На два пъти съм бил водач на листа в Пловдивска област и съм наясно с всички схеми свързани с фамилия Чакърови, твърди Методи Андреев

24rodopi.com/Политика

Скандално и неморално е Джевдет Чакъров да говори за втори възродителен процес и да насажда страх и омраза сред хората, заради проблемите с регистрациите на двете фракции на ДПС за изборите. Крайно време е ДАНС и прокуратурата да обърнат внимание на тези казани на ангро приказки.

Думите му са не само провокация към гражданския мир, но и пряка заплаха за националната сигурност.

Това твърди пред Faktor.bg бившият депутат и първи шеф на комисията по досиетата Методи Андреев. Той е убеден, че измислените твърдения на Чакъров нямат нищо общо с реалността и са в полза на Кремъл.

ДПС на Доган беше създадено от Русия, а агентът Доган, който е с три псевдонима беше оставен като наместник на руския интерес в България, категоричен е бившият шеф на Комисията по досиетата.

„През изминалите 34 години позицията на Доган винаги е била една – да гарантира това, което навремето се разбраха Западът и разпадащият се СССР.

По отношение на България е поставена следната договорка – външнополитически и военно да  бъдем насочени към Запада и НАТО, а икономически и в енергийната област да останем под шапката на Москва.

Гарант за това негласно споразумение е лицата Ахмед Демир Доган и неговата партия. Но след войната между Русия и Украйна тази договорка вече не важи и Доган увисна. Стана излишен, не може да изпълнява своите функции, защото геополитически България вече не е задължена да спазва други уговорки и само трябва да си търси интереса си“, добавя Андреев.

И още:

„Имам  по принцип изключително отрицателно мнение въобще за корпорацията ДПС, създадена и управлявана от Ахмед Доган. Неслучайно казвам корпорация, защото луковицата на българската политическа корупция се намира именно в ДПС.

Не трябва да се забравя, че именно лицето от Дръндар, известно и като "почетният председател" успя да оплете държавата в обръчи от корупция, той е създател и на Пеевски, с когото днес са във война.

Нямам никакво уважение и към лицето Джевдет Чакъров, защото много добре знам за какво става дума около него. На два пъти съм бил водач на листа в Пловдивска област и съм наясно с всички схеми, свързани с фамилия Чакърови.

Заплахите, които Чакъров провокира са фалшиви, няма никаква опасност за българските турци и мюсюлмани, които са едни от най-скромните, работливи и честни граждани. Интерес от такива внушения и страхове имат само Кремъл и дерибеите на Доган, които целят да си запазят постове, власт и лични интереси.

Иван Костов казваше, че ДПС и Доган са проклятието за България, не – те са проклятието за турския етнос, за обикновените хора.  Те останаха крепостни на модела Доган и не се вписаха нормално в обществото, за да могат да бъдат използвани само за  гласуване и гарантиране властта на Доган.

Доган и корпорацията му създадоха този корупционен модел. Вижте в каква бедност и мизерия живеят българските турци и в какъв лукс и разкош се къпят кръговете около Доган и Чакъров. За това лица като Ибрямов, Аталай, Чакъров и други станаха мултимилионери.

ДПС трябва да изчезне във вида, в който съществуват и да бъдат приобщени в общонационалните партии, както е било по времето на Царство България. Никой днес не иска да им сменя на хората имената, религията, обичаите. Та тези хора в своята самобитност са капитал за българската държава“.

Според Методи Андреев наскоро Москва е опитала да създаде етнически конфликт в Босна, но не е успяла и сега пробват дестабилизация в България.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/24 13:56

    Турския Етнос вече Уяндиса.Само Пеевски

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/9/24 08:12

      SADECE GACALDA UYUYORDUNUZ VE UYANDINIZ... DPS COKTAN ILGILENDIRMIYOR NORMAL CALISKAN VE OKUMUS TURKLERI... DPS ARKASINDA KOSANLAR CIKARCILAR... ESKIDEN OLDUGU GIBI SIMDI DE AYNI...

