24rodopi.com/Читател-редакция

От Фейсбук след снощното откриване на кампанията на ДПС в Кърджали. Една дама коментира кмета на Кърджали Ерол Мюмюн:

Една изключително силна и въздействаща снимка, която трогна сърцата на хиляди хора и остави траен отпечатък в съзнанието им, изобразява кмета в момент на съпричастност и подкрепа към своята общност. Тази снимка не само показва неговата отдаденост към хората, които ръководи, но и отразява силата на човешката връзка и емпатията, която е способна да обедини сърцата на толкова много души.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/24 09:12

    Tezi koito sa imali vazmojnost da se dokostnat do Erol sas sigornost sa usetili kakva pozitivna Energia ima tozi Chovek.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/24 09:36

    USPEH MACIT POCNA
    (DPS. 4 GOLA). APS. 1 GOL
    POBEDITELISA. OTBORAT. NA.
    NOVOTO. NACALO

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/9/24 10:41

    ako se rabotese vsicko s tova tempo gradit ni stese da bide slintse kato kurortno gradce da ostavim coveka da raboti spokoyno provlemi ot desetiletiya lesno niyama da se resat tirpelivi da bidem

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/9/24 12:50

    Успех на дпс ново начало

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/9/24 12:53

    Uspeh na DPS s Erol Toi pokaza che moje da mu viarvame

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/9/24 13:34

    Човек от нас и работи за нас.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/9/24 07:57

    Респект и подкрепа за Ерол.Но,ако спечели и отиде в парламента,кой ще се погрижи за добрите му дела до момента.А после??????

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/9/24 08:20

    Хайде Ерол, хайде Пеевски!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/9/24 11:45

    Тук на място се вижда какво правят Ерол и Неджми.Искрени поздравления и уважение! Но ако отидат в парламента ще станат едни от 240-те, които постоянно псуваме.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.