24rodopi.com/Политика

Раздорите в ДПС започнаха след отказа на председателя на ДПС Делян Пеевски да направи свой заместник депутата Рамадан Аталай. Реално от действията се разбира, че има скандал „Пеевски срещу Дерибеите“, но хората на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров обясняват, че скандалът е „Доган-Пеевски“.

Попитахме изкуствения интелект.

Въпрос: Има ли скандал Доган-Пеевски или сблъсъкът е Пеевски срещу Дерибеите?

ChatGPT*:

Ситуацията около Доган, Пеевски и т.нар. "дерибеи" в България е сложна и многопластова. По принцип, Ахмед Доган и Делян Пеевски се свързват с определени политически и икономически интереси, които през годините са били предмет на множество обвинения и спекулации за влияние, корупция и манипулация на властта.

Скандалите около тях често се съпътстват от съперничества в бизнеса и политиката. Пеевски, който е медийен магнат и политик, също така има интереси в икономически структури, а "дерибеите" обикновено са представяни като конкуренти или противници в тези среди.

Така че, не бих казал, че има ясно изразен "скандал" между Доган и Пеевски, а по-скоро се наблюдава динамика на отношенията между различни играчи в политическата и икономическата сфера. От една страна, последователите на Доган и Пеевски са изправени пред различни предизвикателства от "дерибеите", а от друга страна, самите те също могат да бъдат в конфликт помежду си за влияние и контрол.

Тази ситуация е динамична и непрекъснато се променя, затова е важно да се следят новините и анализите, за да се разбере по-добре какви са текущите отношения и конфликти между тези актьори.

 

*ChatGPT е "задвижван от изкуствен интелект чатбот, разработен от OpenAI, базиран на езиковия модел GPT (Generative Pretrained Transformer - Генеративен предварително обучен трансформатор)". Той използва техники за задълбочено обучение, за да генерира подобни на човека отговори на въвеждане на текст по разговорен начин, информира CNBC.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/24 09:55

    Само Делян .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/24 11:41

    Най- добрия вариант за всички депесари ще е ако и двете депесета не успеят да влезнат в Парламента.След изборите искат не искат ще се съюзят и ще останат само читавите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/24 12:12

    A BE 24 RODOPI MNOGO STE DEYNI OTNOSNO DPS NA KAKVOLI SE DILJI AFERIM SIZE

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/24 13:25

    Питахме 100 централи на ДПС, кой е ДПС. От там казаха, че всички са зад Доган. Пеевски няма разпра с него, но като му казаха да си подаде оставката, каза на Доган, че никой не може да спре новото начало. Иначе Доган и Пеевски според ДжПТъ чата няма скандал. Е то няма, има разделение, но не и скандал. Не знам какво се цели с подобни статии.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.