24rodopi.com/Общество/Темата+

Досъдебно производство за опит за убийство е образувано по случая с майката, която скочи с детето си на ръце от третия етаж на хотел в Кърджали, съобщиха от държавното обвинение.

Окръжна прокуратура – Кърджали наблюдава досъдебното производство.

Извършени са оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели. Към момента е установено, че лицето е пострадало при падане от третия етаж на сграда в град Кърджали. Към настоящия момент не е привлечено обвиняемо лице. По досъдебното производство предстои извършването на процесуално-следствени действия за изясняване на фактите.  

Производството е за опит за умишлено умъртвяване на лице на 1 година и 5 месеца.

Както 24rodopi.com първи писа, всичко се е разиграло около 4,30 часа сутринта на 19 септември.

„Майката била в стаята с децата си. В необичайния час се чули крясъци и детски рев, които продължили необичайно дълго. Управителят се качил. Отваряйки вратата, майката грабнала едно от децата и скочила от прозореца“, разказва пред 24rodopi жител на квартал „Студен кладенец“, където се намира хотелът.

Детето е транспортирано в пловдивска специализирана болница с тежки травми. Лекари са борят за живота му. 20-годишната майка е получила контузии. Тя е била задържана за 24 часа.

Жената е от Хасковско.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.