24rodopi.com/Политика

Не е добре това, което се случва в ДПС.

В това изречение може да се съберат думите на Ахмед Доган – и политическият прочит, и философската терминология, и простите неща от живота, съотносими към случващото се в ДПС – изречени пред общински кметове вчера в летния „сарай“ на почетния председател на партията в Росенец.

Доган бил разочарован от отсъствието на емблематични кметове.

Какво научи от кметовете на ДПС в най-силните региони на партията в Южна България – Кърджали и Благоевград, Ахмед Доган – четете по-късно само в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

49 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/24 12:08

    Догане, сърди се на себе си. Ти рече, че партията се превръща в корпорация, а сега сам избра корпорацията, не партията

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 18:35

      НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛИЛ ДОГАН ЗА УМЕН. ДС ЧЕНГЕТАТА МУ СЪЗДАДОХА ОРЕОЛА И ВЪРЗАХА РАЯТА. КЛАСИЧЕСКА ОПГ ОБСЛУЖВАЩА ЕДНА КАСТА .

      Изтриване
  2. Истински депесар23/8/24 12:10

    "Не е добре това, което се случва в ДПС." И кой е виновен за дереджето бе ага ? Пеевски? С какво бе? Дайте факти и аргументи! Няма! Или оялите се с власт и пари дерибеи? Имаме факти с камиони! За местните дерибеи пък съвсем не ми се говори. Досега хората по селата гласуваха от страх, сега вече им е писнало и не им пука. По-добре да е Пеевски, поне ще промени нещо, а да продължава същата агония и страх.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/24 12:14

    Сърди се на Дерибейте, те поробиха и Българи и Турци

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Силно съм впечатлен от коментарите под тази информация. Досега не съм срещал граждани толкова искрени и непримирими възгледи върху обстановката и напълно ясно с това, което е станало с държавата ни, държава на българи и турци. Само добрата организация на подобни граждани могат да върнат държавата на народа Й.

      БЛАГОДАРЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО и ИСКРЕНО!
      БЪДЕТЕ ЖИВИ и ЗДРАВИ!!

      Изтриване
  4. Анонимен23/8/24 12:18

    Senin hatan kimse sana onu fenomen yap demedi...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/24 12:23

    Хората сега трябва и да питат тези общински кметове които отидоха в Росенец при падишаха. Защо отидоха със служебните си коли, това са нашите пари на данъкоплатеца? Защо се харчат общински пари за да угодят на един самотен вълк който си седи там . Ако го интересуват хората да отиде при народа за да чуе техните проблеми какви са. Без Пеевски сте за никъде , парите са у него . Ахмед не е свикнал да дава а само да взима милионите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 15:49

      Абсолютно правилно! Със служебни автомобили за лични дела. Едно време за такова своеволие имаше уволнения начаса! Редно е Областният управител да поеме случая и да сезира компетентната институция. От Област Кърджали кои са били?

      Изтриване
    2. Анонимен23/8/24 22:22

      Явно са с дерибейско мислене, освен пътуване със служебни автомобили ще си вземат и командировъчни от общинската хазна.

      Изтриване
    3. Анонимен25/8/24 08:22

      И ще си вземат пълни заплати, макар че са отсъствали цял ден. После ще им платят и отпуски накуп.

      Изтриване
  6. Анонимен23/8/24 12:29

    Случващото се в ДПС не е добре единствено за мултимилионерите и богаташите в ДПС. На нас турците вече ни е през уйа, за вас и родата ви.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/24 12:30

    Прокуратурата да провери и кмета на Минерални бани - ИСКЕНДЕР! Вече 4ти мандат управлява общината като семейна фирма, построи 3 хотела , 2 къщи за сина и дъщерята във вид на комплекс а тези неща са само в Минерални бани! Къде е прокуратурата ?!?! Моля дайте гласност на такива случаи, обикновения избирател мизерства и избраниците живеят в лукс на гърба на избирателите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/8/24 12:38

    MAY MU E GORESTICKO NA GOSPODINA...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/8/24 12:38

    Всичката бъркотия в ДПС е плод на ДОГАНЧО.Той е създател той е рушител на ДПСето.Толково 2+2 равно на четири.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/8/24 12:45

    ГОСПОДИН ДОГАН, НЯМАТЕ ПРАВО ДА ЗАНИМАВАТЕ ОБЩИНСКИТЕ КМЕТОВЕ С ВАШИТЕ ЛАЙНА, КОИТО СЪЗДАВАТЕ. ТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ИЗБОРИ.
    ОПРАВЕТЕ СИ ДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ИЗБЯГАХА ПОД ВАШАТА ПОЛА, НАПУСКАЙКИ ДПС.
    АКО ИМАГЕ МАРКО МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО, ДРЪЖТЕ СЕ КАТО МЪЖКАР. НО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ И ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В ЕДНО ПАЛЯЧО. НЕ ВИ ОСТА НИКАКЪВ АНТОРИТИТ И ИМИДЖ. СТАНАХТЕ ЗА РЕЗИЛ. РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ РОЛУЧАВА ВЪЗМЕДИЕ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/8/24 12:51

