24rodopi.com/Политика

Подобно на Централното оперативно бюро на ДПС, Областният съвет на партията в Кърджали също не може да събере кворум за провеждане на легитимно заседание. Поради тази причина последните събирания преминаваха под формата на срещи, като тази със съпредседателя Джевдет Чакъров, който дойде в града край Арда с повечето изключени оп ПГ на ДПС депутати.

Последното легитимно заседание на ОблС на ДПС се проведе на 4 юли, когато бе гласувано доверие на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и председателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

„Област Кърджали постигна резултат най-добър за последното десетилетие - резултат, с който преодоляхме системата „Хеър-Ниймайер“, реализирайки пет от пет мандата.

Този резултат  естествено е функция на колективното тяло на организацията на всички нива, на ръководството на партията ни и на каузата, която е движеща сила в умовете на нашите членове и симпатизанти.

Отстояването на тази кауза изисква ЕДИНСТВО и СПЛОТЕНОСТ! Тя не може да бъде реализирана и отстоявана естествено без своя идеен създател и учредител в лицето на почетния председател д-р Ахмед Доган, както и без доказалото се на последните парламентарни избори, оперативно ръководство на което беше гласувано доверие от почетния ни председател д-р Ахмед Доган в лицето на г-н Делян Пеевски и г-н Джевдет Чакъров“, гласи декларацията, приета на единственото легитимно заседание.

По-късно на своя глава областният председател Ресми Мурад, по заповед на Джейхан Ибрямов от фракцията „Аталай-Чакъров“, и на самия Чакъров, разпространи още декларации, посочвайки, че са от Областния съвет, но без да са подписвани от членовете му, т. е. те са невалидни. Това своеволие на Ресми Мурад, както сляпото му подчинение на Ибрямов, предизвика реакции и до днес не е провеждано заседание на колективния партиен орган в „Бастиона на Доган“.

Присъствие на срещите в офиса на Ресми Мурад осигурява бившият кмет на Кърджали Хасан Азис. Именно двамата са фаворитите на фракцията за пробив в региона.

Хасан Азис се надява „да се върне на бял кон“, за което получава безрезервната подкрепа на Чакъров. Съпредседателят даде рамо и на Ресми Мурад за най-важната му цел – на следващите местни избори отново да стане кмет на община Ардино. От разговорите в тесен кръг в часовете на посещение на Чакъров в града под Белите брези, по време на празника на Ардино, стана ясно, че близката до Ресми Мурад активистка Зюлфие Ибрямова е гласена за председател на Общинския съвет. Може и обратното – тя да е кмет, аз – шеф на сесията, гласи вариант Б на Ресми Мурад.

Припомняме, че областният председател Ресми Мурад уреди в Централния съвет да влязат Зюлфие Ибрямова и секретарят на Областния съвет Бирол Кьосеюмер, вместо настоящите шефове на общинските съвети в Ардино и Кърджали – Сезгин Байрямов и Мухаррем Мухаррем.

На снимката: След последната сбирка в Областния съвет на ДПС в Кърджали – гостите са повече от местните активисти

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

52 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/8/24 08:50

    Лесно решим проблем с кворума. Както от общински съвет ликвидирахте една група хазранджии, които правеха чалъми и любовници, сега ги ликвидирайте и от членовете на областен съвет Къдржали. И ще разполагаме с адеквани и решения и редовни събрания.
    Едната мечка 2 коли на любовниците купи, а русият гущер стинат. Елиминирайе ги! Именно те манипулират мнозинствоо хора на местно ниво и зарудняват нещата да се случат по навреме. гума суратлълар!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/24 08:53

    Всички говоярт кои ще стават кметове председатели или депутати.Нито една от двете Депесета не говори как ще оправи демогравската криза и заплатите на хората.То май е ясно всеки от Дерибеите е тръгнал да спасява заграбеното

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/24 08:55

    Болен сте от власт, докторе. Ако гласите Азис да се върне, този път цял град ще се обединим, заедно с братята българи, но пак няма да го позволим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/24 09:02

      ейвала

      Изтриване
    2. Анонимен26/8/24 09:12

      Те обещават на всеки само и само да остават на власт и да спасяват заграбеното А народа кучетата са ги яли

      Изтриване
  4. Анонимен26/8/24 08:58

    Чакъров не се показвай! Няма електораг, който ще гласува за теб. Не идвам в Кърджали - ти си прокълнат и прокажен.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/24 08:58

    Ще връща ако хората гласват но ние ибирателите не искаме крадливи дерибеи а промяна да живее Пеевски и новото начало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/8/24 09:22

