24rodopi.com/Коментари/Политика

В сбирката в летния „сарай“ в Росенец има една фейк новина, една голяма новина с гарантирани продължения със звучене на сензационност и, разбира се, една дадена дума за висока сеизмичност в депесарските райони от днес до изборния 27 октомври, че и после. ДПС обещава земетресение на електората, и дори по-опустошително от това, което беше по времето на ДОСТ.

Заседанието на ЦОБ е фейк, защото няма кворум, сиреч няма нещо, което да се впише като ново обстоятелство в актуално състояние на ДПС в съда.

Това заяви в интервю в предаването „12+4“ по програма „Хоризонт“ на Българското национално радио Илхан Андай от 24rodopi.com.

„Истинската новина е войната Доган - Пеевски. Доган излезе от кожата си на мъдър философ и всичките му там хубави неща, които Карадайъ в дълъг период изричаше на предизборни митинги, и Доган вече не е онзи митологизиран Доган след като в толкова важния ден на първото свикване на ЦОБ - 20 август, Пеевски му нанесе съкрушителен удар с въпроса „Къде са откраднатите 30 милиона лева?“. В този момент стана ясно, че помирения не може да има.

Не е важно кой първи е решил, че повече няма нужда от Ахмед или че Делян ще му вземе партията, от значение е само, че вчера беше забит още един пирон в ковчега на ДПС“, каза Андай.

Той не скри раздразнението си от твърденията на депутати, че Доган е над всичко. „Не сме в Иран, Доган не е аятолах. Дори хората от малките села, която вярват на ДПС знаят, че дори при апачите има един вожд - Голямата мечка, но и той се съобразява със старейшините в племенния съвет. И когато бая от тях са на лов, този племенен съвет не заседава“, отбеляза Андай визирайки фейк новината за състояло се заседание на ЦОБ на ДПС.

Вчера беше забит още един пирон в ковчега на ДПС, констатира Илхан Андай.

И двете ДПС-ата, на Пеевски и Доган, работят по План Б за предстоящите избори – да се явят в различни коалиция, отбеляза още той.

Цялото интервю - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/24 21:23

    Да живеееееее Новото Начало в ДПС с лидер Пеевскииииииииии........ВЪН ВЪН ВЪН крадливата долната Дерибейска хунта в ДПС...ще гласуваме за Пеевскииииииииииииии а не за вечните кърлежииииии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/24 21:30

    Освен 2-3 там другите дали знаят какво е сеизмичност

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/24 21:42

    Сеизмичност, демек ще се тресат хахахахахахахаха

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/24 21:53

    To i obyasniha.,ako znaes povece ot tyah

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/24 22:37

    Началото на ДПС започва през 1985 година начело с Ахмед Доган и така ще си остане ЗАВИНАГИ! Ново начало в ДПС няма как да има скъпи братя продажници на каузата. ДПС не се продава, не е стока от кърджалийския пазар… Идете си с добро, идете си ако са ви останали и малка капка достойнство, идете си в новото начало на държавното предприятие и запомнете ДПС не е стока!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/24 09:00

      Крепостта падна. Победа!

      Изтриване
    2. Анонимен29/8/24 09:23

      Да Така Е. Ама без Амет.Язък за Момчетата Които Лежаха по Затворите.

      Изтриване
    3. Анонимен29/8/24 09:51

      С новото начало и ние избирателите си отиваме, остават само тези в залата и на трибуната, барабар с 22:37

      Изтриване
  6. Анонимен28/8/24 23:33

    Şişi aşkolsun

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/8/24 01:10

    От циганин и кисело млеко!?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/8/24 01:13

    Много прост народ има! Затова го има и сарайбакан!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/8/24 01:13

    Докато има балъци, някои ще плюскат уиски с фъстъци!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/8/24 08:38

    Ste vidite na izborite s tiya musenitsi do kide ste stignete gospodin dogan

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/8/24 11:41

    Ahmet e samo drın drın, yazık na tezi nevinni hora koyto mu vyarvaha yazk!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/8/24 08:56

    Samo Peevski. zatvor za kradsite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.