    Kurt yaşlanınca stava igracka na kuceta, Ahmet agata stana igracka na mekereta

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/8/24 12:52

    Кои кметове са били в Росенец

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/8/24 12:53

    Абе фъфльо махни се вече бе, махни се от живота ни! 34 откраднати години, празни опустошени села без нито един млад човек. Гурбет разбити семейства. Всичко заради твоето его. Кажи поне една твоя полза за тези хора, които 30 години гласуват за тебе? Ти се насра и като човек ни като политик и като бизнесмен. Бъди проклет.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/8/24 12:54

    Delyan nı ben seçmedim sen seçtin Dedin bu Fenomen bizde ok dedik şimdi ne oldu

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/8/24 13:00

    Не е добре да коментираш нещо което си направил, като наблюдател.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/8/24 13:18

    Пишете кои кметове са присъствали, за да знаем за какво иде реч!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 23:47

      Na Kirkovo, Mestanli, Ardino i iskender agata na Min. Bani3

      Изтриване
  17. Анонимен23/8/24 13:31

    Нищо ново ,то не е от сега от много време нещата в тази фирма не вървят. Завзехте и продадохте всичко ,дерибействахте с години до болка и самозабрава е сега е време да се плащат сметките. Пеевски може да е всякакъв но вдъхна надежда на на хората вкюучително и на мен след 20 години да гласувам за него ,не за ДПС за г-н Пеевски гласувах!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/8/24 13:43

    Изгони всички председатели,сега се опитваш да ги привлечеш пак,не,първо се извини на тях и след това на електората,както казваше ВС "извини си бе,извини се бе"в момента това се отнася за теб.Остана само електората да ги строиш пред кулата на Росенец,но едва ли

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/8/24 14:09

    Dogan veçe edin Pensyöner

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/8/24 14:29

    Късно е либе за китка --Мандалото хлопна . Само кметските гласове няма да ви спасят. Те са единици пред лавината която се задава

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/8/24 14:44

    Доган ефенди не разбра ли че Пеевскиииииииииии е пъти по умен и интелигентен лидер на ДПС ..събери си дерибейската хунта и идете да копаете по Пазарджишко или Пловдивско

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/8/24 14:48

    Доган каза: - ''Не е добре , много сме крали!''

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен23/8/24 15:09

    Аба Доган ага, как не е добре бе? Нали 5 от 5, 7 от 7, кючека на победата, бизим партиси, нашия бастион, натрихме им носа на другите (българските) партии в града.Как не е добре? Нали все сме победители и заедноСТ? Сега когато истината се видя защо не сме заедно??? Добре че се намери един българин да ви осветли пислиците дето сте правили и сте ни настройвали против другите. Трябваше и да ви ошамари накрая!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен23/8/24 15:15

    35 годинини ги стригахте и дояхте като овце тези хора ,те ви вярваха сляпо и безрезервно но вие( дерибей) прекалихте със доверието и добрината на хората обикновените хора предадохте ги и на техен гръб за тяхна сметка се замогнахе и станахте милионери сега е време разделно време за плащане за всичко онова което им причинихте

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен23/8/24 15:20

    Най-яростната битка на Доган за овладяване на партията е с Мехмед Ходжа. В онези години окръжният лидер на ДПС в Кърджали е определян като ястреб, който стои на твърди антикомунистически и антидесарски позиции. Той е депутат и в НС и председател на комисията за правата на човека. Ходжа е от малцината в ръководството, които нямат комплекс за малоценност от Доган. По образование също е философ, превъзходен оратор, почтен, вярващ и изключително морален. Така се превръща в заплаха за човека на ДС. Опитите на Доган за завой наляво и обвръзката му с корупционни схеми и превръщането на ДПС във фирма са причина да се заяви като открита опозиция в партията. На третата Национална конференция на ДПС в София Мехмед Ходжа с голяма част от делегатите напускат форума и блокират работата му. Доган идва лично на крака в Кърджали да вразумява бунтовниците. Ходжа напуска сам движението по-късно и с депесари учредяват първата алтернатива - Партия на демократичните промени (ПДП), която прави опит за партньорство със СДС, но сваленият от власт Филип Димитров не им подава ръка. Мехмед Ходжа ще бъде запомнен и с факта, че въпреки голямата власт, която имаше не е замесен и упрекнат в корупционни сделки, не злоупотреби с доверието на хората.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 17:09

