24rodopi.com/Регион

Водач, употребил алкохол, е задържан при специализирана операция в Кърджалийско за ограничаване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия, съобщиха от полицията.

На 28 септември около 15 часа на моста на река Арда в Кърджали е бил спрян за проверка 43-годишен с „Фолксваген“. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 1,26 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Кърджали. Образувано е бързо производство.

Още 207 нарушения на ЗДвП са били констатирани в хода на операцията на 28 септември в областта, като 141 са клиповете за превишена скорост и за тях ще бъдат издадени електронни фишове. За други нарушения на водачи са съставени 6 акта и 28 фиша. По време на операцията са връчени 22 електронни фиша и 6 наказателни постановления.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/9/24 11:08

    Хората който сме живяли във Европа
    Искаме повече постояни стационарни камери на входовете на градовете под постояно наблюдение 365дена по 24 часа и само тогава тези хора който никога не са излизали във добре развити Страни членки на ЕС си мислят че винаги те са прави че не може да караш със ограничителна скорост във лявата лента и да се научат да чакат да имат търпение
    без клаксуни и псувни във градовете на по няколко места и на всички опасни места където може да се развие скорост над 120 км във час да има камери
    Ероле ще бъде ли по силите ви това благодаря предварително знаем че можеш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.