24rodopi.com/ Политика

С приключилата днес регистрация на кандидатските листите за предстоящите парламентарни избори стана ясно едно - днес бе затворена срамната страница и прерязана пъпната връв на ДПС с комунистическите тайни служби и Москва. Това пише в своя позиция председателят на ДПС и Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

"ДПС - Ново начало влиза в предизборната надпревара без онези, които 34 години използваха партията и общността за постигане на личните си цели и потребности, превръщайки партията в клиентелистка. ДПС без ДС! Това е новото начало.

Онези, които по заповед от Москва попречиха България да има редовно евроатлантическо правителство и на 3 юли гласуваха “против” кабинета на Росен Желязков и днес избраха личния си интерес, амбиции и зависимости, пренебрегвайки Устава на ДПС и активираха член 6.

А ДПС се явява пред своите избиратели със своите подготвени млади хора и опитни политици, свободни от зависимости и сенки от миналото.

Сега ДПС ще изпълни своята историческа мисия - да бъдат осветени и наказани не само виновниците за т.нар. “възродителен процес”, но и изпълнителите, с които нашите хора са се сблъсквали в онези мракобесни години и за които очакват възмездие вече повече от 30 г.", гласи още позицията на Пеевски.

Листата на "Алианс за права и свободи" в Кърджали бе регистрирана днес в 9.30 часа, което означава, че от този момент първият в списъка - Ахмед Доган, се е самоизключил.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

47 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 14:51

    Ами доносниците и техните деца в Общинския съвет

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 19:09

      ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК Е ЗА НОВОТО НАЧАЛО. ВИДЯХМЕ ТРАГИЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЪС СТАРОТО ДпС.

      Изтриване
  2. Анонимен24/9/24 14:52

    Кирково ще е с Пеевски...алианса си го вкара сам с тази слаба листа с стари бити карти ...такаче успехът е на лице...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 16:19

      Момчилград също ще е с Пеевски

      Изтриване
    2. Анонимен24/9/24 17:48

      Кирково ще е с него, ама трябва да се разследва кирковския дерибей.

      Изтриване
  3. Анонимен24/9/24 15:02

    Тези 35 години не си мръднаха пръста за своите избиратели,работеха само за себе си и роднини до седмо коляно,това го знае всеки нормален човек,затриха всякакво препитание на местното население,направиха всичко възможно за да прогонят младите и образованите,тука останаха само пенсионери и инвалиди.Говорят само за възр.процес та възр.процес,вече на никого не му се слушат празни приказки.И КАТО КАПАК СЛОЖИХА ПАК СТАРИ МУЦУНИ И ДЕРИБЕИ ЗА ДЕПУТАТИ.ОТ ДНЕС СЕ ОТКАЗВАМ ОТ АПС И ОТИВАМ ПРИ НОВОТО НАЧАЛО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 16:04

      Много точен коментар

      Изтриване
    2. Анонимен24/9/24 18:40

      Браво

      Изтриване
    3. ЗЮХТЮ24/9/24 21:57

      ШИШИ НАПРАВО ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА.ТИЯ ШАРАНИ СА БЕЗ ВЪЗДУХ И ОШАШАВЕНИ. УМНИЯ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ГЛУПАВИЯ. НАПЪЛНО ЛОГИЧЕН КРАЙ НА ДЕРИБЕИТЕ.

      Изтриване
  4. Анонимен24/9/24 15:04

    Да живееее Новото начало в ДПС с бат Пеевскиииииииии
    Успех на предстоящите избори

