24rodopi.com/Спорт

„Арда“ спечели точка на негостоприемния стадион „Тича“ във Варна, като „Сините от Кърджали“ водеха с 1:0 до последната минута на добавеното време в мача от 8-ия кръг на efbet лига.

„Черно море“ – „Арда“ 1:1 (0:1)

Голмайстори: 0:1 Феликс Ебоа Ебоа (14-ата мин.), 1:1 Живко Атанасов (90+5 минута);

Стадион „Тича“; зрители - 1500

„Арда“: Анатолий Господинов, Густаво Каскардо (74-ата мин. Илкер Будинов), Офор Чинонсо, Борислав Цонев (87-ма мин. Пламен Крачунов), Тонислав Йорданов (69-ата мин. Джелал Хюсеинов), Емил Виячки, Иван Тилев (69-ата мин. Борис Тютюков), Димитър Велковски, Лъчезар Котев, Феликс Ебоа Ебоа, Станислав Иванов (87-ма мин. Стефан Статев)

В 14-ата минута „Арда“ откри резултата. Борислав Цонев центрира от корнер отдясно, а Феликс Ебоа Ебоа надскочи всички и засече топката с глава и я прати в мрежата.

„Черно море“ успя да се измъкне от домакинска загуба с гол на Живко Атанасов в 90+5 минута на мача.

„Сините от Кърджали“ са седми във временното класиране с актив от 11 точки, „Черно море“ са трети.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/24 20:14

    Браво на Арда.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/24 20:32

    ТУНЧЕВ ХИЧ ТЕ НЯМА.СЪС"ЦСКА"ПАК ПУСНА КРАЧУНОВ И ВКАРАХА ГОЛ.СЕГА ПАК СЪЩАТА ГРЕШКА.ЗА СИДИИТЕ И ЗА :ВАР:НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ПО-ТОЧНО НЕ МИ СЕ ПИШЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/9/24 23:17

    Отбора стоеше добре до влизането на Будинов,Хюсеинов и Крачунов ! И тримата не стават !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/9/24 06:59

    Браво Арда! Добра игра с изключение на последните 20 минути, когато батерийте свършиха.Тунчев греши като забърква бетон последните 10-15 минути при благоприятен резултат за Арда.При възможност топката трябва да се разиграва, а не да се изритва на посоки.Физически Черно море превъзхождаше Арда и добре, че съдията не даде още някоя минута продължение.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/9/24 08:13

    тото котуньо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.