24rodopi.com/Коментари/Политика

В петък по икиндия, в края на работната седмица, в един офис в малкото НДК в столицата се събраха Кирил Петков от ПП, Ивайло Мирчев от ДБ, Рамадан Аталай от групата „Аталай-Чакъров“ в ДПС, Атанас Зафиров от БСП, Костадин Костадинов от „Възраждане“ и придружаващите ги лица, плюс човек на президента Румен Радев. Засне ги камерата на агенция „Пик“, а всички новинарски сайтове гръмнаха за сбирката, на която трябвало да се стиковат действия за сваляне на председателя на Народното събрание Рая Назарян, а нейното място да заеме депутат от ПП-ДБ, за да може президентът да си назначи удобен служебен премиер.

Какъв състав само!? Това е равносилно като да събереш на един стадион Христо Иванов и щурмоваците му на догановия сарай в Росенец; хилядите защитници, които дойдоха от различни краища на България, за да се изправят срещу „развалящите кефа на Почетния“; внушителната армия от фенове на Костадин Костадинов; „малкото проценти“ на БСП и това, което може да събере Слави Трифонов извън концертните изяви. И когато целият този сбор запази мълчание, за да чуе, аджеба, защо е това нелогично обединение, на сцената да излезе Христов Иванов и да оповести:

Трябва да спасим нашите приятели Рамадан Аталай, Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов, Илхан Кючюк и Хасан Азис от Делян Пеевски!

Сиреч, всички заедно да заемат страна в спора „Пеевски срещу Дерибеите“?!


Смешно, но и тъжно, много тъжно. Избирателите да го духат (с извинение), важни са само парите и схемите на партийните милионери в ДПС. Действа се тоталитарно (предвид и фамилното минало на голяма част от трупата). Нещо от сорта „Деребеи от всички страни, обединявайте се!“

„Уж се събрахме за нещо голямо в политиката, за висш пилотаж, а се оказа, че Аталай и Ибрямов плачат за подкрепа, но не за партията ДПС, а за собствениците им задници. Това е принизяване на важните разговори. Тях не ги интересува нито ДПС, нито Доган, а единствено „да ни помогнете срещу Пеевски, пък ние ще изпълним всички ваши условия - и Рая Назарян ще бутнем, и за посочен от вас омбудсман ще гласуваме“, споделя възмутен от поведението на депесарите народен представител, присъствал на сбирката, която бе определена като „завера“, „събиране на превратаджии“.

Българска политическа комедия в лятото на 2024-та. 

Тъжно, но си е и смешно. 


А, какви преврати сме имали в историята! Дори един премиер се раздели с главата си. Заради един подпис под Ньойски мирен договор и опита му да се превърне в диктатор, да предаде Македония и т.н. Не одобряваме насилието под каквато и да е форма, но тогава е имало някаква национална кауза. И сърца, и топки (простете пак за израза). Сега има далавери и страх от правосъдие.


Безсилието на отбора на Аталай и Чакъров да съберат квалифицирана подкрепа в Централния съвет, за да се проведе легитимно заседание, определено вече се анализира трезво от почетния председател Ахмед Доган. Да не стане като онова обръщение „драги“, с което от „сарая“ бе изритан Хасан Азис, Карадайъ и прочие „герои“1?

Определено през август 2024 година ще има още издания на „драги“ и избирателите са наясно какво се случва и посочват персонажите – Аталай, Чакъров, Ибрямов, Азис, Кючюк…

Не са важни фалшивите декларации – без проведени заседания на структури по места, без имена, без подписи,... а морфичният резонанс. Ако той работи, Доган вече усеща пулсациите на общността и знае защо етническите турци са против деребеите и партийните милионери. Някои по-богати и от Доган.

Иначе поведението на Аталай и Ибрямов на „заверата“ е толкова тъжно и смешно, че на наблюдатели им иде отвътре да използват ангелкаралийчовото „Драги“ и да обобщят страха на двамата от данъчни проверки и появата на антимафиоти и прокурори в офисите им – Драги ми, Смехурко, и аз бях на заверата! Аталай и Ибрямов не ги е еня за ДеПеСето, молят се само някой да им спаси задниците.

И да започне тъжно-смешният разказ за Дерибейското царство.

Когато си ползвал половин живот партията за прикритие на паралийските козни, сега само „завери“ в главата ще има. 

