24rodopi.com/Спорт

Ръководстовто на „Арда“ изпрати жалба до президента на БФС Георги Иванов и председателя на съдийската комисия Давид Борбалан след мача със „Спартак“-Варна, загубен с 0:1.

В специален видеоклип са показани грешките допуснати от реферите, а от „Арда“ твърдят, че са били ощетени. Претенциите са за две неотсъдени дузпи срещу Чинонсо Офор (27') и Станислав Иванов (89'), както и за спестен червен картон за играч на Спартакза нарушение срещу Станислав Иванов (40').

Ето пълния текст на жалбата:

Уважаеми Господа,

Започна новото футболно първенство, с новото ръководство на БФС, а ние продължаваме да говорим за съдиите. Нали щеше да има промяна?

Ръководството на ПФК АРДА винаги е търсело проблемите вътре в клуба, но когато става дума за очевидни грешки и когато те се повтарят в пореден кръг-няма да мълчим вече. ПФК АРДА е отбор със 100-годишна история и ние няма да позволим разни Железовци, Давидовци, Васимирци и други да се подиграват с труда на футболистите на АРДА. Ние напълно разбираме, че съдиите и те са хора, и те правят грешки. Нали, именно поради тази причина БФС плаща милиони левове за системата ВАР, която да поправи грешката на главния съдия. В изминалия кръг АРДА гостува на „Спартак“-Варна, където тимът бе много сериозно ощетен, именно от неизползване на системата ВАР. Нашите претенции са за две неотсъдени дузпи за задържане на Офор в наказателното поле и нарушение срещу Станислав Иванов в наказателното поле, както и червен картон за нарушение срещу Станислав Иванов (40'28"). По наша информация нарушението срещу Станислав Иванов , който бе фаулиран след като бе изритан в коляното, съдиите от ВАР са го сметнали „за леко ритнат“.

Ръководството на ПФК АРДА моли г-н Борбалан да излезне с ясна позиция и да разчете евентуалните пропуски на неговите подчинени в срещата. От подобни съдийски гафове се оплакват и други отбори, което трябва да говори нещо на г-н Борбалан.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/8/24 19:14

    Арда и Левски са най ощетените отбори. Всички свирят срещу Арда.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/8/24 20:04

    Дано фани декиш.Голяма тесла ни удариха във Варна.Съдийте развалят голяма част от мачовете.Вземат пари и свирят субективно.Гонзо и той е участник в далаверите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/8/24 20:35

    Освен във Варна Арда бе явно ощетена и в мача срещу Локо Пд.с отменен реален гол,а тоя Тунчев коментира,че съдиите не са повлияли на резултата??? Явно не го слуша главата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/8/24 21:00

    До 20:35 прав си ама какво? Има много проблеми , освен това вълка е задържан. Сега ще паднем пак

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/8/24 22:00

    Ще видите с ЦСКА.Оставете съдиите вижте играта на Арда.
    Слаба игра без мисъл.Съдиите ощетяват слабия винаги.С ЦСКА ще плачем

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/24 06:59

    Съдиите винаги помагат на "големите"отбори,но Арда в този мач беше най-ощетена от егоизма на Ст.Иванов,а иначе трябва да признаем,че играем слабо,но с Тунчев -толкова.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/24 18:03

    Нали гласувахте за Гонзо? Какво очаквате сега?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.