24rodopi.com/Спорт

"Лудогорец“ просто бе много ефективен, а ние им го позволихме. Допуснахме елементарни голове и доста грешки. Такъв отбор наказва. Дадеш ли им възможност, няма да те пощадят. Надявам се да си вземем поуки преди следващите мачове", заяви старши треньорът на „Арда“ Александър Тунчев след поражението с 1:5 в мач от третия кръг на efbet Лига.

"Имаме доста нови футболисти и ще ни трябва време. Не разполагахме с типични крайни защитници и търсехме най-добрия вариант, с който можехме да излезем. Имаме нужда от още нови, но към този момент няма нищо конкретно. Работим с това, което имаме и трябва да влизаме в час бързо“, допълни наставникът.

За предстоящия домакински мач, Тунчев каза: "Мачът с „Хебър“ е в графа „задължителни“. Ако и в такива мачове не побеждаваме, ще бъде много трудно".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Стоян4/8/24 08:40

    Вземете Хасан Азис от професионален клуб на крадците от с. Мост и ще открадне всички топки и екипи на отборите гостуващи на Арена Арда и ще станем шампиони.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/24 09:11

    Не бива да правим трагедия от една загуба и то от най-добрия български отбор, участващ в ШЛ! Ние поне вкарахме един гол, а Бешикташ размаза Галатасарай с 5:0 в спор за Суперкупата на Турция! Нека футболните страсти да се поуспокоят!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 10:45

    Некадърен треньор си,но поне веднъж поеми отговорност,на тебе все другите са ти виновни за слабата игра и търсиш причините извън тебе.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/24 11:40

    Просто трябват играчи за всички постове.Това е решението.А Ив.Петков и Тунчев нищо не правят по въпроса

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 12:12

    Ще има и такива загуби.САМО "АРДА "

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/24 13:38

    abe tun4ev minaliat sezon predi te izgonqt igraha sa6tiat futbol kato sega6niat ti sram i pozor si mar6 ot arda s hari potara

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.