    това ще стане ако успееш да влезеш там откъдето си се пръкнал, ти срам нямаш ли бе башибозук, отивай в станимашко и там си прави планове за войводи бе простак, редакция стига сте ги показвали тези крадци, мястото им е при бай Ставри.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/8/24 09:26

    Само пеевски ще ви оправи. Ваща кожа крадлива. Чакъров с къв акъл ще връща Хасан Азис?!? Ресми беше добър кмет, а Зюлфие ако ще става кмет нека напусне от поста на директор на бюро по труда Ардино! Цял живот Българската държава и дава огромна заплата за да работи за българския народ, а тя дпс доган ще ми вее знамето! Толкова избирателни са и социалните услуги в Ардинско, които е с доган добре, другите кучета ги яли!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/24 13:38

      Зюлфие е директор на социални грижи.

      Изтриване
  8. Анонимен26/8/24 09:29

    А бе Чакъров и обкръжение говорите само кой за мет,кой за председател сесия или лидер на партия ще става,това ли е проблема на обикновения избирател,и дума не обелвате за ежедневните житейски дертова на хората,мислите само как да си отървете кожата и да се настаните на властови позиции,на това се вика..ГЬОН СУРАТ Изчезвайте от хоризонта,вече наистина омръзнахте на всички

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/8/24 09:46

    ОТВРАТ ОТВРАТ ОТВРАТ и ГНУС ГНУС ГНУС......божееее божееее колко мъки имало на тоя свят с тези крадливи и алчни дерибеииииииииииии.....да живеееееее Новото начало с бат Пеевскииииииииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/8/24 09:47

    За Азис и Мурад кой ще гласува.Вече чайаме и двамата да станат клиенти на прокуратурата всеки момент,въпрос на врееме е и да бъдат задържани...?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/24 10:32

      Ако не победната нанякъде.

      Изтриване
  11. Анонимен26/8/24 09:49

    Хасан Азис беше най-голямото проклятие за града.Никой не иска да го вижда по улиците на града камоли пак в общината...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/8/24 09:50

    Крадливата и корумпираната дерибейската хунта нима не знае че бедното и болното стадо има последната дума....нито глас за дерибейската хунта.....ударно ще гласуваме за Пеевскииииииииии

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/8/24 09:55

    Ха ха Асан отново кмет, това е най ужасният виц. Вие вярвате ли си, летите в облаците ли или какво? 20 години мизерия, презастрояване, тъмни и разбити улици и тротоари, кмет който само си прави снимки и любовници. Ние не сме мазохисти Чакъров, хайде махай се и стига плямпа небивалици, че ни е писнало от такива като тебе алчни за власт и пари

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/8/24 10:14

    пълен глупак че хасан може да се върне. за него ще гласуват най много ортаците в далаверите му но и те ще се отръпнат защото на умрял кон никой не се качва. но да се активират прокуратурата съдът кпкомпи и затвор

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/8/24 10:22

    Асанчо има да чака! Толкова е безочен този човек! Не пазбра ли, че никой не го иска!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/8/24 10:26

    Не съм за Пеевски ,а против ахмед доган и бившият кмет ,единият е най голямото зло за България ,другият най голямото зло за Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/8/24 10:33

    Никой няма да гласува за тия крадци!! Града ще обърнем,ама няма да е Хасана пак!! Аз...нъ.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/8/24 10:42

    тези определно в някаква друга галактика се намират.
    изгубили са се между планетите....
    отдавна са изгубили представа за малката планета земя...
    от тяхната планета явно нещата така както те си мислят изглежда...
    болни парашитисти... идете се прегледайте.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/8/24 11:24

    Вземете си го в София

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/8/24 11:24

    Кърджали е зад Пеевски

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен26/8/24 12:38

    А бе боклук махай се от Кърджали кой ти покани бе деребейски боклуци нашите маймунили поканиха Ресми и Хасанчо ли и те са от същите боклуци за вас от Кърджалийски област няма гласоподаватели САМО ПЕЕВСКИ !!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/8/24 12:59

    хасанчо е символ на корупцията в кърджали тъй че забравете....

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен26/8/24 13:07

    Хасанчо се подготвя да стане кмет на Пандиза във Пазарджик,неговото място е там и ще му хареса много


    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен26/8/24 13:17

    До изборите има още 4 г не се напрягайте ще има още много новини

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен26/8/24 13:28

    Само Пеевски от тук нататък ! Ерол си е единствения кмет на Кърджали през последните 30 год и повече !