Чакъров, Аталай и компания са ясни, останалите „играчи“ чий к… са търсили там?!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/24 12:20

    Рамадан Аталай, Джевджет Чакъров, Илхан Кючук, Джейхан Ибрямов преследват лични корпоративни и финансови интереси. Изобщо не се интересуват от съдбата на обикновените хора. Те разсепиха ДПС и сега търсят индулгенция от Почетния председател д-р Ахмед Доган. Най-добрият вариант за тях е еднопосочен билет и на Бахамските острови.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/24 13:15

      Те биха се зарадвали още повече ако ги пратят на бахамите...едно време от тия земи ги пращали в най суровите безлюдни места на инперията- Диярбакър ,само там и то без право на завръщане до края на дните им...

      Изтриване
    2. Анонимен4/8/24 14:59

      Хасан и Ресми също да ги махат.

      Изтриване
  2. Анонимен4/8/24 12:34

    БРАВО КУМЕ
    Винаги НАЙ точния коментар
    В сърцето на събитията

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 12:41

    Всички апетитни имоти са купени от Общинските кметове с подставени лица,по бетер от комунизъм-АЧЛАР!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кумето амсалака4/8/24 18:58

      Доган не усеща никакви пулсациипонеже не е сред хората, а просто се рее в небето мислейки се още за сокол.Батерията му отдавна е паднала и е загубил всякакъв нюх.

      Изтриване
    2. Анонимен4/8/24 19:51

      бкп са били херувимчета пред тези лешояди

      Изтриване
  4. Анонимен4/8/24 13:09

    ПРОКУРАТУРА и доживотен затвор за тези алчни,гнусни,крадливи Дерибеииииииииии...грам съвест и морал нямат..Центалния затвор ги чака доживот тези кърлежииии

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 13:53

    С удоволствие чета коментарите ви. Изключително точни и увлекателни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/24 15:01

    Nie BG Turtsi sme s Peevski dps 35 godini zaplaşvat bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi koyto e umen da stoi daleç ot dps poçna voynata mejdu Peevski i Doğan i
    Peevski şte pobedi toy şte gi predade na Dans i Prokuraturata i Nap i vsiçki v pandiza Gospod Allah zabavya no ne zabravya Ahmet Doğan şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya a drugite balıtsi deribeite şte gi predade na Dans i Prokuraturata i Nap zatova stoyte daleç ot dps te sa dolni mrısni komunisti kopeleta v Bılgariya veçe ne komandva KGB

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/24 05:27

      Първо се научи да пишеш, бе! Ти не представляваш турците в България, единствено може да говориш от свое име. Абдал такъв.

      Изтриване
  7. Анонимен4/8/24 15:13

    Mamka vi dolni kopeleta komunisti deribei dpsarska ograbihte Bılgariya 35 godini zaplaşvate bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi nie BG Turtsi sme s Peevski dps vın ot Bılgariya vın ot Parlamenta Ahmet Doğan şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya a drugite balıtsi deribeite şte gi predade na Dans i Prokuraturata Peevski şte predade dosietata na Dans i Prokuraturata i vsiçki v pandiza

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/24 16:36

    Нищооо пак идват избори и стадото ще духа тези крадливи и алчни дерибеиииии-талибаниии към дъното където лежи Титаник...да духат избирателите...? Бре бре бре много са били умни тези вечни депутати-дерибеииите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/24 19:10

    Nyama veçe nyama za deribeyite edin glas daji nyama da ima

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/24 19:18

    Много грамотно написани коментари с точки и запетайки и без правописни грешки.Браво... а преди два месеца какво беше.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/24 20:42

    Никакъв глас за тези крадливиииии-алчниииии дерибеииииии-талибанииии....народа иска Пеевскиииии и Новото начало....Дерибеитеееее на Прокурор и да си лежат доживот за кражбите и за зулумите си в прословутия преход...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/8/24 21:53

    Абе къде се скри този фалшив кредитен милионер и крадец "bOsS"??? Там, ако бръкне Прокуратурата, Данс, Конпи, Икономическа полиция ще се хванете за главата. Всички, за които пишете събрани заедно не могат да го стигнат по далавери! Има голяямааа папка, която вече ще бъде предадена на посочените по горе институции!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/8/24 21:58

    Какво е направил ДПС за Кърдали освен грабежи на Общински парцели. Например 19 годишна та дъщеря на Ресми Мурад да купува парцел за 650 хил. лева откъде ги има тези пари някой търси ли източника им.Или танкото се е погрижил нищо да не излезе наяве.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/8/24 16:30

    Каква група на “Аталай-Чакъров” те са чета.Четаджия демек разбойник-крадец.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.