24rodopi.com/Общество

Агенция Булфото показа иззетия луксозен автомобил „Мерцедес“ от гаража в летния „сарай“ в Росенец, който доскоро се ползваше от почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Майбахът за 1 000 000 евро е подарен през 2018 година от Румен Гайтански – Вълка, на Доган за рождения му ден. Явно документално това не било уредено и сега лимузината е издирвана по разследването срещу Румен Гайтански - Вълка и Стоян Мавродиев.

Автомобилът, който e брониран, е бил ползват от Доган само за придвижване между зимния и летния „сараи“ и за придвижване до изборната секция за гласуване.

"Майбахът на Сава", както нежно депесарите наричат лимузината за 1 милион евро, вече се намира в подземен паркинг на бургаската полиция.

Междувременно новинарските сайтове съобщават, че Доган е напуснал вилата на Рамадан Аталай в Пампорово и вече се намира в ловното стопанство на Гриша Ганчев - "Бялка", край село Орляне, Ловешко.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/9/24 18:48

    Да го намерят и преберат , незабавно вътре този мафиот!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/9/24 19:11

    Само ДПС Ново начало! Ние обикновените хора-турци, помаци и роми искаме да гласуваме за хора които им пука за нас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/9/24 21:42

      А ние газалбашите на кой да гласуваме

      Изтриване
    2. Анонимен7/9/24 00:31

      Олигофрен ти сигурен ли си, че им пука за теб?

      Изтриване
    3. Анонимен7/9/24 07:13

      Вие не сте ли турци? Турци сте и сте ни братя и сестри.

      Изтриване
  3. Анонимен6/9/24 19:16

    РИК Кърджали е назначен отдавна спите ли

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/9/24 20:03

    Най-голямото зло за българи,турци,роми,помаци в България.Предател пред който и Юда е нищо..!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/9/24 20:16

    Ама голямо криене бе! Този човек явно е загубил представа за реалността и се страхува от "любовта" на бедния народ! Трябва му един мощен вот на недоверие за да се съвземе!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/9/24 20:17

    o, tova li e parking na bibliotekarite? ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/9/24 20:20

    Един от трите автомобила които са на снимката е бил закупен от Гайтански-вълка още през 2006 г. Това са преди 13 години когато след това той е бил теглил тези 150 млн. от ББР . Това го каза по Нова телевизия Сашо Диков в предаването при Николай Колев тази вечер .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/9/24 20:24

    BLAGODARENIE NA DEPESAESKOTO STADO (OVCETE) DOGAN AGA KARA SUPER KOLI A STADOTO IZBIRATELI NA KARUCI. DE MO CRA CI A

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/9/24 20:31

    Престъпник номер 1 за последните 35 години

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/9/24 20:43

    Службите да проверят базата на вълка в Крумовград село скалак техника за милиони евра гние защо аджаба. И сава дали не е съсобственик а не да се крие като сопол.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/9/24 20:56

    Майбахът е ясен, установен е.Въпросът е къде е Доганът, в нелегалност ли е, никой не го е виждал от доста време?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/9/24 20:56

    Mafia sa goliama

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/9/24 20:57

    Сега за предизборната кампания с какво ще обикаля

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/9/24 21:03

    na vekeretata im lipsva cash ;)... f16 nema...tankovete v makedonia, defektnite raketi v ukraina...ami sega? ko raboti dance, nso, bg armia? nekoi star snariad za utilizirane samo...ili stara limonka ;) nikoi ne si dava virusite

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/9/24 21:31

    Картинката е ясна, обаче как на бабичката от някое затънтено село ще обяснят какво се случва? Нали пак ще й пълнят главата с възродителен процес, отнемане на пенсията, спирането на помощите или дървата. Новото начало трябва да тръгнат от село в село, по всички баири и махали и да разясняват на възрастните ситуацията. Не че там комисиите не са само депесари от дерибеите и всякак ще манипулират резултатите.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/9/24 21:33

    Доган с крадливите Дерибеиииииииииии са откраднали милиардиииии през 33 години крадлива демокрация ,а бедния народ едвам оцелява от днеска за утре...ех ех ех доганеее голямо мекере си бил...да ни е жив и здрав Пеевскииииииии и Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/9/24 22:03

    Първо.възхвалявахде Делян.после казахте не го искам..ха сега хак да ви е играта..на котка.и мишка друг път да.знаете на кой да си правите.номер(ц)а..г,да депесари

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/9/24 22:55

    Отрочетата на дерибеите имат по 30-45 фирми и само си прехвърлят имущества и дългове от фирма във фирма с цел да заличат следите от незаконно заграбените стотици милиони. Целият този възход на ДПС към публичните милиарди, подставените ясладжии в институции, обръчи от менте-бизнесмени като Вълка, можа да се случи само благодарение на коварната пропаганда на мръсните агенти и дерибеи в ДПС, които използваха възпоминанията за възродителния процес за агитация и размахвайки етническата карта, задължаваха хората да гласуват под строй 35 години, за да живеят те в лукс като престъпни босове на престъпни кланове, без да им пука че не само нищо не направиха за хората, но навредиха с корупционни модели и с гласуване на лобистки закони, защитаващи само техните интереси. Simdi de Ahmet Doğan diye diye bizi koyun gibi yine güdüyorlar. Kepazeler kendilerini ve akrabalarını zengin edip ayrıcalıklı sınıf yaratıp, gözümüzün içine baka baka biz türk insanından üstünüz, istediğimiz kadrolara istediklerimizi doldururuz yada çıkarırız diyorlar ve durumu daha da bok ediyorlar. Ahmet Doğan dahil hepsi satılmış, sahtekar, aç köpekler. Ahmet (Sava) bizim milletvekilimiz olacakmişmiş. Geçmiş olsun Kircali'me.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен7/9/24 00:14

    А с този автомобил, този човек, ходил ли е до някоя джамия? Да се помоли на всевишния, за даровете които му е дал.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/9/24 07:24

    Турския народ уважава крадците, народопсихология.Турчина обича корупцията и рушвета.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/9/24 09:15

    Никой народ не обича крадците! Рушвета и корупцията навсякъде ги има! Просто при нас в България прекалено много си траем- народопсихология!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/9/24 09:27

    SARLATANIN KIDE LI SE KRIE TOYA PIDPIDIK PROSKA STELI DA ISKAT OT HORATA KAK NE VI E SRAM 35 GODINI JIVIYAHTE NA GIRBA NA HORATA S PILAF I KESKEK SPECELIHTE IZBORI SEGA SE CUDITE KAK DA IZLIJITE HORATA DO SEGA PREDI IZBORI GOVOREHTE ZA ETNICESKI PROBLEMI SEGA NE ISKAME DA CUEM GLUPOSTITE VI DOYDOHTE GLADNI NACELO NA PARTIYATA OSTANAHTE JALKI SEGA YAZIK ZA SALTANATITE VI/ SOKOLE / KRIY SE NIYAKIDE PIDPIDIK DIYAVOL BESE 35 GODINI VSICKI AC KOPETSI POKRAY TEBE MILIONERI STANAHA A TI KATO HASLAK BIGAS

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/9/24 10:35

    Бабите и Дядовците които гласуваха За ДПС по селата няма кво да ядат те ми карат лимузини и мислили за народа ай сиктир

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.