      Изтриване
  2. Анонимен12/9/24 14:14

    Много точен анализ. Обикновените турци са хора честни, трудолюбиви и миролюбиви. Но една шайка самозабравили се некадърници забогатяха много на гърба на турците. В замяна ние получихме само ниски заплати и пенсии, лоша инфраструктура, ужасно здравеопазване, лошо образование и мизерия, високи цени на стоки и храни. А тези безсрамници все още се появяват в политическото пространство и ръсят глупости като Илхан скритият гей, Аталай , чакъров наш крадлив Хасан и шайка гьонсурати. А уж големият стратег, лидер на ДПС от 34 години го няма никакъв, бяга ли бяга. От какво и от кого бяга, добре му беше колеше и бесеше от сараите на бутилка уиски. Нищо ама нищо полезно не е свършил за електората си, който в продължение на години му беше верен. А той ни поставяше едни некадърни, мързеливи и изключително крадливи кметове, визирам в случая Асан дерибея. Никога няма да им простя на Сава, Хасан и кликата около тях, че Кърджали го превърнаха в гето. Безрамници нещастни. Siz bu halka gram hızmet etmediniz, halk sizi omuzlarında taşıdî yıllarca. Allah belanızı versin, ve çaldınız paralar sizi e fitil fitil gelsin burnunuzdan.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 14:29

      Евалла!

      Изтриване
    2. Анонимен12/9/24 14:38

      Дето си писал тоя коментар асанчо като беше кмет молешесе baskanim baskanim сега плуеш got veren

      Изтриване
    3. Анонимен12/9/24 18:06

      Никога ама никога не бих нарекъл един крадец, който не си гледа работата , a само плямпа небивалици, прави си снимки и пиар, краде и разпродава парцели в целият град başkanım. Бъркаш ме със себе си.

      Изтриване
  3. Анонимен12/9/24 14:32

    Абе, мИтодИ, всеизвестна ни е твоята русофобска бяс, ама нещо преигра бИ! Баш па Съветският съюз ще делегира на дръндарския неизвестник от онова време защитата на бъдещи руски интереси в страната, чрез създаване на турска партия?!?! Ходи трий петолъчките от етикетите на "Хайнекен", ливадо проста

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 16:19

      Много лесно да коментираш емоционално под статията и то хавадан судан, без да си бил член на Комисията по досиетата и без да си имал достъп до досието на агент Сава (Доган) в КГБйския отдел на ДС.

      Изтриване
  4. Анонимен12/9/24 14:37

    Fsiçko ştese podredi ДПС Ново Начало

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/9/24 14:47

    Крепостните трябваше да се освободят още през 2007 от дръндарския Феодал. Нищо. По добре късно отколкото никога. Пеевски мачкай.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/9/24 14:55

    Щом и Андреев негласно тръгна да защитава Пеевски. Защо не посочиш друга партия, която да е приобщила турците, а само обещания преди избори.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/9/24 14:57

    За този такива неща мога да кажа, че и той ще трябва да отговаря.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/9/24 15:03

    Щом е проклятие за турския етнос в България, не е ли проклятие за България! Такова изкривено тълкуване имате за някои изкази на български, че аз като турчин се чудя вече дали не сте "капма"! /В случая говоря за Методи./

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/9/24 15:25

    Незнаен,че си толкова плитък

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/9/24 15:26

    Какви интереси бе, краварски сюлюк !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/9/24 16:28

    Доживотен затвор за дерибейската сган хунта,Чакъров,Аталай,Хасан Азис,джендъра Илхан Кючюк и разни общински кметове феодали и дерибеи

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/9/24 16:28

    Братчет дай на по-ниската предавка.За много неща си прав, ама нещо не ми се връзва геополитиката и село Дръндар.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 17:48

      Произхода не е важен, но връзва се с агентурата. Агентите са обучават и инсталират, някои за разузнаване, някои за доносничество и т.н Всички те изпълняват определени задачи. На дръндарския е създадена партия, чрез депутати си да не подкрепя някои закони и демократични реформи и проатлантически правителства.

      Изтриване
  13. Анонимен12/9/24 18:15

    VSICKI V PANDELATA TAM DA VIDIYAT KAKVO E JIVOT PREZ OT GIZA DA IM IZLEZE

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/9/24 22:08

    Ако Пеевски направи това което Доган не направи през тези 34 години БЕЗ колебание с две ръце ще гласувам за него.

    Като гарантира и обещае цялото Турско, Помашко и Циганско общество ще гарантира за него.

    Поне това публикувайте.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/9/24 15:03

    Интересно, как Методи Андреев от изявен гербаджия е бил бивш шеф на Комисията по досиетата . Интереса, интереса , клати ......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.