24rodopi.com/Общество

Родопчанки заработват допълнително като… елитни компаньонки. Тарифата им удря рекордните 5000 евро за тридневно ползване на услугите им, плюс допълнително възнаграждение в зависимост от прищевките на клиенти, разкриват за колегите от „Родопи voice“ отлично запознати.

Дамите, които са със статут на „елитни проститутки и отлична компания“, в ежедневието си заемат различни постове, професиите им се водят престижни в общество, а някои от тях дори са ангажирани в държавни институции. Те демонстрират високо самочувствие и висок стандарт на живот, които обикновен служител не може да си позволи. Екзотични екскурзии, спа почивки в скъпите ни курорти, обеди, вечери и уикенди в съседните ни Гърция и Турция, са основните им изисквания. Клиентите им са основно бизнесмени, предприемачи, дори и сполучили комарджии.

Проституцията все повече се пренася и в дигиталния свят, обявите в интернет звучат почти идентично-търсят се хубави момичета и жени, обещават им се много добри пари и задоволяване на всичките им капризи. От тези обещания се подлъгват и много наивни и желаещи бързо забогатяване и охолен начин на живот момичета и жени.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/24 13:47

    5000 няма кой да даде

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/24 13:53

    Това трябва незабавно да бъде преследвано от ДАНС и наказано пред съда. Ние Кърджалийци не искаме такива извращения в нашия регион. В името на нашите дъщери, сестри и жени да се спре това явление, характерно и предсказано за предапокалиптичното време (ахир заман).

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/24 16:11

    Коиса тия

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/24 16:35

    В образованието работи една такавта. От една партия калинка е.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/24 16:36

    А защо няма адреси?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/9/24 17:36

    Davaebavproatiteselqni

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/24 09:32

    Давайте имена адреси тел.номера работна позиция каде какво работи тарифи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.