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/24 15:05

    Този път нагласените клипове на Догановите хора надвишиха две-три минути и Ахмед Доган блесна в 16 минутна реч пред рехав брой почитатели.
    Странна работа! През цялото време Доган говори за ДПС, рехавото негово войнство ръкопляска с възгласи „ДПС!“, при положение, че на изборите тези хора се явяват като партия Алианс за права и свободи, а не като ДПС.
    Простолюдието, което Доган всъщност облъчва с така наречената си реч с „възродителен процес“ и „етническа карта“, с право ще е истински объркано – хем Доган ги зове, пък хем говори за ДПС и скандират ДПС, а марката ДПС не е в него, а в ДПС – Ново начало на Пеевски. Ако човек е шегаджия, ще си каже, че Доган и компания правят реклама на предстоящите избори точно на ДПС Ново начало, които държат марката ДПС.
    Иначе, „почетният“ на два пъти рече „Евала!“ на младите, ама трудно му се разбираше.
    Евала, Евала, ама пуснете му субтитри на „почетния“, че ни станаха ушите на мембрани, докато сто пъти връщахме всяко изречение, белким разберем точно какво иска да каже, аджеба. Щото, простете, ама фъфлеше. Тъжна картинка.
    „Добре, че се получи това, иначе бяхме заспали. Добре, че се получи това с това момче, аз не му произнасям името, иначе бяхме се стопили“, заяви Доган.
    Точно.
    Добре, че „момчето“ разрина кочината на ДПС с оялите се дерибеи, че „почетния“ да се събуди от почти кома-съня си, че да прозре, че от години партията му не само бе заспала, не само се бе стопила, но и бе и е омерзена точно от него и дерибеите му.
    Всъщност, Доган призна, че „момчето“ е катализатор на процесите по разчистване, които разтърсиха партията управлявана еднолично и диктаторски точно от Доган.
    Доган употреби и мантрата за „колективни решения“ и „колективно тяло“, която мантросва от години, и която точно той не спазваше и всички в ДПС бяха обръгнали от тия „колективни решения“ на думи, които всъщност се свеждаха до едноличното султанско решение единствено на „Почетния“.
    Трябвало да се взима мнението на хората, рече Доган.
    Евала!, сети се Слутана в кулата си от слонова кост, в която еднолично решаваше, овъртолен от интригите на дерибеите си, а мнението на хората баш го бригаше, ама баш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 15:15

      Да,точно така,той го каза:"Благодаря ви за доверието и уважението но разстоянието от уважение до култ към личността е само едно крачка"

      Изтриване
    2. Анонимен24/9/24 16:10

      Браво

      Изтриване
    3. БРАВО!! Нисък поклон на Човека, който е публикувал този коментар!! С такива граждани България никога няма да пропадне! иска се повече смелост и храброст, най-вче политическа - да виждаш опасността, но да не чувстваш срах!!!

      Изтриване
    4. Анонимен24/9/24 16:34

      Завалийката е много зле. Фъфли и заваля докато говори. Дълги ментални паузи докато спиртосания мозък намери думата. Деменцията е заболяване с необратим процес.

