24rodopi.com/Политика

ДПС ще загуби около 15 депутатски мандата заради войната между парламентарната група, ръководена от Делян Пеевски, и фракцията „Аталай-Чакъров“.

„Между 6 и 8 партии ще влязат в парламента. Мисля, че двете фракции на ДПС ще имат общо между 30 и 35 депутата, което ще е отстъпление. ГЕРБ ще вземе 70 мандата, а около 20 ще са за БСП. "Възраждане" вдига резултата си, вероятно това ще се види и на изборите“, коментира в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Нова тв математикът проф. Михаил Константинов, който години наред беше в ръководството на ЦИК.

Припомняме, че ДПС влезе в 50-ото Народно събрание като втора политическа сила с 47 народни представители.

В изборите за 51-вия парламент ДПС с лидер Делян Пеевски ще участва в коалицията „Движение за права и свободи – ново начало“. Фракцията „Аталай-Чакъров“ ще впише кандидатите си за депутати като външни лица в коалицията на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“ – „Алианс за права и свободи“. Очаква се сред кандидатите на „Сбор“ и „земеделците“ да бъде вписан и Ахмед Доган и бизнесменът Румен Гайтански – Вълка.

Още три „турски“ партии са регистрирани за участие в парламентарните избори – ДОСТ, „Национална ДПС“ на Гюнер Тахир и „Народна партия Свобода и достойнство“ на Орхан Исмаилов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/24 12:03

    И аз имам познати, които преди години изхвърлиха като мръсни кучета и от работа и от ДПС, тогава всички мълчаха и се криеха като партизани. Махнали от работа Пембе Талят, голяма работа станало. Когато отрязаха главата на брат му Ехлиман тогава дясна ръка на Хасан и Бахар Палова никой не ги защити. Ехлиман отиде да копае канали при Карамана, псуваше Хасан и го кълнеше, тогава кой го защити него, ама пак е с Хасан сега. Пембе защо не защити баща си и брат си преди години? Пак Пеевски ли беше виновен? Кой защити уволнените хора от двата турски театъъра от Вежди Рашидов? Нали беше създадено заради ДПС? Стотици останаха на улицата без да иман нищо общо с ДПС затова ли не ги защитихте, големите депесари? Защо някой трябва да ви е верен до гроб, калтаци такима. Гледахте само вие да сте добре и на никой не му пукаше за уволнените. Кадирчо каков се прави сега на големия депесар. Него не го ли махна Хасан Азис и сега пак като куче се върти в краката му и върти опашка та дано се намери място и за него отново. Стига сте ревали, Кърджали е шепа град и всички знаем кой какъв е. 30 години е-ахте мамата на неесъгласните с ДПС и сега роните крокодилски сълзи за големия лидер, който си ви слагаше всички на х.я. Махайте се народа не може да ви гледа вече мазните сурати, писликлер.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/24 12:07

    ДПС не есъздадена да защитава малцинствата-напротив. ДПС е ченгесарска партия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/9/24 13:05

    Съгласни сме с първия коментар,Пембето махнали на Кадир жената са махнали ,питам се как тях ги назначиха без стаж и опит на работа по принцип има много млади с образование ,но не ги приемат ,понеже не са от ДПС или нямат роднини в ДПС сега ревем ,политическо назначените дойде видов ден и ги уволниха,,никой не е вечен

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/24 17:15

      Много си прав. Млади, образовани, без работа бол, как пък точно тях са ги назначили на работа. Те ли са най-умните!?!

      Изтриване
  4. Анонимен15/9/24 13:15

    koyto e umen znae s kogo da trigne 35 godini biyahme kakto v komunizma glasuvas za toya deto te macka lije obestava no ne izpilniyava /HASANCO/bivsiya kmet za nego si napravi milionite /hoteli ,kisti betenov sentir magazini za sebe si i lubovnitsata si isega niyama srama pak obestava ce niyakoy den ako se domogne do deputatsko kreslo ste dava apartamenti kakto dade na generala ot MINZUHAR kresla v OBSTINATA koyto trigne s nego stava kato nego .svobodni mesta ima ama v pandelata

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/9/24 13:15

    koyto e umen znae s kogo da trigne 35 godini biyahme kakto v komunizma glasuvas za toya deto te macka lije obestava no ne izpilniyava /HASANCO/bivsiya kmet za nego si napravi milionite /hoteli ,kisti betenov sentir magazini za sebe si i lubovnitsata si isega niyama srama pak obestava ce niyakoy den ako se domogne do deputatsko kreslo ste dava apartamenti kakto dade na generala ot MINZUHAR kresla v OBSTINATA koyto trigne s nego stava kato nego .svobodni mesta ima ama v pandelata

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/9/24 14:39

    Никога повече крадлива детибейска диктатура в БГ...да живеееее Новото начало в ДПС с бат Пеевскииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/24 14:50

    super kolkoto po malko depotati tolkoz po dobre nema da mogat da kradat tolkoz mnogo

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/24 15:22

    Едното от двете депесета няма да влиза в парламента и ще остане под чертата

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/9/24 17:29

    Познавам много добре Ехлиман Чобан. Той никога не е работил във Караман. Не ви ли срам да лъжете хората. Това ли ви е новото начало да лъжете хората с фалшива информация. Ясно е, че нямате никакъв морал, но поне имайте малко страх от Бога който вижда всичко!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/9/24 09:53

      Само ти ли познаваш Ехлиман? Може да не е работил с договор, но лично съм го видял да копае канали след като остана без работа, отиде в Германия и после се върна. Лично говорих с него. Ако той ме е излъгал, и аз съм излъгал сега. Нямам полза да пиша лъжливи коментари. Исках да кажа, че той тогава беше достоен мъж, изхвърлен от ДПС защото не беше съгласен с някои неща с Хасан Азис. Ти щом си го познавал много добре отиде ли да потърсиш сметка на Хасан защо го оставиха на улицата? Бахар Палова няма да мислим, тя вече си беше приватизирала Хлебозавода с помощта на зет си Ремзи Осман. Жива и здрава да е, да си харчи парите. Сега не мога да проумея защо Ехлиман и не само той, а всички изхвърлени през годините от Хасан Азис от ДПС се лепнаха пак за него като конски мухи. Той ви унижаваше момчета и момичета, вие нямате ли достойнство? Не казвам да подкрепяте Пеевски, но ако имахте поне малко чест нямаше да се умилквате на тези, които ви се изплюха в суратите.

      Изтриване
  10. Анонимен15/9/24 18:17

    Чок сикимде,големият губещ е Доги
    Само Пеевски✊

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.