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен26/8/24 13:30

    ДЕРИБЕЯ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ И МАГАРЕ ДА ПОСТАВИ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН. ТОВА ВРЕМЕ ПРИКЛЮЧИ. ДЕРИБЕИТЕ ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ ФИАСКО НА ИЗБОРИТЕ, КОЙ АХМАК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ИЗМАМНИЦИ ЛЪГАЛИ НИ 35 ГОДИНИ И РАБОТИЛИ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ.СТАНАХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен26/8/24 13:37

    Тези хора само говорят за постове и служби.Никой да не мисли че всичко ще бьде както беше през тези 34 години.Защо ли?Защото няма да има гласуваши за вас. Тотална промяна .Нямаме друго решение .Всички от селския кмет до председателя на партията трябва да получат кредит на доверие.Защото в този момент не се работи .Всички знаем това. Много са самозабравилите администратори.Те не работят за благото на хората помним заключените кабинети през онова време.Оплакваш се ставаш техен враг и те унищожават веднага.Всички забравихте да работите.Тичате след проекти само.Новото Начало е надежда но ще видим ако има стари играчи ,трудно ще ги харесват хората.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен26/8/24 13:56

    Ако се върне Хасан Азис, ще се оправдае приказката, че ДПС и магаре да издигнат, ще го изберат! И ще се докаже за пореден път, че партията е етническа, а избирателите са овце! Без значение дали е на Пеевски или на Доган!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен26/8/24 13:57

    Асан Азист мож да се върне единствено ако някой го избере, кот няма кък да стане! Ако случайно има, си го заслужаваме!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен26/8/24 14:12

    Белият Кон крадените пари не ви стигат май егати

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен26/8/24 15:02

    Biz Erol dan memnunuz

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен26/8/24 15:31

    къде го връщат хасан - в село мост ли

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен26/8/24 16:12

    Какво трябва да стане,за да разберете ,че никой не ви иска в селото а вие питате за поповата къща...!!!

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен26/8/24 16:18

    Белият кон избяга на реката, никой неможе да го спре, чююшшш бе

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен26/8/24 16:54

    Ресми и Зюлфие, та Ресми и Зюлфие....егати и незаменимите екземпляри. Тези двамата станаха за резил в цялата област вече. Най накрая ще се ядосам и ще започна да публикувам снимки от бърлогата им /апартамент на Ресми с комисионните от Деведжи/ във Възрожденци, близо до известно заведение. Тия двамата да напуснат политиката и областта, че...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/8/24 10:45

      Давай ага, сваляй картите за да се махат вече. Писна ни! лъжат жените и мъжете си но не искаме и нас да лъжат. Сваляй картите!

      Изтриване
  36. Анонимен26/8/24 17:10

    Чакъров, стига си залагал на куц кон, Хасанката е бита карта.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен26/8/24 17:21

    Мачкайте Аталай нали на времето
    Колиш е бесиш е във ДПС той изгони колегите си каквото сееш това ще пожънеш.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен26/8/24 18:19

    SAMO GENERALA OT MINZUHAR MOJE DA GLASUVA ZA VAS I HASAN GLADNIYA I KOMISINDJIYATA PIRVO VIJTE KOLKO FIRMI IMATE I KOLKO MILIONA PARI NAPRAVIHTE VASATA GRUPA NE VI LI STIGNAHA 35 GODINI VIY NISTO NE NAPRAVIHTE ZA TOYA NAROD VIY STE ZA PANDELATA

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен26/8/24 18:40

    Стига глупости Хасан няма с кого здрасти да си каже вие пак за кмет
    приказвате,той трябва да избяга от Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен26/8/24 19:13

    To sega pravyat sistoto I drugite

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен26/8/24 20:14

    Хасан за шеф на новия приют за кучета...

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен26/8/24 20:39

    СТИГАААА с тези лица ,трябват нови

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен26/8/24 23:44

    Тогава върнете и Лютви Местан, Касим Дал, Корман Исмаилов и още

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен26/8/24 23:47

    Mnogo vojd, indianec iok 🩲🩱🩳👙🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен27/8/24 13:52

    хасан може да се върне само в Село МОСТ

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен27/8/24 21:53

    Хасан Азис първите години се държеше добре и даже го харесвахме, млад човек, ала-бала. Ама 20 години нищо не направи за хората, само за приближените му. Откакто дойде новият кмет, и Чистотата строи да работят, ремонти прави на много места. На нашата улица афсалтират и сменят плочки, старите се кръстят, такова нещо не сме виждали никога. И българите ще гласуваме против Х. Азис, никой не го иска.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.