      Изтриване
  6. Анонимен24/9/24 15:06

    Фъфлещ, нефъфлещ, Доган виртуозно играе с внушения върху тънката струнка на закостенелия електорат на ДПС, вкарвайки „възродителния процес“, „етническата карта“ и прехвърляне на собствените си грехове върху чужди глави: „Аз съм изумен как наши хората стават диктатори!“.
    Верно ли, бе? Колко да си изумен, след като години наред точно ти доведе партията до абсолютно диктаторска, начело с твоите диктаторски решения, представяни лицемерно като „колективни решения“?!
    „Голямата им цел е да елиминират ДПС от политическата сцена на България“, философства Доган.
    На кого е цел? Ако някой елиминира ДПС, това бе точно Доган, заради нарцистично его и митоманския си избор- да остане с дерибеите, отвратили не само хората в партията му, но и цялото общество.
    Срам го било от действията „на това момче“. Срам ли го беше, докато „това момче“ бе наричано „феномен“ точно от него? Срам ли го беше, докато „това момче“ като локомотив движеше партията му, издържаше я, издържаше него, сараите му и безумно луксозното му битие?
    Кога Доган разбра, че „това момче“ „всявало страх плюс пари“? Докато Доган като Султан се къпеше в разкош в два Сарая, това с „плюс пари“ що не го отвращаваше, а?
    Доган 35 години не всяваше ли страх, или този фъфлещ човек иска да ни изкара всичките в тая държава, че все едно не сме живеели в тази държава, че да не знаем какви ги вършеше точно Доган и какъв страх всяваше точно той?
    „Всички сме виновни за това явление, което стана. И трябва да намерим хора и сили да се извиним на цялото общество. Трябва да се извиним. Това е опасност за демокрацията и държавността. Ако не сме ние няма кой да го спре“, изрича „почетният“.
    А кога Доган ще се извини на цялото общество за диктаторството и дерибейството на Доган и компанията му?
    Когато изведнъж богатствата и рахатлъка на Доган бяха заплашени, той ги пренася с внушението, че демокрацията и държавността били в опасност, хайде холан! 35 години султанлък на Доган и нито държавата, нито демокрацията е в опасност, сега Доган остана без Сараи и без имане, и изведнъж и държавата, и демокрацията е в опасност. Това може да мине само пред изключително безпросветни хора и Доган използва този пласмент, за да заложи точно на тях.
    Нищо, че вика „Евала!“ на младите и езотерикът нечленоразделно казва: „Пълна мобилизация, който се вижда с два крака и /не се разбира/ трябва да гласува за нас. Ние сме спасителния пояс на България и демокрацията.“.
    Потресаващо. „Спасителния пояс“ на България и демокрацията – Доган и дерибеите му. Плюс – гарнитура на задкулисни корумпирани „играчи“.
    „Много ви моля на терен не ме искайте навсякъде“, обръща се Доган към ръкопляскащите като на пленум на БКП от преди 1989 година. Тука е откровен, във „формата“, в която ни го представиха без субтитри трудно би издържал „на терен“ и две села и половина.
    „Моя грешка е, че не съм участвал досега в централния съвет, и нямаше да бъде 15 минути, трябваше да има дискусия… Тука трябва да има лаборатория, начин на мислене, предложения за визинерство…“ – лицемерие висша форма.
    Винаги през тези години „колективни решения“ и „колективни органи“ в ДПС са били подчинени на диктаторските еднолични решения на Доган. Визионерство, лаборатория, начин на мислене – това са иширети за ехалето. Реалността е простичка – диктаторът говори за … демокрация. Смешка.
    „Много благодаря за оценките и за уважението, което проявявате към моята персона. Обаче искам да подчертая изрично, че от уважението и почитта до култа към личността е само една крачка. Винаги помнете тази тънка граница“, каза още Доган.
    Еманация на лицемерие. Култът към личността на Доган бе прокаран от самия Доган в продължение на 35 години.
    И когато остана без Сараи и имане се сети, че трябвало да се говори „на живо с хората“.
    Късно е, либе, за китка.
    Afera.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 15:19

      Добре анализирано от момчето феномен, браво наборе.

      Изтриване
    2. много добро писано

      Изтриване
  7. Анонимен24/9/24 15:16

    Успех г-Пеевски с вас сме !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/9/24 15:17

    ДПС с Доган е елиминирана от самия него! От днес Доган, Чакараков, Ърмадан, Джиджи, Ресми, Бирол и цялата им компания нямат нищо общо с ДПС . Те са АПС със земеделци някакви. Нерде ДПС, нерде АПС? Нерде Новото начало, нерде мухлясалите " автентични ", предали партиято и избирателите си.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/9/24 15:17

    ДПС с Доган е елиминирана от самия него! От днес Доган, Чакараков, Ърмадан, Джиджи, Ресми, Бирол и цялата им компания нямат нищо общо с ДПС . Те са АПС със земеделци някакви. Нерде ДПС, нерде АПС? Нерде Новото начало, нерде мухлясалите " автентични ", предали партиято и избирателите си.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/9/24 15:18

    След 35 години се сети че е трябвало да са при хората,закоравели дерибеи ще духате супата на 27

