24rodopi.com/Общество/Спорт

Президентът на БФС Георги Иванов, шефът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов, президентът на Аматьорската футболна лига Румян Вълков, както и още много други представители на спорта в България пристигат в Кърджали за 100-годишнината на „Арда“.

Кулминацията на отбелязването на вековния юбилей ще бъде на 6 септември.

След 17:30 на Арена „Арда“ ще може да се снимате или вземете автограф от всички

футболисти, които са допринесли за успехите на любимия ни отбор. Отново ще може да видите на живо всички играчи, които спечелиха баража за влизане в елита на българския футбол. Освен тях на стадиона ще присъстват и доста футболни деятели, хората, които са част от историята на „Арда“.

Официалната програма ще започне в 18:00, когато ще бъдат наградени със специални подаръци абсолютно всички, които са играли на Арената. В 19:00 е началото на приятелската среща между ветераните на „Арда“ и гръцкия Комотини“, посочват от ръководството на клуба.

На снимката: Първият отбор на "Арда", годината е 1924...

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/9/24 18:19

    Честит юбилей Арда!
    Рамо, трябваше да поканиш и шефа на съдийската комисия, дори и всички съдии, защото без съдии по-добрия отбор не побеждава в Ефбет лига.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/9/24 22:54

    Първия отбор на Кърджали се казвал - ,,Родопски сокол".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/24 21:46

      Айр тогава е нямало стадион само соколи

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.