24rodopi.com/Коментари/Политика

Вчера рев, утре ще има още повече рев – това е ситуацията! Предизборният период и заявките на политиците гарантират мощна атака и срещу новия министър на вътрешните работи.

Това коментира в извънредното студио на Българската национална телевизия Илхан Андай от 24rodopi.com, преди Димитър Главчев да влезе в президентството със списъка на втория си служебен кабинет.

Политическата новина на деня в студиото на БНТ коментираха политическият анализатор Георги Харизанов и журналистите Веселин Стойнев и Илхан Андай.

„Дано тандемът Димитър Главчев – Атанас Илков бъде на висотата на Главчев-Калин Стоянов по отношение на основното задължение на служебното правителство – провеждането на честни избори, и, разбира се, не направи грандиозен скандал от рода на сделката с „Боташ“. Хаирлия да е“, каза Андай след като стана ясно, че на мястото на Калин Стоянов вътрешен министър става Атанас Илков.

А когато започнат жалванията - най-вече от ПП-ДБ и „Възраждане“, но и други, коректно следва да се отнесат не само към премиера, но и президента, защото Радев извиваше ръце и реално сега и той си избра Илков, отбеляза журналистът.

Атаките срещу новия вътрешен министър и негативната кампания определено няма да вдигнат избирателната активност и няма как да се покрият загубите на определени политически сили от предишните избори, категоричен е Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/8/24 14:53

    Само някоя декларация да няма, защото Илков го махнаха от поста шеф на ОД на МВР Кърджали защото цецката изчете една декларация в НС как така, видиш ли, този човек разследвал синчето на зам. областната управителка, дето палеше гуми и трошеше кметства след изборите в Черноочене

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/24 15:03

    За цецката по-добре да не говорим. Халал да им е на Пловдивска област!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/24 15:08

    Няма утре, те още днес започнаха да реват, че и Илков е човек на Пеевски. Ма то г-н Пеевски ще се окаже най-силната фигура в страната, давайте да го правим направо президент и премиер в едно и нещата най-накрая да тръгнат в положителна посока. Видя се, че от партиите няма никаква полза за народа.

    ОтговорИзтриване
  4. Стоян26/8/24 16:36

    Време е Пеевски да бъде главнокомандуващ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/24 16:39

    Омръзна ни от ревлилите ихтияри и техния сус-пус Доган. Ще ги сложим там, където им е мястото - в нафталина. Румъния ни подмина и задмина с космическа скорост след като натика партийни крадци по затвори. Светът върви напред, а ние в Догановите бастиони живеем 2 века назад, осигуряваме богатство и лукс за дерибеи и котилото им на наш гръб. Каквито и епитети да приписват на Пеевски, той е млад и комбинативен, действа смело, залага на можещи, осигурява финанси на общини, решава проблеми на обикновените хора и постига резултати. Не може да отречете това.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.