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/9/24 15:20

    Присъединявам се едно към едно към комантара ви

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/9/24 15:24

    Kirkovo e s agata i te sa kradtsi

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/9/24 15:36

    Уважаеми!
    След всичко това, което прочете, видя в медийното пространство и може би предстои още да научи гласоподавателят на ДПС, за житието и битието на почетният председател, „прозорливия мислител”, „гениалния философ”, „талантливият хидроинженер”, подкрепящ и захранващ се от близките му обръчи от фирми, ще има основателна причина да продължава да го следва!? НЕ, НЕ И НЕ, КАТЕГОРИЧНО, НЕ ТРЯБВА!!! Драгия сокол, отдавна е загубил от енергията, която имаше, тази която заразяваше масите, тази, която го превърна от вдъхновител в пълно разочарование. Кой, ТОЙ, който чрез своята партийно-бизнес политика роди най-много милионери на глава от населението. За негово съжаление, много голяма част от същите новобогаташи, а и не само, отдавна не са в отбора му. След неговите непремерени и високопарни думи по време на предизборна кампания в Благоевградско преди години, партията започна да потъва като кораба Титаник, бавно и болезнено. Г-н Доган единственият „султан”, „падишах” на тези географски ширини, отдавна е далеч от действителния политически живот, от истинските проблеми на членовете и симпатизантите на партията, станал „пленник” в предоставените му до скоро сараи на приближените му посетители и грешни съветници, които му поднасяха манипулативна информация, угодна само за тях. След всичко това, което наблюдаваме, видимо, почетният отдавна е загубил от СЕТИВАТА си, които вероятно се ограничаваха единствено до скъпите порти на сараите, но от вътрешната им страна. Неговата „концепция”, за състоянието на „морфичния резонанс”, както се изказа преди години в едно предколедно обръщение към партийния елит относно вътрешната пулсация на общността е обратно пропорционална на чувствата му т.е., взаимното му усещане с електората на ДПС вече не е актуално, защото тези възприятия и очаквания помежду им са изстинали отдавна, изпарили са се. „Безгрешният”, който посочваше и назначаваше председатели, заместник председатели на партията, кадри в изпълнителната власт /министри, заместник министри и други/, със същата лекота и хладнокръвие, като на врагове се разпореждаше да бъдат премахнати и изключени от партията, когато той реши. Но след тези негови еднолични решения, на унижаване и изключване на партийни кадри, си тръгваха разочаровани немалко хора, симпатизанти и членове, част от стабилния тогава електорален заряд на партията. След всички тези негови действия електоралната тежест на партията намаляваше, стопяваше се, видимо и от изборните резултати от последните няколко години. Духа на колективния орган и неговите решения са били винаги формални, последната дума винаги е била на почетния. Колкото до процесите в партията към настоящия момент, те щяха да се случат рано или късно, независимо от това кой е начело на партията. Нито един председател дори и почетен, не е вечен. Писано е било всичко тава да се случи с феномена Пеевски. Ако тези процеси не бяха факт и на дневен ред го нямаше ДПС - ново начало, групата около почетния, рано или късно щеше да се разпердушини и да започне процеса на самоизяждане. По смисъла на „морфичният резонанс”, долавям, със сигурност, че при тях липсва взаимното усещане, т.е. те са заедно от ЗОР, а не че се харесват! Относно последната му проява и обвиненията за репресии от и към някои, мога да кажа следното, НЕ драги ми соколе, НЕ, репресии имаше именно от приближените ти местни партийни дерибеи през всичките тези години. Знаем как се отстраняваха кандидати за народни представители или за общински съветници със стотици и хиляди гласували преференциално за тях, авторитети сред местното население, а избирахте кукловоди, предварително избрани за същите места. КомунизЪма си отиде с другаря Живков, методите и стила на ДоганизЪма са близо до своя естествен край!!! Едно е сигурно, за основаването на ДПС заслуга със сигурност имат десетки, но за „елиминирането” на партията и разрухата в нея, с действията и бездействията си през годините вината е единствено и само негова. Окадар! Точка!!!
    Именно за това пожелавам, УСПЕХ на новаторите!

