24rodopi.com/Коментари/Политика

Срещнали се Тодор Живков и Андрей Луканов на оня свят:

-Как е, как е, другарю Луканов? – поздравил Тато, който между 1954 и 1989 година заема най-високите ръководни постове в България.

-Добре е, другарю Живков! Чета новини от долната земя. Нашата партия не върви на добре. Корнелия Нинова плаши другарите, че тя пак щяла да реди листите за депутати.

-Ти нашата партия я остави, ама виж твоята хептен е закъсала. Ахмед казал, че е повече от партията.

Луканов докоснал с пръст върха на носа си, после плъзнал палеца нагоре, за да намести очилата си и с възможно най-загрижения поглед казал на бившия Първи:

-Както е тръгнал, като дойде тук, Меди ще иска наш началник да стане. Цял Генерален секретар!?

-Ех, Карлович, Карлович, не генерален, а направо монарх. За крал се е записал!

 

Това е вицът на деня, който е може би и най-краткия и точен коментар на думите на Ахмед Доган: „Само предложението ми, самият ми призив да се оттеглят – това е достатъчно! В случая аз съм по-висшестоящият орган, дори от Централното оперативно бюро“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/8/24 11:52

    Той си е Крал

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/8/24 12:00

    За турците в България все още не е дошла заветната 1989 г. Това ли иска да каже Доган. България не е авторитарна парламентарна република - тя е нормална демократична държава с ясно подписани закони. Доган като философ не би трябвало да бърка понятията диктатура, демокрация, парламентаризъм, но последните му изявления, някак иска да превърне България в тоталитарна държава - къде са либералните ценности и идеи!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/8/24 12:04

    Аз ако не гласувам тия депутати как ще са там никой не по голям от народа и депутатите да не си мислят че сме малоумни ай сиктир лидер бил депутат бил младите напуснаха страната заради вас народът е беден а Вие сте родени да сте там постоянни я се махайте от там дайте път на младежите от младите има кадърни няма да са като вас.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/8/24 12:26

    Деменцията и склероза се отразяват зле него само азраил ще го оправят амин.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/8/24 13:28

    Той наистина е висшестоящ орган. Само че, женски полов орган.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/8/24 13:37

    Аметчо скоро ще обяви, че и от Господ е по - голям.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/8/24 14:50

    🤣 dreben diktator v semeistvoto si...nerde abla?! 😂

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/8/24 17:15

    Като ви казвахме недейте гласува за тия крадци 35 години гласувахте ,сега дойдохте ли на нашето но геч опропастихте бъдещето на децата си а те станаха милионери а нас ни изкарвахте болюджии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/24 00:01

      Да ама в коя друга партия има,и ще има ли от нашите хора на ръководни постове?

      Изтриване
  9. Анонимен1/9/24 09:53

    https://desebg.com/ns/804--1-20-

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.