24rodopi.com/Политика

Дисидентът Захит Йълмаз е предупредил Ахмед Доган, че „Делян Пеевски не е Лютви Местан или Мустафа Карадайъ, няма да си тръгне ей така от ДПС“.

Това твърди самият бивш политически затворник, който често е държал речи на митинги на ДПС.

„Не ми повярваха. Но при втората вълна от цунами ще е още по-тежко за агент Ангелов (дисидентът визира едно от агентурните имена на Доган – б. р.), защото този път не получиха подкрепата нито на последните остатъци на КДС, нито на "библиотекарите", нито на " обръчите от фирми", посочва Захит Йълмаз. Той е категоричен, че „турският народ“ е намразил „дерибеите на Доган“.

„Настават сюблимни дни за българската политика. Скоро едни ще напуснат страната посред нощ, досущ като Султан Вахдеттин, но този път с руска подводница. Ха дано“, допълва дисидентът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/24 10:07

    Само и само Пеевскиииииии
    Да живеее Новото начало в ДПС...ВЪН ВЪН ВЪН вечните вредните депутатиии-дерибеии-,
    Кърлежи мръсни,..с Пеевскииииии е народа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/8/24 00:05

      Защо опитните политици не защитиха Доган и Чакъров,а простичкия Мустафа интриганта е на преден план.ами заради листите

      Изтриване
  2. Анонимен13/8/24 10:11

    Ха дано, ама надали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/8/24 10:16

    Края на дерибеите се видя. Да живее Пеевски и новото начало.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/24 10:24

    Султан Вахнеттин не е избягал. Той е принуден да напусне пределите на Турция след катастрофата Първа СВ. Забранено им беше да влизат в Турция цели 100 години. Младотурците принуждават Осм. Империя да участва във Войната въпреки съпротивата от Сарая. Не е редно султан Вахдеттин да бъде сравняван с агент Ангелов. Да и според мен Сава ще иска да избяга, но няма на къде. Самата Русия е пред разпад.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 13:29

      naprotiv Sultan vahtettin İZBEGAL s angliyski kraycer i toi predatel za turskia narod

      Изтриване
    2. Анонимен13/8/24 14:11

      Пиши на кирилица. Султанът не е избягал. Не е предател на турския народ, предатели са младотурците около Енвер Паша и Талат Паша. Властта тогава беше в техни ръце. Султанът е принуден от инглизите и техните маши в Турция да напусне страната. 100 години влизането забранено. Научи си историята преди да дрънкаш глупости.

      Изтриване
    3. Анонимен13/8/24 17:50

      Кои са "машите на индивидите в Турция " ? Ти да не си расъл на коляното на някой хода в Турция?

      Изтриване
    4. Анонимен13/8/24 22:32

      Тези, които пишат тук, че Султан Вахдеттин не е избягал с ингилизки кораб са расли в скута на разни ходжи в Турция и България.
      Тези същите не знаят ( или знаят но не искат да кажат) ,че в битките при Иньоню 1 и Иньони 2 през 1921 година,когато се сражават армиите на Турския Меджлис и гърците, в редовете на гърците се бият 2.500 турски войници срещу своите братя и това е един вид братоубийственна война.
      Ако не беше Гази Мустафа Кемал АТАТЮРК, сега Едирне, Къркларели, Текирдаг, Измир,Бургас,Чанаккале,Балъкесир, Мугла, Сакария,Коджаели, Афион-Карахисар...щяха да са гръцки земи. Анталия италианска, Мерсин,Адана, Килис,Урфа,Мартин,Антеп, на французите.
      Ерзурум, Карс,Агръ ,Ардафан, Ризе ,Батум, Ван на арменците....
      Чалмалийте доста са се разпространили в Република България виждам. Само всеки светски мислещ човек(без разлика на вероизповедание ) да знае, че там където влязат тъмните сили и идеи на чалмалийте и псевдоходжите, извън светския начин на живот, там мир не очаквайте. За това бъдете на щрек да не се получи както в Афганистан, Иран, Египет, Пакистан и Турция....

      Изтриване
  5. Анонимен13/8/24 10:32

    Точно казано Всеки да се спасява Единично

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/24 10:38

    Кой разцепи ДПС

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/8/24 20:23

      Който създаде ДПС,той разцепи и партията ДПС. Дълбоко подчертавам, нямам в предвид А.Доган. Той не е създателят на партията ДПС.

      Изтриване
  7. Анонимен13/8/24 10:55

    разбира се, че няма да си тръгне, дошъл е да решава проблемите на избирателите и го прави перфектно, народа е зад него.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/24 11:48

    Пеевски е номер 1

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/8/24 12:01

    34 YIL ÇALMAK, KAPMAK.MİLİONER OLDULAR.HALKI SADECE OY İÇİN KULLANDILAR. 3-5 KİŞİ PARTİ ETRAFINDA MİLYONER OLDULAR SADECE!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/8/24 12:17

    Кой народ,нима народа не чете що пари за едно гърло на този Ахмед отива,досега Ви подкрепях но вие много се изложихте затова повече никога от мен глас за вас от рода на Хасан,Мустафа,Аталай

