24rodopi.com/ Политика

Сабахатин Гьокче - успешен предприемач и общественик, поема водещата роля в листата на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) за предстоящите избори в 9-и Кърджалийски многомандатен район. 

Втори е Радослав Милев, следван от Стоян Георгиев, Стоян Стоянов, Борис Андреев. Шести в листата е Дженгиз Ахмед, а под №7 е поставена Гюлчин Дурмуш. Светла Стоянова-Тенева е осма, Гюрай Сюлейман – девети. На последно място е Никола Стоев.

„Неговата отдаденост на обществени каузи и бизнес успехи са признати както в региона, така и в страната. Гьокче е не само доказан лидер, но и човек, който поставя нуждите на своите съграждани пред личния си успех“, съобщиха от предизборния щаб на ПП-ДБ в Кърджали.

В интервю за медиите водачът на листата заяви: „Службата на хората е най-висшето призвание. Затова влизам в политиката – да предложа решения за по-добро бъдеще на нашия регион и на всички негови жители.“

Кампанията на Гьокче ще бъде изцяло позитивна, насочена към обединение и работещи решения за проблемите на хората.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 17:38

    Интересно. Може, по-добре от апашарите от АПС.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/24 18:00

    Най-добрата листа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/24 18:56

    Поздравления,

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/24 20:22

    Поздравления.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/24 21:35

    Поздравления за листата водещ от позитивен човек като г-н Гьокче ! Милеещ за доброто на хората,добронамерен,искрен и винаги е за единство !!!
    Успех г-н Гьокче !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/24 23:23

    Браво!
    Само напред!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/9/24 08:05

    Ще хвърлям за вас. Ейвалла

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/24 10:19

    Ruhan aga uspeh

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.