24rodopi.com/Политика

Георги Георгиев ще води кандидатската листа на „Възраждане“ в 9-ти Кърджалилйски многомандатен избирателен район за парламентарните избори на 27 октомври. Той отново ще бъде първи и в Хасково.

Припомняме, че Георгиев веднъж спечели мандат в Кърджали, като и този път си е подсигурил правото да стане депутат от Хасково.

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание, обяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

Етнически турчин ще води листата на „Възраждане“ в Разград, това е юристът Касим Садък.

На изборите през ноември 2021 година 3 732 гласа не бяха достатъчни на инж. Георги Николаев Георгиев за мандат в Хасково, където е лидер на „Възраждане“, но методът на големия остатък „Хеър-Ниймайер“ го направи депутат само със 718 гласа в Кърджали.

Георги Георгиев е инженер, магистър по „Производство на стъкло, керамика и цимент“ от ХТМУ – София със специализация „Неорганични технологии“ от   Университет "Проф. д-р Асен Златаров" – Бургас.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Аптикадир16/9/24 17:01

    Касим Садък АТАКИСТ ли е станал ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/9/24 19:44

      Kato vas intereschiya e stanal... kakva e razlikata dasi ot pp gerp ili dps I vazrajdane moje li da kajesh???

      Изтриване
  2. Анонимен16/9/24 17:13

    Май на Касим нещо не е наред,дали не му хлопа някоя дъска

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/9/24 18:24

    Този господин с какво е помогнал в Кърджалийско може ли да каже

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/9/24 19:58

    Vızrajdane staroto dps i drugite komunistiçeski putinski partii tryabva da se zatvoryat te sa agenti na kgb i ne iskat Evropeyska Dırjava Bılgariya tezi partii vın ot Parlamenta vın ot Bılgariya koyto e umen da stoi daleç ot staroto dps i vızrajdane.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/9/24 23:22

      A view umnite kade ste??? Che neshto spite v temenushkite

      Изтриване
  5. Анонимен17/9/24 07:29

    и този георгиев няма ли поне един от кърджали. парашутист аут.само новото начало

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/24 07:51

    Възраждане, първа сила !!! Ако дядо Хасан беше жив щеше да каже : хай си.тир бе, Костадиново унуче / демек копартма / !нх

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/9/24 10:11

    На копеейкин един среден пръст.Само НОВОТО НАЧАЛО с бат Пееевскиии!Rus komünistler çorbayı patlatacak!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/9/24 13:35

    samo ITN SNN ABC i SlavSho AS Sum i At i Rai

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.