се предписват със зелена рецепта. Не е срамно да се употребяват при заболяване, не е и престъпление. да вярно е, че се отчитат като дрога при тестване, но изрично е посочено, че са бензодиазепини! Не е кокаин или амфетамин! не е нужно да му издавате присъда на човека, че е пил лекарства.
    тук до някъде просто статията е подвеждаща.
    при контролирано използване на такива лекарства (от лекар) имат благоприятен ефект. излишно е да казвам, че 50% от населението поне веднъж в живота си е имал нужда от такава терапия.
    П.П. Не го познавам човека, в миналото съм бил на лечение с такъв тип лекарства. не е срамно нито да се лекуваш нито да приемаш лекарства.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/8/24 21:15

    Н е срамно нито да се лекуваш нито да приемаш лекарства но пише да не се кормува, анадъм му..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.