    ОтговорИзтриване
  14. Салимехмед24/9/24 15:41

    Най накрая се отървахме от доносниците на ДС !

    ОтговорИзтриване
  15. Днеска АПС ИЛЕЗИРЕТЕ обакаляха на пазара в Момчилград.Бяха около 15 АПЕСАРИ.Оше от сега сте в блатото.Пийте вастика с мента с цаш ИЛЕЗИРА и чакайте да гласуваме за вас.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/9/24 15:46

    Турците и помаците ако бяхме заедно във СДС след 1990 година ,сега България щеше да бъде като Швейцария .
    Но ДС спря развитието на България и сега сме на дъното и децата ни са във чужбина

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 16:15

      Абсолютно си прав, но ДПС попречи това да стане!

      Изтриване
  17. Анонимен24/9/24 16:12

    Едни от главните виновници за разцеплението на ДПС са местните партийни дерибеи,има стотици примери

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/9/24 16:15

    На пазара в момчилград имаше нещо като "демострация на сила" но няма да хване дикиш

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/9/24 16:37

    Апашите в премеждие...закопчайте ги всичките...давай Пеевски, няма да жалиш...иначе ще съжеляваш после много. Мачкай докато е време.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/9/24 16:52

    Защо коментарите ги пишат 3ма души?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 20:04

      Защото вие , тъпите и готованците СПИТЕ !

      Изтриване
    2. Анонимен24/9/24 22:20

      голяма кампаниа иде

      Изтриване
  21. Анонимен24/9/24 17:33

    Deystvay Delyane samo napred Evala

    ОтговорИзтриване
  22. Стоян24/9/24 17:50

    За кой ли път пиша че в област Кърджали в която живеят най работливите хора в България турци и помаци са най бедни

    ОтговорИзтриване
  23. Али Алиев24/9/24 18:05

    Агент Сава, Агент Сергей, Агент Ангелов, а сега Баш АПЕСАР и Земеделец.Много лица има този Русофил и сега иска да гласуваме за него.Всички видяхме, че е неадекватен и мъстиката с мента не му действа добре.Довижданееееее

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/9/24 18:07

    Stiga sis tiya derebeyi stiga sa krali tolkova godini sega se oplakvat ce imalo nasiliye srestu tah e te togava kavto iskaha si praveha sis tehnite protivnitsi nali razdavaha portsii pari i procie

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/9/24 18:22

    Доган отдавна вече не е сокол, може да се нарече ,кеклик

    ОтговорИзтриване
  26. След като агент Сава и мутрите му се самоизключиха от ДПС, Шиши трябва да прати полицията да разгони ония в централата на ДПС, които са самоуправници.Да не се бави!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/9/24 20:04

    drindarski man gal

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен25/9/24 12:32

    Г-Н ПЕЕВСКИ, ИМАТЕ СТРАХОТНА ЛИСТА,ПРЕКРАСНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,НО ПОСЛЕДНИЯ В ЛИСТАТА САМЕТ АХМЕД ОТ КЪДЕ ИЗПРЪКНА?ТОЙ ЩЕ ВИ НОСИ САМО НЕГАТИВИ.НА НЕГОВО МЯСТО МНОГО ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА СТОИ ШУКРАН ИДРИЗ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/24 12:45

      Може би ти още по добре щеше да стоиш! Хахаха

      Изтриване
    2. Анонимен25/9/24 16:29

      TOSNO SUKRAN PO DOBRE.BRAVO

      Изтриване
  29. Анонимен25/9/24 16:07

    Тези дето фантазират, че България щяла да бъде като Швейцария да имат много здраве . Там хората мислят с главите си без много да приказват и работят като техните часовници които ги произвеждат . Те само каква армия, полиция и пожарна имат тука нашите могат само да мечтаят .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.