24rodopi.com/Политика

„Има такъв народ“ (ИТН) връща неизпълнен третия мандат. Това ще бъде направено в президентството утре, 5 август – понеделник.

Това обяви на страницата си във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов. 

Пълният текст на обръщението му:

„Всички видяхте какво се случи през последната седмица. Случи се буквално пред очите ви. Президентът връчи третият проучвателен мандат на ИТН и ние напълно открито и отговорно се постарахме да го изпълним. Пред вас се срещнахме с всички политически партии и независими депутати в 50-ото Народно Събрание. От проведените разговори стана ясно, че между нас и пет политически субекта – независимите депутати около Николай Марков, независимите депутати от ДПС около Джевдет Чакъров, БСП, ПП-ДБ и ГЕРБ има пълно съвпадение на приоритетите, задачите, целите и начините на тяхното изпълнение. Въпреки това, въпреки липсата на разминавания, въпреки постоянното говорене на всички тях за отговорност, държавност и осъзнаване на простичкия факт, че е по-добре да има редовен кабинет, а не страната да отиде на поредните предсрочни избори, въпреки това - две от тези политически структури отказаха да ни подкрепят. При положение, че нямаме различия, тази постъпка изглежда напълно глупаво и безотговорно. И то е така – глупаво и безотговорно. Тези политически субекти са ПП-ДБ и ГЕРБ. ПП-ДБ се скриха зад ръководните си органи и отказаха да дадат ясен отговор. Защо? Вероятно заради политическото късогледство на единия партньор в тяхната коалиция, който продължава да се изживява като самодостатъчен. А ГЕРБ, въпреки разума и практицизма на експертите в тази партия, не успя да избяга от зависимостите на Бойко Борисов. Да ви припомня, че единствената парламентарна група, която искаше веднага избори бе групата на ДПС начело с Делян Пеевски. Е, Бойко Борисов изпълни желанието на Делян Пеевски и изпрати страната на поредните предсрочни избори. Сигурен съм, че ще си понесе цялата политическа отговорност за това.

Затова ние от „Има такъв народ" утре, 5-ти август, понеделник, ще върнем третия мандат на президента. Сигурен съм, че българският избирател е мъдър и ще постъпи правилно на предстоящите избори".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/24 15:45

    Е това е новина вече

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/24 16:23

    Айдееее, аталай-чакъровците загинаха, барабар хасана

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 17:33

    Нищо ново. Този филм сме го гледали. Просто всеки си има номер от програмата. Излиза на сцената, изиграва си представлението, после си чака овациите и накрая се изказват критиците. Трябваше да има правителство с първия мандат, но някой не иска държавата да е стабилна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/24 19:58

    Чалгарите изтекоха по канала Аамет аби няма да им помогне вече

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 20:36

    Те загинаха но и итн са заедно ,защото те са благодарение на дпс,в парламентна , които купуваха гласавете на простаците ,мързеливците бедните ,болните ,босите,цеганетата , които искат да съществуват без да живеят .Тоя път и за винаги итн отива в бунището заедно с кортежа на тутманека слави кратуната

    ОтговорИзтриване
  6. Стоян4/8/24 22:05

    България ще има редовно правителство след изборите в САЩ, а сега всички политици се ослушват и не знаят дали не пикаят срещу вятъра, шубето е голям страх.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/24 23:07

    А ние от ДПС на изборите на коя ДПС ще гласуваме?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/8/24 08:15

    Когато имаше шанс и беше първа политическа сила нищо не направи този чалгар. Мисля че сега няма право да мрънка.
    Хора всичко е чалга. Разпределение на порции. Подигравка с бедния народ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.