24rodopi.com/Политика

Видя се, че Ахмед Доган не е това, което всички очаквахме.

Това каза пред БНР проф. Стоян Денчев, бивш депутат от ДПС, главен секретар на Министерски съвет в правителството на Любен Беров, съветник в кабинета на Димитър Попов, вицепрезидент на "Мултигруп".

"Очаквах г-н Доган да владее повече структурите на своята партия. Вярно е, че той имаше изграден ореол, който се опитаха много бързо да го свалят, но фактът, че той правеше оценки на хора, които не бяха адекватни на обстановката, показва за негова слабост, която дава и реално отражение върху сегашното развитие на ситуацията в Движението за права и свободи. ... Издигна хора, на които после се оказа, че той няма доверие", посочи проф. Денчев.

„Хората, които подкрепиха Делян Пеевски, са също част от ДПС и това са повечето от регионалните структури, които са бастионите на ДПС. Това показва за многото работа, която Пеевски е свършил по отношение на структурите на ДПС и за слабостите на хората, на които г-н Доган е разчитал в структурите на ДПС. Пеевски направи доста много за развитието на ДПС. Беше видимо в резултатите, които постигнаха на последните избори", каза Денчев.

Той сподели, че не е разговарял скоро с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, а поне 7-8 години не се е чувал с Делян Пеевски: "Преди години поддържах добри отношения с него. Не съм в лоши отношения, но нямаме пресечна точка - нямам повод да говоря с него, нито пък той ме е търсил".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/9/24 18:50

    ДОГАН ИЗБРА АТАЛАЙЪ И НАКРАЯ ВЗЕМА БАБАЙЪ
    АЗИЗ КЮЧЮК ЧАКЪР
    СОНУНДА БОШ КАЛДЪ БАКЪР

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/9/24 19:17

      Вай анам, вай ! Аметин инсанларъ ютту хапъ . Ресми, Хасан, Бирол, Ерсин.......Яндъ пала, яндъъъъъъ.

      Изтриване
  2. Анонимен11/9/24 19:45

    Hasan ipnesibirde Atalay kizilbasi yuzunden hersey karisti

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/9/24 20:09

    Dogan bütün boş adamları toplamış yanına bunlar zaten parti için çalışmıyordu bunlar kendi interesi için çalışıyordu o yüzden kaybetiler daha da kötü olacak işleri bekleyin görün

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/9/24 20:46

    А кирково защо се крият сега ,нали бяха големи Ахметчии,та чак хора играеха в сарая.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/9/24 20:51

    Пеевски освободи етноса от оковите на доган и неговите дерибеи,асан,ресми,аталай,чакър,идр гьонсурати.
    Само Пеевски✊

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/9/24 21:29

    Пеевски да подхване кмета гумения печат на на общината която легимитира а и узаконява кражбите ,грабежите и мародерствата в общината палов-вълка на сарая на язовира ,където е забранено и птици и животни да пият вода ,камо ли да се ползва по предназначение.от населението ,а не от бандити дерибеи и местни феодали на карадайъ и доган.Отврат и белезници на такива нищожества .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/9/24 21:37

    Многу образовани на едно место. Доктори, доциенти, професори, инженери и най-накрая ал бабайъ чуджум. Кана кана сев ве окшала. Сенин олсун гедже гюндюз. Истерсен öп. Истерсен гьотюне сок.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/9/24 22:04

    Политиката е ку...венска игра. Скоро ще излезе всочко на яве. Сега дерибеите ще трябва да плащат за да са спокойни, и трзи милиони ще прибере Доганчо

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/9/24 22:12

    Ахмед Доган е Чист ПРЕДАТЕЛ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/9/24 08:11

    Синът му пачка...олигарх. Синовете и дъщерите на ДПС-олигарсите са всите пачки... Ваште деца репи да ядат или там квото има за ядене. Как ги търпим тези ДПС-олигарси, не знам.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.