24rodopi.com/Темата+

След сагата с имотите, които обитаваше Ахмед Доган, днес собственикът на така наречените "сараи" в столичния квартал „Бояна” отвори къщата за медии, пише Novini.bg.

Данаил Папазов позволи да се надникне зад стените на резиденцията, но самият той отказа да застане пред камерата.

„Имотът изглежда като хотел или като малка правителствена резиденция. Личните вещи на Доган са непокътнати. Апартаментът му под номер 303 в сградата е заключен. Той го е ползвал срещу наем от 50 000 лева годишно“, разказва bTV.

Ще припомним, че през годините сградата се ползваше само от Доган, като единици се появяваха там. В редките случаи на поканени активисти и кандидатите за кметове и депутати, те чакаха с часове на улицата.

Всички помещения са  богато орнаментирани – много картини и пластики, има произведения на православното и мюсюлманското изкуство, посочва телевизията.

Припомняме, че на 29 август Папазов, който притежава дружествата собственици на имотите в Росенец и „Бояна”, където Ахмед Доган пребивава от години, изпрати позиция до медиите. В нея той посочва, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган пребивава без основание в „сараите” в Росенец и в „Бояна” и следва веднага да ги напусне.

Последваха протести на активисти на фракцията „Аталай-Чакъров“ пред двата „сарая“ в края на миналата седмица. Те дори показаха договор за наем от 2008 г.

 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/9/24 14:24

    А пари от къде той къде работи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/24 19:16

      Е нали си беше на негово име, допреди 10 дни?
      Сега пък под наем бил?

      Изтриване
  2. Анонимен3/9/24 14:46

    Да му съберем капачки и с тях да му платим наема

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/9/24 14:58

    Родопи Хубаво видяхме маскарите на доганя,я покажете салмата на пеевски.Дайте новинка и за него къде живее колко скромно живее,да видим дали се храни и живее като нас,за да имаме представа преди изборите.Доганя е ясен.Най накрая да не стане крадецът вика дръжте крадеца!Просветлете тези хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/9/24 15:01

    Да видят хората в какъв лукс живее един човек- Ахмед Доган. А обикновеният човек едва свързват двата края. Трябва да покажете и на другите дерибеи в какъв лукс живеят, като се почне от селските кметове, общинските кметове, областни кметове и да се стигне чак до депутатите . От 35год. ви лъжат като слагат на масата етническата карта това е половиният живот на един човек. Дано сте се събудили вече от този сън, те пак ще почнат да обикалят по селата да ви манипулират с техните лъжи . Идват избори народа беден а те алчни за още повече

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/9/24 15:06

    Ако няма пари за ядене да му събереме пари да направиме една сергия за помощ да му помогнеме на бедняка ..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/9/24 15:10

    бай Амет не мога да го разбера, хем иска партията му да властва, хем се крие като партизанин, ама излез бе човек, кажи си що искаш, ама така с апашлък няма да стане, тези башибозуци Аталай и Рамаданчо те използват.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/9/24 15:22

    Сега разбрах какво означава абривиатурата на Доган. ДПС - Дерибей Плюс Султан.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/9/24 15:43

    Голям резил.На всичката мизерия на електората,язък...!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/9/24 16:03

    Дайте имотите на аталайоците и чакъровците народа да види как живеят избраниците му

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/9/24 16:23

    Korkak Tavşan Dogan hayatını hep yalan dolanla yaşadı ama busefer salam cevize çatı Şişi öbürlerine benzemiyor parada var güç te var çevresinde hep kalın boklular var işi zor Tavşanın Halkta anladı ne oldunu Türklükle yakından Uzaktan alakası yok bunların bütün dertleri para ve güç Bakın Hasan abla da para var ama güç vlast olmayınca bi Palaço bibisin

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/9/24 16:23

    Korkak Tavşan Dogan hayatını hep yalan dolanla yaşadı ama busefer salam cevize çatı Şişi öbürlerine benzemiyor parada var güç te var çevresinde hep kalın boklular var işi zor Tavşanın Halkta anladı ne oldunu Türklükle yakından Uzaktan alakası yok bunların bütün dertleri para ve güç Bakın Hasan abla da para var ama güç vlast olmayınca bi Palaço bibisin

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/9/24 16:28

    Покажете имотите на всички политици от последните 35 години

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/9/24 16:45

    Мангал живял в лукс

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/9/24 17:43

    В рамките на колко дена лицето Ахмед Доган трябва да си направи адресна регистрация в Общината, която живее? Колко е глобата?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/9/24 18:07

    Да се свалят гащите на Ресми Мурад, Хасан Азис, Бахри Юмер, Амхед Доган, Дж. Чакъров, Ибрямов, КЮЧЮК, Аталай и др и да се почва с КОНФИСКАЦИЯТА на имуществата им да 9то коляно. КАК, НА КАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ, ЧРЕЗ КАКВИ СРЕДСТВА са придобити тези имуществени блага?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/9/24 18:14

    Проблемът не е само в дерибеите. Те трябва да бъдат премахнати. В същото време трябва да се скастрят и фирмите, които са били толковя дълги години с тези дерибеи. Дерибеят не е нищо, ако обръчите от фирми не го подкрепят. Да започнем с г-н Азис. Дайте да видим, кои компании и фирми са го възхвалявали и обогатявали с годините. Близките на дерибеите фирми не се ли знаят в Кърджали?Проблемът не е само в дерибеите. Те трябва да бъдат премахнати. В същота време трябва да се скастрят и фирмите, които са били толковя дълги години с тези дерибеи. Дерибеят не е нищо, ако обръчите от фирми не го подкрепят. Да започнем с г-н Азис. Дайте да видим, кои компании и фирми са го възхвалявали и обогатявали с годините. Близките на дерибеите фирми не се ли знаят в Кърджали? Мачкай ПЕЕВСКИ и тях иначе ще ти отмъщят СУРОВО.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/9/24 20:04

    Със парите на народа как да плати със свои пари ли

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/9/24 20:42

    Гласуах 30г.за ДПС но до днес нито глас за тия!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/9/24 21:29

    Plastal toi... djanki...obirdjia na parite na danakoplatcite iizbiratelite za klozet, tok, voda patista, asfalt, trotoari, vlakove, otobusi, samoleti, gari, spirki, pristanista, letista, osvetlenie na mahli, sela, gradove, parno otoplenie, kanalizacia na domovete i slujbite na milleta v regiona...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/9/24 21:55

    Доган вън от ДПС

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/9/24 22:27

    Охх Сарая глей...50.000 лв наем. Доган какво е работил? Данък дарение дано е платил. НАП я го проверете.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/9/24 23:56

    Kakvo se pravite na slepi,gluhi i izvednazh prosvetleni.Vsichi znaehte kade zhivee Dogan.Vsichki mu se klanyahte.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен4/9/24 09:26

    Adam partiyi kapatti ,iz kaybettiriyor sizin haberiniz yok.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен4/9/24 09:46

    Тъжно е когато гледаш хората по селата как мизерстват с галошките и без вода, а ти да се шириш с техните пари и им говориш за права и свободи...!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен4/9/24 11:18

    Най-Отвратителното Помиярите отидоха да го защитават, Akılanmıyacak Pandiller Doymadılar EZİLMEYE, ezdirmeye türk halkını.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.