24rodopi.com/Политика

Изселнически лидер №1 Турхан Генчоглу подкрепи „ДПС – Ново начало“ и след среща с делегацията на коалицията се обърна със силни думи към голямата ни общност в Турция.

„Парламентарните избори на 27 октомври са много важни – и за нас, и за нашите деца. Без да се разделяме, на тези избори заедно трябва да дадем подкрепата си за най-големия политически представител на етническите турци в България – ДПС. За мен е чест да приема днес много стойностните представители на коалицията, представителите на етноса, наши братя, наша плът и кръв“, каза Турхан Генчоглу, почетен президент на Балканската конфедерация на румелийските имигранти и дългогодишен лидер на организацията „Балгьоч“ в Бурса. „Балгьоч“ е създадена от баща му Мюмюн Генчоглу в далечната 1985 година. Тогава светът научава за „Възродителния процес“ от организираните от фамилията Генчоглу мероприятия.

Гости на Турхан Генчоглу бяха представителите на „ДПС – Ново начало“ Байрам Байрам – зам.-председател на ПГ на ДПС, Ерол Мюмюн – кмет на Кърджали и член на ЦОБ на ДПС, Мехмед Атаман – областен управител на Хасково и областен лидер на ДПС, Неджми Али, Айджан Ахмед и Аднан Йълдъз - кметове на общините Джебел, Черноочене и Стамболово, Сейфи Мехмедали – председател на Общинския съвет в Джебел, Самет Хасан – кандидат за народен представител.

„Независимо къде по света живеем, нашият глас трябва да се чува в българския парламент“, отбеляза Генчоглу и призова изселниците да гласуват, но и да обяснят на близки, приятели и съседи колко е важно да се подкрепи ДПС на тези избори. Решаването на всички проблеми на изселниците в Турция и роднините им България минава през силното присъствие на „ДПС – Ново начало“ в 51-вото Народно събрание, гласи посланието на изселнически лидер №1.

„Искаме подкрепата на селекцията, която е с номер 8 в бюлетината, за да сложим край на негативния сериал с многото избори в България. Нека на 27 октомври бъде последната серия, а в 51-вото Народно събрание ДПС да бъде респектиращата и градивна сила, която да бъде желан партньор в редовно правителство“, отбеляза кметът на Кърджали и член на ЦОБ на ДПС Ерол Мюмюн, който е и водач на кандидатската листа на „ДПС – Ново начало“ в 9-те Кърджалийски многомандатен избирателен район.

„Започваме бързо да работим в полза на народа и държавата ни. Постигнахме добри резултати на последните избори през юни, счупихме рекорд, станахме втората политическа партия, имахме 47 депутати, но след неприятните събития в нашата партия не можахме да участваме в управлението на страната. Ако бяхме подкрепили правителството, сега в България щеше да има зам.-министри, областни управители и заместник-управители от нашата партия и щяхме да работим на пълни обороти за народа си. Имаме много братя и сестри в Турция. Както винаги, искаме те да подкрепят партията ДПС. Най-добрата подкрепа идва от ходенето до урните, ние искаме да отидат до урните и да гласуват за нас още веднъж“, каза още Ерол Мюмюн.

Кметът на Джебел Неджми Али, който е втори в кърджалийската листа на ДПС, благодари на Турхан Генчоглу за подкрепата, която винаги им е оказвал.

„Надявам се, че ще преодолеем тази политическа криза в бъдеще. Като ДПС, ние преминаваме през труден период. Група наши приятели напуснаха парламентарната група. Трябва да се обясни всичко, не бива да се спестяват истините, трябва да сме коректни с избирателите. Хората трябва да знаят защо час и половина преди да се гласува правителството, всичко се промени. 17 души гласуваха да не се състави евроатлантическо правителство с подкрепата на ДПС, което бяхме обещали на избирателите в предизборната кампания. Редовният кабинет щеше да е коалиционен и ние щяхме да продължим да решаваме проблемите на хората, да изпълняваме тяхната воля, да реализираме проектите, които променят населените места“, каза Неджми Али, който изрази оптимизма си, че одобряваната от хората политика на „новото начало“ ще продължи и след 27 октомври, защото пулсът на общността в България, а и сред изселниците, показва, че се задава мощна подкрепа за номер 8 в бюлетината.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/24 17:49

    САМО НОВОТО НАЧАЛО ,УСПЕХ !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/24 22:47

      Хасан азис ще ви види сметката,градът е негов и на момчето шурей от крумовград

      Изтриване
  2. Анонимен26/9/24 19:06

    Това е Най Правилния Подход на Нашите Изселници.Те През Годините Неможаха да се Ориентират към Правилната Посока.Понеже Агата Изкара на преден план другаря Волен Сидеров.Нека всички наши Изселници си спомнят на Капитан Андреево как хвана ръката на една наша възрастна женичка и искаше да я отпати обратно към Турция.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/24 19:12

    АПС - Ахмед за Права и Свободи # ДПС -Делян за Права и Свободи ! Ха сега да видим !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/24 19:31

    Разбира се че ще подкрепи ДПС-Ново начало! Другите са всички доносници и агенти на ДС, същите които сменяха имената станаха партийци и башове по селата и общините.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/9/24 19:38

    АПС-Москва срещу ДПС-НАТО-това е положението!!?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/9/24 20:42

    Само и само Новото начало в ДПС с Пеевскиииииииии...нито глас за крадливата,вредната Дерибейска хунта на доган

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/9/24 22:15

    Земеделските общински кметове ще мътят след изборите още отсега Гечмиш олсун с еднопосочен билет след дръндарския мангал

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/24 06:18

    АМУДЖАТА не мисли така и ще определи съдбата

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/9/24 09:32

    То новото начало е хубаво, но с стари дерибеи напред не се върви. Какво прави там Атаман протежето на Аталай и съдружник на Искендер

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/24 14:25

    След изборите Оставка на общинските съвети и кметове от Апс, самоизключени от ДПС след амет за Русия. ДПС - 8

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/9/24 14:25

    След изборите Оставка на общинските съвети и кметове от Апс, самоизключени от ДПС след амет за Русия. ДПС - 8

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.