24rodopi.com/Политика

Гласът на изселниците от България, живеещи в една от бързо развиващите се общини на Бурса – Кестел, на 27 октомври ще бъде в подкрепа на „ДПС-Новото начало“. Такъв е изводът от приятелските срещи с нашенци, които проведохме днес в Кестел, обобщи кметът на Кърджали и водач на листата на коалицията в 9МИР  Ерол Мюмюн.

„Разговаряхме за проблемите и радостите на днешния ден. Нашите сънародници са изпълнени с носталгия, но и надежда, че всичко в България ще бъде по-добро. Проявяват жив интерес към случващото се у нас и като нас искат час по-скоро да  има стабилно управление, за да се намери решение и на проблемите на хората с двойно гражданство“, сподели Ерол Мюмюн.

Делегацията на „ДПС-Новото начало“ представила водачите на кандидатски листи за предстоящите парламентарни избори.

Благодарихме им за  доверието, всеотдайната работа и подкрепата през годините и ги приканихме отново да бъдем единни на 27 октомври, каза кметът.

„Очакваме вашата подкрепа, за да бъдем вашият глас в Народното събрание -  с тези думи се обърнахме към нашите домакини.  Призовахме ги да работим заедно за получаване  на максимална подкрепа, за да сме стабилна част от новия парламент и част от следващото управление на страната. Защото само така можем да бъдем полезни на хората“, каза Ерол Мюмюн.

Пред избирателите в Кестел са застанали и народните представители от ДПС Хамид Хамид, Байрам Байрам, Хюсеин Хафъзов, областният председател на ДПС-Хасково и областен управител на Хасково Мехмед Атаман, кметовете на общините Джебел – Неджми Али, Черноочене – Айджан Ахмед, Стамболово – Аднан Йълдъз, Каолиново – Нида Ахмедов,  председателите на общински съвети в Джебел – Сейфи Мехмедали, и Руен – Исмаил Осман, и кандидатът за народен представител Самет Хасан.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 23:05

    Kvo mi puka za kestel mestel te ne karat kolite si ejednevno na tezi razbiti pytishta nie jivushtite v bulgaria tyrpim tehnite gluposti are malko po seriozno

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.