24rodopi.com/Общество

Кърджали е бил на косъм да остане без почистване в първия работен ден на новата седмица. Служителките в чистотата са отказали да излязат на работа. Протестът им е бил рано сутринта в понеделник, научи 24rodopi.com.

Притеснението идвало от събитията в последните дни, свързани с ареста на Румен Гайтански-Вълка.

„Ще останем без заплати. Няма да ни платят възнагражденията“, били мотивите на служителките. Наложила се спешна намеса от страна на ръководството на фирмата, която отговаря за сметопочистването и извозването на отпадъците, което убедило чистачките, че всичко ще бъде наред-заплатите ще бъдат получени и дори няма да има забавяне.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/24 09:22

    Колкото повече и по-интензивни са страданията и болките на офсете, толкова по-силна става ОПГто наречена Република България. Страданията, болките и пр. на офсете са истинската сила на организацията! От тях тя черпи силата си. Те я оправдават и правят офсете зависими от нея. Същото важи и за дерибейското ДПС по региона.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/24 09:22

    ПАК МАНИПУЛАЦИИ ПАК ТЕАТРИ РЕЖИСИРАНИ ОТ КЛИКАТА НА ДОГАН

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/24 09:41

    То със метли 21 век да ти чистят улицата….. вместо с машина 2ма човека целия град да минат те 22 безполезни има

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/8/24 10:42

      Все пак правят работа,нека си пе1елят и хляба те...важното е да се чисти...

      Изтриване
    2. Анонимен19/8/24 15:32

      Ако не са те,целия град ще вмириса•Добре че са те

      Изтриване
  4. Анонимен19/8/24 09:48

    Някой им измил мозъците да се разследва

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/24 09:56

    По добре да не излизат сутрин, поне нямаше задръстване тази сутрин

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/24 11:35

    Прости прости прости

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/8/24 12:48

    То пък едно метене,само пушилка.Да не говорим при вдигане на варелите,какво остава по улицата.Защо не пишат кой малоумник купи железните варели дето машината ги фасонира при вдигане.Поне асановия човек мъмриха ли го...!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/24 13:24

    Всичко е заради гласовете за изборите По времето на Комунизма в Кърджали живееха над 60хиляди и имаше само 10 чистачки в момента са над 500 Ако започнат да глобяват с поне 100лв за хвърлен боклук или фас ще ни трябват най много 10 чистачки

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/24 16:02

    Те така метат просто не е истина ! Само се разкарват с метли . Нямат ли нормални лопати със кашони ходят тук там обират някоя хартия. Цял ден по контейнерите обикалят.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/8/24 16:21

    Отивате в общината с метлите и почвата подред от горе надолу от стая на стая и измитате всички чиновници останали от царуването на хасан азис и всичко ще бъде наред.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/8/24 22:35

    Наематели сме към общината,има пеаца за таксита сто пъти им обесняваш,че мястото е общинско,че трябва да изметат,обаждаш се на началника им да им каже,Че става въпрос за общинско място и ТЯ една да не кажа каква цели две тодини не си мръдна пръста ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е ПО ЛЕСНО НЯКОЛКО ПЪТИ ПОИСКАХА ПАРИ ДА ГИ ПОЧЕРПЯ ЗА ДА ИЗМИТАТ,ХЕМ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕС НАШИТЕ ДАНЪЦИ. . НЯМАМ ДУМИ..НЯМАМЕ ЗАКОНИ..РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.