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/8/24 12:23

    Не ни трябват разни крадливи и корумпирани дерибеииииииии-талибанииии,,разни кърлежиииии смучещи кръвчицата на бедното стадо в продължения на годиниииии наред,разни шуробаджанащина парашутисти.....да живеееееее ДПС с лидер Пеевскииииии и Новото начало

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/8/24 12:23

    Браво! Много вярно, всички намразихме деребеите на агент Сава. 34 години само смучиха нашата кръв, барабар със Доган. Не се наядоха и не се накрадоха, алчни и долни , преплетени като свински черва. Никога няма да простя че 20 години Асан ни беше кмет. Най бездарният, алният и лъжлив кмет за всички времена. Превърна един красив град в гето!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/8/24 12:38

    Никой не говори как ще помогне на хората от региона ни а говорят кой искал да ни управлява

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/8/24 13:16

    Който ще бяга да заповяда в Крумовград, тук всичко е ок

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 14:09

      А че разбира се. И балами има, и шарани.

      Изтриване
  15. Анонимен13/8/24 14:36

    Hepsi çok biliyor bi Ahmet Dogan bilmiyormuş dalgamı geçiyorsunuz parayı veren düdü çalır Deribeyler verseye dogana şimdi para da kurtarsınlar partiyi görem

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/8/24 15:22

    Не разбрахте ли че дерибейската хунта и диктаура в ДПС отива на сметището...крадливите дерибеиииииии ще отговарят пред ПРОКУРАТУРТА и ще поемат към централния кауш при бай Ставри...имаме си нов лидер в ДПС и тива е бат Пеевскиииииииииииии и ще гласуваме за Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/8/24 15:32

    САМО БАХРИТО И ХЮСЕНКАТА ЩЕ ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО.ТЕ БЯХА МНОГО ВЕРНИ НА САРАЯ И НА ОРЕОЛА ДОГАН.ПРИНУДИХА ОКОЛО 500-1000 СЕМЕЙСТВА ДА НАПУСНАТ ОБЩИНА ДЖЕБЕЛ ЗА ДА НАМЕРЯТ ПО ЗАПЛАТЕНО И СИГУРНО МЯСТО В ЗАПАДНА ЕВРОПА.НА МЯСТО, КЪДЕТО НЕ УПРАВЛЯВАТ МЕСТНИ ФЕОДАЛИ(ДЕРИБЕИ).ЕДНОПАРТИЙНО МНОЗИНСТВО.ВСИЧКО СЕ РЕШАВА В ЕДНО БАРЧЕ ПОД ЕДНА ОБЩИНСКА СГРАДА.ГРАЖДАНИНЪТ АБСОЛЮТНО НЯМА НИКАКВИ ПРАВА.АКО ИСКА ДА СИ ХРАНИ СЕМЕЙСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНИ НА ТОЗИ МОДЕЛ.ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА БЯГАШ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 16:15

      Много точно вярно и казано, браво! Хвалеха се колко много жени са опънали и кой повече е свалял. Безсрамни лайнари

      Изтриване
    2. Анонимен14/8/24 00:28

      Споменаваха имена на най-хубавите и наперени жени, че ги опънали, а тези жени даже няма да ги удостоят с плюнка.
      Нещастни, шкембести простаци.

      Изтриване
  18. Анонимен13/8/24 15:42

    г-н Пеевски: по голямата част от турското население,т.е. тези които не са били на власт лично или техни близки са отвратени до дъното на душите си от властимащите на всички нива.защото станаха наистина дерибеи но по много долен и безпардонен начин- нагли, надменни, ненаситни.
    Облечени в бели якички но с празни глави демонстрират стандар който въобще е в противоречие с физиономиите им. Давай подред и наред - кметове,съветници,дупетати,и на различни държавни позиции.. Вън с шутове и на прокуратура и съд ако има все още останали съвестни от последните ,които повечето от тях са като първите.
    Тъй,че народа е с Вас, тъй,че не пропускайте шанса за всички нас заедно да видим проблясък в хаоса,бъркотията мръсотията в която бърлога ни набутаха тази мръсна сган.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 21:47

      Посочи поне един беден политик, приятел. Всички обещават предизборно, след което оправят децата си, внуците и правнуците. Не е важно от коя партия са. Огледай се и ще разбереш.

      Изтриване
  19. Анонимен14/8/24 08:48

    Още един урок по история:
    Един от основателите на ДПС - Касим Дал каза истината за ДПС преди години. И защото тогава не му обърнахме внимание, историята се повтаря и е актуална и днес. В официално обръщение Касим Дал каза, че каузата ДПС е „отстъпила място на личните каузи за бързото материално обогатяване“ и че Доган е „най-успешния проект на Държавна сигурност“ и че „той е бил внедрен в ДПС от службите".
    В исторически аспект ДПС на Доган винаги е била непрозрачна задкулисна партия. Много малко имат представа как се действа и какви са позициите, какво се случва отвъд прикритите опорки, които се диктуват от почетния титуляр чрез дерибеи.
    С Пеевски тези правила се промениха. Вместо покер със скрити карти, се играе с открити карти. Дерибейският отбор впрегна всички свои възможности за да попречи на Пеевски. Откриването на картите е най-голямото предизвикателство пред Доган и дерибеи и случаят е безпрецедентен. ДПС е с нов силен играч, с реален потенциал чрез централна и местни политики да работи за хората и спазва обещанията към хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.