24rodopi.com/Политика

Нашите сънародници също като нас искат ДПС да стане стабилна част от 51-вото Народно събрание, за да се намери изход от кризите, да има редовно правителство, което да работи в интерес на всички български граждани, независимо къде живеят те. Изселниците се интересуват живо от ставащото в България,  тъй като техни близки и роднини живеят тук, а и самите те идват по родните си места, които искат да видят по-добре уредени.

Така делегацията на „ДПС-Ново начало“ обобщи срещата с представители на Сдружението на изселниците от район Бенковски, община Кирково, в Бурса – „столицата на изселниците“ в Република Турция.

„Поговорихме за проблемите, решенията, за  политическата криза и очакванията от предстоящите избори за Народно събрание в България. Поднесохме своите сърдечни благодарности за дългогодишната подкрепа за ДПС. Представихме листите на „ДПС-Ново начало“, сподели кметът на Кърджали и водач на листата на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район Ерол Мюмюн.

На срещата присъстваха народните представители от ДПС Хамид Хамид, Байрам Байрам, Хюсеин Хафъзов, областният председател на ДПС-Хасково и областен управител на област Хасково Мехмед Атаман, кметовете на общините Джебел – Неджми Али, Черноочене – Айджан Ахмед, Стамболово – Аднан Йълдъз, Каолиново – Нида Ахмедов,  председателите на общински съвети в Джебел – Сейфи Мехмедали, Руен – Исмаил Осман, и кандидатът за народен представител Самет Хасан.

„Уверихме, че ДПС  ще продължи да работи заедно с хората, за хората. Призовахме за единство, за да бъдем силни и да можем чрез силно представителство в парламента да решаваме проблемите на нашите общини. За това е нужна максимална мобилизация и постигане на максимум резултати, което ще позволи да реализираме политики и решаваме проблеми в полза на избирателите“, каза още Ерол Мюмюн.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 18:25

    Oy kullanmaya geliriz, bedava otobus olacak dimi......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/24 19:41

    Напред с Дпс Ново Начало

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/24 21:17

    Май изселниците този път ще се окажат по умни от местното население

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/24 21:21

    Защо не пишете за приюта колко още ще чакаме. Няма приют няма гласове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/24 10:28

      Като няма гласове няма да има и приют, ще ревете после

      Изтриване
    2. Анонимен25/9/24 17:27

      Приют за Безстопанствени Животни ще има, Бай Коста ти го казва и да знаеш Номер 8

      Изтриване
  5. Анонимен24/9/24 21:54

    Bursa Erol Mümün nün yanında olacak Dps biz Erol başkana inanıyoruz

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/24 19:38

    TELK Emekliler Bedava Otobuslerde kac kilo et alabilir

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/9/24 07:23

    Не само изселниците ,а целия регион Бенковски трябва да гласува за дпс -ново начало ,за да се затрият от общината дерибеите на бенковски сали рамаданът аспирина и брокери на имоти ержан фърънджъ.ББанковски трябва да гласува за свой народен представител Самет Хасан за да разкара общинските дерибеиот общинската ,даржавната е европейската финансова хазна .Бенковски покажете че сте единни срещу опгна община кирково

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.