24rodopi.com/Общество

Водната криза в Стремци е преодоляна! Добрата новина обяви кметът на Кърджали Ерол Мюмюн.

Община Кърджали успя да реши проблема с недостига на вода в пет населени места в района. Заради продължителното засушаване намаля дебита в местните водоизточници и селата Стремци, Соколяне, Ястреб, Три могили и Стремово преминаха на воден режим. Общината помогна със средства и осигуряване на техника за изчистване  и оросяване на каналите от яз.“Ястреб“ до кладенците. От днес питейната вода текна от чешмите в стотици домове.


Кметът Ерол Мюмюн и председателят на Общински съвет – Кърджали Мухаррем Мухаррем посетиха населените места. По време на срещите жителите благодариха за  своевременната намеса на местната власт и за решаване на острия проблем с безводието.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/24 16:27

    А до сега защо е нямало вода в тези села и защо въпреки това са гласували! Браво

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/24 17:19

    Браво, г-н Мюмюн! Новото начало е факт! Д.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/24 19:14

    Браво кмете все така напред !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/8/24 19:22

    Най-накрая Кърджали си има КМЕТ!!! Предшния 20 години само далавери, как не го е срам да обикаля в града.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/24 20:16

    Но пак няма вода за съжаление в момента😀

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/8/24 21:26

    Браво ,кмете!!Все така на пред!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/24 22:16

    Не е отишъл да се снима как яде мекици при бабите като Асанчо, а е отишъл да свърши работа с общинска техника. Не говори като Асанчо в бъдеще време, което впрочем все не идваше, а говори след свършен факт. Такъв работлив кмет искаме.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/8/24 23:43

    Село Звиница вода никога не е имало

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/24 21:30

    Не кмет а бачкатор машала.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/24 08:07

    Наш човек бе! Работи и решава наболелите в годините проблеми. Вслушва се в това, което ние искаме. Стъпка по стъпка, малко по малко но на много фронтове и всеотдайно, подобрява условията за живот на малки и големи. Човек със сърце, ум и душа в тандем с работливост, прозрачност, загриженост, уважение, справедливост и равноправност, обединител на всички етноси, на всички хора и в града и в селото. Това е нашия кмет - Ерол Мюмюн.
    Искаме всички политици, кметове и общински съветници да работят за нас заедно с нас, а не инсънлъктан чъкмъш алчни дерибеи!


    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.