24rodopi.com/Образование

В Езикова гимназия "Христо Ботев" в Кърджали се състоя тържествено връчване на парично дарение на стойност 520 лева в полза на Първи ученически гвардейски отряд. То бе направено от бивши възпитаници на училището, които са завършили преди 25 години и някои от тях днес са родители на ученици от същия отряд.

Средствата ще бъдат използвани за покриване на разходи по участия в национални събития.

Дарителите изразиха своето задоволство, че Първият ученически гвардейски отряд, сформиран в тяхната гимназия, се е превърнал в символ не само на училището, но и на град Кърджали. Те споделиха също, че за тях е особено емоционално да видят как децата им следват техните стъпки в същото училище и които с достойнство представят гимназията и града на различни тържествени церемонии и празници. Дарителите изказаха своята благодарност към Димитър Кондиков, дългогодишен ръководител на отряда, който след двегодишно отсъствие отново е сред младите ботевци. 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/24 12:43

    Браво! Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/24 12:46

    нали имаше кампания за саби и там се даваха много пари? къде отидоха? или и тях прибра директорката, да не са при парите от басейна???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/24 12:49

      кои будали още даряват в тази бездънна яма

      Изтриване
  3. Анонимен26/9/24 12:55

    Смешна работа, децата да разчитат на дарения, за да представят училището и Кърджали по България! Училището пари няма ли- това Чавдарова нямаше да го позволи! Жалко!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/24 14:09

    Не знам дали е прибрла пари или не, но не мисля, че госпожа директорката смята, че тези деца издигат престижа на училището или че се гордее с тях. От както е на тези позиция гвардейците са оставени да се справят както могат, не сме чули или видели подкрепа за отряда, дори е едно "Браво" . На празника за 24 май тя дори не остана за представяне на танца им. Понеже бяха едни от последните, а цветята явно натежаваха в рацете й, може би подарени от същите тези деца.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/24 18:55

      Престиж се издига с резултати от олимпиади, състезания, НВО и ДЗИ, а не с гвардейци. Дълги години каненето им на коктейла в края на годината беше нелогично и меко казано глуповато. Да не говорим за и лансирането на гвардейците от единия от заместник-директорите - едни от най-опасните и недисциплинирани ученици получаваха изненадващо в края на срока/учебната година отлични оценки. Така че нека не издигаме гвардейците на пиедестал!

      Изтриване
    2. Анонимен27/9/24 01:15

      За коктейл никъде не се споменава в коментара. Да се издига нещо и някой на пиедестал пак не виждам. А отличните оценки заслужено или не ги пишат учителите. Ако ви дразни някой от ръководството не си го изкарвайте на децата. А направете така, че без частни уроци децата да печелят олимпияди и състезания и да допринесете лично за издигане престижа на училището. Оставете ги гвардейците. Отдайте се на работата си!

      Изтриване
    3. Анонимен27/9/24 08:55

      От кога подкрепата означава покана за коктейл? Явно, такова ви е отношението към всяка една извънкласна дейност. Най-вероятно работното ви време свършва с последня звънец, и не знаете какво им коства на децата, които участват в различни дейности на училището.

      Изтриване
    4. Анонимен27/9/24 12:01

      До 18:55 , а каква е разликата между гвардейците и фанфарите ?

      Изтриване
  5. Анонимен26/9/24 18:30

    Тази пишман директорка, докарана от селско школо, от чудене на коя партия да се надупи, че да запази поста си, забрави гвардейци, забрави от коя страна гащите да си сложи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/24 07:41

    Много писачи, много драскачи, айде правете нещо полезно, а не само да плюете с мръсните си усти, гака не се постига нищо мишоци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/9/24 01:34

    Не знам на коя партия се клани директорката, но със сигурност не става за нищо. А предишната не я хвалете. За детето ми се опитваше да ме изнудва, не не ѝ се получи. Жалко че си отиде безнаказано.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/9/24 21:09

      Брех много голям поглед! Много добре май познавате и едната и другата. Случайно да не работите в Ботев? Питам за един приятел.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.