24rodopi.com/Спорт

Нещата в „Крумовград“ не вървят, отборът загуби и гостуването си на „Черно море“ на стадион „Тича“ във Варна. Серкан Юсеин и други основни играчи показват, че са във форма, но като цяло нещата не се получават. След 6 кръга и пет поредни загуби, тимът на Атанас Рибарски е на 14-та позиция в елитната ни футболна група.

„Черно море“ – „Крумовград“ - 3:0 (1:0)

голмайстори: 1:0 Васил Панайотов 37, 2:0 Мазир Сула 61, 3:0 Цветомир Панов 74

„Крумовград“: Янко Георгиев, Матей Шимич, Лазар Марин, Божидар Кацаров, Александър Георгиев (60-ата мин. Джунейт Али), Вячеслав Велев, Даниел Де Паули, Наско Милев (60-ата мин. Рафаел Футадо), Серкан Юсеин, Патрик Луан (83-ата мин. Октай Юсеин), Матеус Соуса (60-ата мин. Момчил Цветанов)

„Със сигурност можеше загубата да не е толкова изразителна. До първия гол, чисто игрово мисля, че отборът спазваше задачите, които му бяхме поставили.

Отбелязването на първия гол мисля, че под някаква форма допринесе страшно много за нарушаването на игровия ритъм на целия мач и може и да им тежи на футболистите, може и да им се отразява, но съжаление след първия и особено след втория гол просто мисля, че отборът на „Черно море“ тотално доминираше“, заяви след мача наставникът на „Крумовград“ Атанас Рибарски.

И още: „Трябва да гадая дали ако беше влязла гредата на Серкан Юсеин този мач щеше да има друг развой, но със сигурност щеше да ни даде някакъв импулс, който поне малко да успеем да надигнем глава и да успеем да правим с по-голяма увереност това, което бяхме запланували. Гредата за нас не влиза, за съжаление тяхната влезе.

Бяхме говори доста за начина, по който да си защитаваме фланговете, защото има доста добри футболисти флангови за върнато подаване назад в наказателното поле и нахлуването на Васил Панайотов и Мазир Сула. На моменти се противопоставихме, в случаите, когато загубихме концентрация допуснахме гол.

Не е приключила селекцията. До последния момент, в който имаме възможност, разбира се, който има желание и може да повиши нивото на отбора е добре дошъл, но на този етап надали ще имаме“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.