24rodopi.com/Политика 

Публикуваме видеорепортажа за детската градина в родното село на Ахмед Доган предвид сложната имотна ситуация около почетния председател на ДПС. Това май е единствената собственост, която му остана, пише „Сега“.

Припомняме, че депутатите от фракцията „Аталай-Чакъров“, служители на партийната централа и функционери от регионите, както и някои кметове, са пред „Боянския сарай“, за да попречат да бъдат изнасяни вещи от там. Не е ясно къде е самият Ахмед Доган, който незаконно използвал вече двете бази, според официална информация на собственика на имотите.

„Правиш детска градина. Хвърляш милиони за нея. На четири етажа, пищна, дворец... С арки кули, петлета, игрище, фонтан, алеи, с постройки за животни, земеделие... Правиш всичко това в запустяло село. И почти 20 години по-късно... дете не е влизало в детската градина. Не работи. Никога не е отваряла. Хвърлените милиони просто са хвърлени. И никой не страда, на никого не му пука. Сградата просто стои.

Възможно ли е всичко това? Да, в село Дръндар, Варненско, където Ахмед Доган израства. Детската градина е дар за съселяните му. Но тя не случи на деца, те не случиха на съселянин визионер“, пише „Сега“.

Анонсът е към видео репортаж на Диян Божидаров и Георги Кръстев:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/24 14:26

    БРАТЧЕ ТОВА НЕ Е БИЛО КРАДЕНЕ НАПРАВО ГРАБЕЖ НЕВИЖДАН.А ХОРАТА ПО ГУРБЕТ 40 ГОДИНИ.ДАНО ДА ГЕБЕРДЯСА КАТО КУЧЕ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/8/24 14:37

    И деца няма, а?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/24 14:48

    Неразбираемо защо редакцията на медията занимава публиката с частни проблеми на Доган. Има законов ред по който да защити евентуално засегнати негови права. Дали ще упражни своето право е решение на Доган, а не на група негови поддръжници които изобщо не знаят защо са пред едни сгради собственост на определено юридическо лице

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/24 20:02

      Абсолютно точен коментар.

      Изтриване
    2. Анонимен30/8/24 21:55

      Когато закона не прави нищо, или не може. Иш баша дюшер.

      Изтриване
  4. Анонимен30/8/24 15:03

    Заради случая Бояна Ахмед Доган трябва веднага да бъде арестуван

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/24 15:14

    От къде се завъди тази лакомия в нашите политици да живеят в луксозни къщи, замъци, апартаменти и да притежават яхти . Много просто . От българският народ . Примери много : детската градина на Доган в Дръндар, Голямото имение в софийско което се строи на "вълка" и имението му на Халкидики в Гърция, големият имот който се строи на братя Домусчиеви също в софийско, замъкът на Станишев в Швейцария, Имението в Гърция на Росен Плевнелиев, къщата в Барселона на Боко, 6 те апартамента в София на Цветанов . И още много знайни е незнайни персони на демокрацията също притежаващи имения, хотели и т.н.

    ОтговорИзтриване
  6. Стоян30/8/24 15:17

    Супер наборе, сега си прибери дерибейте от дъпъсъ да си купят по една крава, че излъга за индийски биволи и да ги пасат в двора на детската градина .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/24 15:47

    Burada bulunanlar 34 yıldır hiç elestriye tagmulu olmayan kişiler elestirenleri yerinden mulkunden edenler etme bulma dünyası

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/8/24 16:15

    прилича ми на несбъднат проек за хотелски комплекс, а не детска градина. от 167 живущи колко деца да са, та да напълнят 3 етажна сграда.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/8/24 16:21

    Тези идиоти около дръндарския наистина желаят държавата да се срине, призовават народа към безредици, точно те ще запалят фитила точно те са опасни за гражданското общество и за тооочно етническия мир. Само неразбирам къде са тръгнали селските неграмотни кметове, кого от кого защитавате бе овце.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/8/24 22:42

    Ей хора опомнете се.Тези искат да ни правят на маймуни, те ни направиха де,нека спрем този цирк Живота ни мина,те си правиха парите,за нас не им пука.Пазят си кокал кучета гладни.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/8/24 07:47

    Амет време е да увиснеш

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/8/24 11:12

    Братя никой не виновен самата държава е виновен няма закони тая държава !!??

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/8/24 13:22

    Да им беше направил и деца...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/8/24 13:49

    Не е виновен този ,който яде баницата,а този който му я дава!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.