24rodopi.com/Политика

„Има едно ДПС и то е пред вас. Често идваме тук и споделяме едно към едно нещата. Днес залата е препълнена - и ние сме голяма група, а вие сте още повече, което показва, че имаме да си казваме много истини, а и вие сте вдигнали летвата на очакванията и сте в правото си“, това отбеляза кметът на Джебел и втори в кандидат депутатската листа на „ДПС – Ново начало“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район Неджми Али на среща с нашенци в бурсенския квартал „Йешилйайля“. По този начин той отговори на актуалния въпрос „Колко ДПС-та има на тези избори?“.

Неджми Али, Хамид Хамид, Мехмед Аталан, Сейфи Мехмедали, Аднан Йълдъз и Нида Ахмедов отговориха на всички нашенци, дошли на срещата. В „Йешилйайля“ има много жители на община Джебел, както  и от други населени места от област Кърджали.

Мнозина от тях благодариха на гостите за това, което се прави през последната година в Джебел и Кърджали ,което ги кара да се връщат по родните места по-често и дори си стягат старите къщи.

Репресиран по комунистическо време пък поиска делегацията на „ДПС-Ново начало“ да предаде поздрави на Делян Пеевски затова, че за рекордно кратко време решил проблем с пенсиите на репресираните.

Става въпрос за приетите в началото на година промени в Кодекса за социално осигуряване, с които бе дадена възможност на репресираните от комунистическия режим да получат достойни пенсии. Предложението на Пеевски бе подкрепено дори от другите политически лидери в парламента.

Сега законът дава възможност на репресираните, които са били в затвори, трудово-възпитателни общежития, лагери и места за задържане, както и навършилите 16 години за времето, през което не са работили, защото са били интернирани, да имат възможност да придобият срещу заплащане до три години недостигащ осигурителен стаж.

Жителите на „Йешилйайля“ обещаха мощна подкрепа за „ДПС – Ново начало“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 12:09

    Ne se birkayte v politikata na bg Biz Tr karismiyoruz

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/24 12:40

    БРАВО МОМЧЕТА КАДЪРНИ СТЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/24 12:47

    Те не са Слепи те виждат какво ни причиниха Дерибейте 35 Години

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/24 17:11

    Сейфй е готин красавец е на снимката

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/24 20:10

    И в Bağcılar сме в ДПС -Новото начало !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.