24rodopi.com/Коментари

Първото ми гадже е от Ардино!

Това обяви днес в зала в града под Белите брези пред бая хора една жена, над 50-годишна. На всичкото отгоре, и мюсюлманка.

Хората се спогледаха – на учредяване на бардак ли са дошли или на старта на предизборната кампания на партия с консервативни избиратели!?

Оставаше само да се изцепи: Мъжът ми е под номер… (трицифрен) и джумбушът щеше да пасне съвсем на пазарния понеделник в града под Белите брези.

Мюсюлманка била!? Не те питат, аджеба, през през призмата на 50-ака броят има ли значение, а какво ще направиш за хората, ако станеш народен представител!

Колкото до размера, сантиметрите между интересно-провокативното и тъпото са артък малко – едно качване на сцена и обидата към етноса е нанесена.

 

Саудитски богаташ купи на жена си остров, за да може да се разхожда по банскигласи една от световните новини.

И тя е мюсюлманка, ама каква мюсюлманка само!!!

Съпругът ѝ е купил остров за 44 млн. евро, на който необезпокоявано ще може да събира тен по бански – нещо, което в момента ѝ е невъзможно в Дубай, съобщава самата тя.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/9/24 15:28

    Те от бардака са такива ! Щом дръндарския я " отворил " навремето, може да се фука със счупените и изкривени... Ще става депутатка !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/9/24 17:03

    АПС всички са такива, там подбора се прави от дръндарския мангал

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/9/24 17:06

    Това от на мамана и на дръндарския съюз трябва да е в другите партии такива безсрамници няма.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/9/24 17:11

    Cvetovete v imeto sa identicni na LGBT cvetovete. Bravo Ardino

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/9/24 17:19

    Големи любовчии в туй АПС... Вместо да разказват любовния си живот и да плюят по Пеевски да бяха казали какво ще направят за хората. Нищо. Имат само един проблем- да не ги откъснат от кокала. То викове, то крясъци...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/9/24 17:25

    Те друго не могат да говорят.Влизат в парламента, за да увеличат богатството си.За хората нямат време.Сещам се коя е кандидатка.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/9/24 18:19

    Кандидат за народен представител,излиза пред избиратели при огкриване на кампания и заявява:Първото ми гадже беше от вашия град,и сега тези хора какво да очакват от тази дама,с какво ще им помогне в парламента

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/9/24 19:47

    Как може да кажеш такава глупост, кандидат за "народен представител"?! Япма Елванджим, окадар да гууклук оламаз! От ДПС само могат да се радват на глупостите, които ръсиш! Вече не си сама пред компа, физически си пред гласоподаватели, от които търсиш подкрепа! Ама по този начин олмиджак абладжим!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/9/24 20:22

    Уикипедия, ако напишете името. Юджел Атила.
    Отговорът ще е благороден елен лопатар.
    Тоест с големи рога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/9/24 21:06

    Pirviyat se e pomnil do grob

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/9/24 21:25

    Ами някои са дошли до тук по този начин ,и си мислят че начина е този ,иначе за себе си нямат файда камо ли за други .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/9/24 21:57

    Elvan doymamış, Doymıyacak bir şeye, yazıklar olsun aps, Samo Dps Peevski 8

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/10/24 09:04

      Duduk samo DPS ... za glupostite vi DPS e tova derece .. 30 godini ne nauchihte edno neshto.. ima DPS ne aa vajni vremennite rakovoditeli. Vsi4ki podmazva4i vikaha aga kaza az sam remzici. Raifci hasanci . Bahrici estancia oste kakvo li ne nyama takovo jivotno.. ima edno DPS samo DPS

      Изтриване
  13. Анонимен30/9/24 23:07

    Срам и позор с това ли ще спечелите избиратели. Няма да се учудя и някоя ако каже аз бях ..на почетния председател. Дерибеии

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/10/24 08:08

    Че какво лошо има? Ще имаме депутати , които ще се възползват от услугите на маман-депутат на уше в парламента. Имаме и кандидат депутат, с опит по осигуряване на стока по веригата. Пълен цикъл на алъш-вериш и демокрация за всички.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/10/24 11:25

    Kasim Mestan i Sina mu sa nai golemite hırsızi. Koga shte badat razsledvani....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.