24rodopi.com/Общество

Така изглеждат тротоарите на централните улици в Кърджали. Буйна растителност, която по документи трябва да е почистена от фирмата, отговаряща за сметоизвозването.


Плащаме данъци, а служители по цял ден обикалят по контейнерите и се крият зад блоковете. Имитация на работа, а може би по документи, подадени от фирмата на Вълка, всичко е изрядно, чисто и свършено“, коментира читател на 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/24 13:35

    До като не заиграе сопата нищо няма да се оправи в тази държава .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/8/24 16:01

      Ако ставаше с празни приказки...

      Изтриване
    2. Анонимен20/8/24 07:05

      Съгласен съм с теб 13:35 докато не грабнем сопите няма да има оправия

      Изтриване
  2. Анонимен19/8/24 13:35

    До като не заиграе сопата нищо няма да се оправи в тази държава .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/24 13:47

    Първата снимка е пред ДГ Вяра Надежда и Любов, директорката там все ще намери някой родител с уж “финансиране” да окоси и тревата и какво ли още не

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/24 13:47

    30 yıldır kırcalinin sokakları böyle siz ilk defa bu gün mü gördünüz

    ОтговорИзтриване
  5. Василий Гръка19/8/24 13:49

    Племето беше укротено по време на нашия велик прадядо и по време на султаните...Ем че как...тогава не се прилагаха европейски закони за това азиатско племе...бяха честни, девствени и послушни не, направо бяха по-големи мюфтии от баш мюфтията...мирни, кротки, тихи...имаше ред, играеше камшика, а и понякога секирата на баш палач-агата. С азиатци не можеш да се справяш по друг начин. На средноазитци не бива да се прилагат европейски закони. Те не разбирят от такива хуманно мотивирани разпоредби. На такива племена трябва да се прилагат законите на западно- или средноазиатски държави. На времето хан Крум го разбра това, та тогава нещата потръгнаха при това племе, докато след време пак се върнаха към анархията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/24 13:54

    Не само на вълка и на д-р, инженера Азисс ,остави това наследство на този град ,много време ще се помни но не с нещо хубаво,йазък за хубавия град който беше.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/8/24 13:59

    Новия кмет да развали договорите на общината с Вълка!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/24 14:01

    Веселчане зад магазините даже кафе си пият цял ден .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/24 14:03

    Под блока на Колата редовно си седят на сянка даже и кючеци играят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/8/24 15:59

      Аферим сигурно имат и музика

      Изтриване
    2. Анонимен19/8/24 16:00

      А на слънце ли да седят?

      Изтриване
  10. Анонимен19/8/24 15:55

    На ул.Тутракан редовно чистя тревата от разбитият тротоар същото се отнася и за фасовете по нея и това е на метри от Общината.
    Чистотата не я чистят пък за Сан Стефано отгоре отгоре я чистят и голяма част от боклук го хвърлят в канализационните шахти което е недопустимо

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/8/24 16:10

    Че тружениците какво са виновни, ако фирмата не им осигурява сечива и инстументи.
    С голи ръце ли да оскубят порасналите храсти и дръвчета?
    Дори метлите, с които метат улиците, аматьорски сами си ги връзват от клонки на храсти.
    Ами празните чашки от кафета, пласмасови бутилки, кенчета, мазни хартии от мазни баници и найлонови кесийки, храчки, купища олющени семки, санким ято папагали са хранили по пейките? Всякакви опаковки масово се изхвълят не на предназначените за това места.
    Промяната ще има, ако не мрънкаме, а започнем от себе си и уважаваме труда и усилията положени от всеки член на обществото. Вместо да мрънкате под всяка статия, като отговорни жители на този град, дайте личен пример де!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/8/24 10:06

    Родопи ако обичате покажете тези снимки на кмета да видим той какво ще направи по въпроса..
    Много благодаря...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.