      И с Яшар Шабан

      Изтриване
    2. Анонимен23/8/24 22:25

      Ходжата заедно с Зюртоаа разтуриха партия Дост обещани са им апартаментче и
      хил евра на другия но са пили водичка

      Изтриване
  26. Анонимен23/8/24 15:21

    Догане не е добре, което твоят кмет причини на нас кърджалийци, направо е трагично. Ние с какво заслужихме най некадърният, най неможещият, най мързеливият и най алчен корумпиран кмет? Първо ми отговори на моят въпрос.И недей да ни философстваш от сараите, щото ти си един от виновниците за състояниена на нашата държава., Корупцията се шири, доходите са много ниски, кражби далавери за милиони, съдебната система в колапс, здравеопазване и образование хич ги няма. За да живеете в охолство вие, обрекохте милиони хора да страдат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 23:53

      Аа как така не е работил бившия гмет? Благодарение на него всички началници от общината сханаха богаташи. Чак и във този вестник пишеше какви заплати взимат някои, които за съжаление са на работа все още

      Изтриване
  27. Анонимен23/8/24 15:27

    Не е добре разбира се.Много от мултимилионерите и обикновените милионери от ДПС няма да получат депутатски имунитет на следващите избори.Кой ще поеме издръжката на сокола, това е въпросът? Дойде време при което никой не ще да поема разходите на соколчето.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен23/8/24 15:57

    Аз искам МОЛЛАХАСАН за кметица! 🤣

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен23/8/24 16:42

    АХМЕД ДОГАН Е ЕДНА ПОДМЕТКА И МАРИОНЕТКА. САМ УНИЩОЖАВА - ТОВА КОЕТО СЕ ГРАДИ, А ПРОКСИТАТА КАТО АТАЛАЙ И ЧАКЪРОВ, ДА НЕ СЕ СКРИЯТ В ПАНТАЛОНА НА ДОГАН. ДА СЕ ВЪРНАТ В ПАРТИЯТА И ДА ОПРАВЯТ ТАЗИ ПОМИЯ. ДВАМАГА - ЧАКЪРОВ И АТАЛАЙ НОСЯТ ЦЯЛАТА ВИНА. АХМЕД ДОГАН Е КАТО НАСРАН В ГАЩИТЕ СИ И НЕЗТАЕ КАКВО ДА ПРАВИ. АКО ИМАТЕ МОРАЛ ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ ГОСПОДИН ДОГАН.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен23/8/24 16:45

    Този крадец е идвал два пъти в Кържали, нещо като Тодор Живков и малоумните селяндури му се кланят още, не ги брои за живи тук, ейй прости хора. Натресе тоз селяк Хасан и ебаха майката на града от селски още по селски, еталон за тоталитаризъм и рязко етническо разделение-модела Хасан Азис-Чобана

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен23/8/24 17:24

    Амет ага ти и дерибейиите прибрахте милионите а за бай Ахмед от Кърджали топъл обяд не може така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/8/24 22:34

      Топлия обяд е от европейския Ханс, а не от наш крадлив Асан и голям потуран Доган.

      Изтриване
  32. Анонимен23/8/24 17:47

    Дай да видим коиса кметовете г-н Андай

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен23/8/24 18:04

    Доган ли си, дангалак ли си изчезни и потъни в някое лайнище и мизерувай докато пукнеш.Стига толкова години те храни този народ,вече ти е време да си в безкраен рамазан.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен23/8/24 20:10

    Няма автентично ДПС -има само едно ОРИГИНАЛНО ДПС,с лидер Феномена Пеевски,посочен от г-н Доган.Асан ага и Джамле аба ,които не знаеха думата милион ,сега благодарение на автентичните и алчни дерибеи,дериГейи ,четеджии и тем подобна пасмина разбраха ,че с честен труд се става камбур,гурбетчи или ьобюр дюняа уолджу.Друго е да се кичиш със званието автентичен Дупесар като едновремешното АБПФК,тогава ще си собственик на ВЕИ централи,транспортни фирми,на хотели или къщи за гости,ще източваш ДДС от държавата ,помешчик на земи и т.н
    АВАНТА-кеш -белеш.
    Асан ага геч те олса анладъ показа пръст-завещание :
    Йетти артък!Сизе селямъм олсун:
    .У.
    Сви пръстите в юмрук и отсече:
    Йетти артък!
    ДУР!
    Деримиз ,кефениз олсун!
    Анлаяна!!!

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен23/8/24 22:24

    Догане, СВЪРШИ,ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕШ.
    СВЪРШИ СЕ.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен24/8/24 06:49

    Какво не е добре за вас всичко си е добре,питаш ли народа как е.вече е време да са променят някои неща

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.