24rodopi.com/Политика/Коментари

Днес е трябвало Ахмед Доган да даде брифинг в емблематичния град за ДПС – Кърджали. Той избрал друго – „контролирано интервю“ пред послушен на фракцията „Аталай-Чакъров“ журналист. Вероятно не е във форма, не е готов да отговоря на неудобни въпроси, няма да издържи теста на камерите…

Публикацията на 24rodopi.com „Доган се отказа от брифинг в Кърджали, дава „контролирано“ интервю в столичен сайт“ предизвика лавина от въпроси на избиратели.

„Има двама и.рикчии при Аталай агата. Николай Бареков и Явор Дачков. Бареков е само и.рикчия и какви свирки правеше на бате Бойко, докато Дачков е и журналист. Затова Аталай агата казал ти си стой на и.рика Бюрек, мъжката работа остави на Дачков“, гадаят във форума на медията.

Всъщност, сайтът и журналистът нямат никакво значение, няма значение и това, че са проруски. Важно е какво казва Доган. Особено важно е и кои въпроси е одобрил.

А избирателите настояват Ахмед Доган да бъде питан:

1. Сава ли Ви е любимото агентурно име или някое от другите три?

2. Защо сте съсипвали човешки съдби с доноси?

3. Защо сте подкрепяли смяната на имената, но сте казвали, че не бива да се прилага сила?

4. Още ли смятате, че трябва да се сменят имената на турците доброволно?

5. Къде са откраднатите 30 милиона лева?

6.  Защо живеехте в сараи, а хората по принуда емигрираха, за да не мизеруват в Кърджалийски села?

7. Защо убихте с Хасан Азис големите фирми на етническите турци, а пратихте тук и дадохте големите поръчки и боклука на Вълка?

8. Защо Турция ви мрази?

9. Само на Държавна сигурност ли сте агент или и на КГБ?

10.Кой те накара да "убиеш" в зародиш евроатлантическото правителство на Росен Желязков с гласовете на ГЕРБ, ДПС и още няколко души - Москва или само дерибеят Рамадан Аталай?

11.Защо те пуснаха от затвора много по-рано от истинските дисиденти?

12.Андрей Луканов ли създаде ДПС? Луканов ли те изкара рано-рано от затвора? Луканов ли ти избра името Ахмед Доган, вместо да носиш истинското ти Ахмед Исмаилов?

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/24 09:07

    Колко тъпи са били всички толкова години циганин е управялвал страната ни

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/24 09:12

    Не са 12 Въпроса Колега, Въпросите са толкоз колкото Човешки Съдби са съсипали тези Доносници и Крадци. Дерибей

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/24 09:16

    И защо 20 години спускаше за кмет един изключително некадърен, мазен, крадлив неморален Хасан за кмет на Кърджали. Защо? Защо мразиш толкова много кърджалийци? Ние с години ви носехме на гърба си, вие какво направихте за нас, само злини!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 19:22

      Що го избирахте бе амсалаци турци сега ревете, или не сте знаели

      Изтриване
  4. Анонимен19/9/24 09:22

    Кой е Доган? Какво е направил за нас простосмъртните, че се бута пак да бъде избран или тачен? Какво е направил точно за Кърджали, че ще иска да бъде въздигнат като депутат от Кърджалйския регион? Гледаме делата вече, а не имена, вяра, етническа принадлежност, раса, цвят на кожата и т.н. Къде беше Доган например при Ковида, когато Пеевски даряваше и даряваше на болници и пр.? За други примери да не говоря.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/24 09:32

    Малеееее,плача от щастие,толкова съм развълнуван 😀.Не съм очаквал през моя живот да дойде този ден...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/24 09:33

    Да излезе Доган и Публично да каже че застава зад Младите и Некорумпираните в ДПС !!! Ерол направи за 9 МЕс. повече за Областа от Доган за 30 Години. Rezalet

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/24 09:49

    А бе хора какво интервю ще даде този отвратителен мангал бе. Склероза,алкохола, маман аблата и деменцията до такава степен са го ударили че името не може да си каже. Кога ли хазрети Азраил ще го прибере дано е скоро амин.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/9/24 10:58

    ФАЛШИВ ГЕРОЙ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/9/24 11:34

    Колкото е виновен Меди Доган,толкова са виновни и местните деребеи - ибрикчии.Те деребействаха от името на агента Сава,те плашеха обикновените хора,те кадруваха.
    Назначаваха удобни на тях простации.Излизаха от името на Догон и сега се свииха като рибарски к - р и не смеят да се покажат никъде.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/9/24 11:38

    Кой се интересува от тези отговори? На кого от действащите политици са задавани подобни въпроси и защо сега? Под какъв похлупак или в каква саксия е расъл този, който поставя тези въпроси? Назад ли гледаме или напред, кой се стреми да ви върне в миналото? Ако Доган намери верните и точните хора отново ще бъде подкрепен

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 13:26

      Подкрепен ама не сега
      Ще видим на 27.10

      Изтриване
    2. Анонимен19/9/24 13:26

      Подкрепен ама не сега
      Ще видим на 27.10

      Изтриване
  11. Анонимен19/9/24 13:04

    Никой няма да гласува за Ахмед Доган и партията му.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/9/24 14:06

    Mnogo iskate, veee, v bibliotekata ne smogvat da vi izmisliat, tva tam da ne sa vi iavash samoleti za atrakcii i reklama, aaa

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/9/24 14:34

    Доган да си седи и да си гледа старините спокойно защото вече е бита карта

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/9/24 15:17

    Ахмет ага ти си виновен за опадаха на гр.Кърджали,сега видяхме че приказките са ти пълна нула даже две.Дори начите Турци не те харесват зашото разбрахме какъв си.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/9/24 15:32

    Стига с тая Москва бе тъпаци!

    ОтговорИзтриване
  16. Салимехмед19/9/24 16:14

    Как можа да се орезелиш до такава степен бе Агу ?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/9/24 16:46

    bai shaban ulovil edin sokol i go turil v kokosharnika na petelovo.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/9/24 19:13

    YAZIK CE SME GLASUVALI ZA TOYA PIDPIDIK OT KIDE IZLEZNA KOY MU DADE KURAJA DA SE POYAVI I PROVERI DALI IMA OSTE BUDALI TOYA E SIUCASTNIK VIV VSICKO KOETO I STANA NA NASIYA ETNOS ZATOVA NE MOJAHA DA OTKRIYAT ISTINSKITE UCASTNITSKI NA VIZRODITELNIYA PRPTSES NE NAPRAZNO NURI ADALI CE /TOYA NE E OT NAS / SPIONIN

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/9/24 21:11

    Има ли някой още да гласува за този пезевенк

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.