24rodopi.com/Коментари/Политика

Вчерашното обръщение на ДПС е капан за партиите и коалициите в 50-ото Народно събрание. Темата „Пеевски“ е подхвърлена стръв към другите партии, за да инкасират загуби и да губят имидж, за да се появи на чист терен партията на президента. И Пеевски, и Доган, са тема на ДПС, а не на държавата.

Това коментира в ефира на Нова телевизия Илхан Андай от 24rodopi.com.

В студиото на „Здравей, България“ анализираха политолозите проф. Румяна Коларова, Мехмед Мехмед и Георги Проданов и журналистът Илхан Андай.

Тайният заговор между Ахмед Доган и Румен Радев разкри в ефира на Нова тв Андай, пише „Стандарт“.

Хората на Доган са слаби и имат шушу-мушу с Радев с мисъл за 52-ия ия парламент, заяви Андай.

Стратегията на Радев е ясна. Убива лявото, обединява го без Нинова и разчита на Доган за 52-ото Народно събрание, когато ще има политически проект на Румен Радев, разкри журналистът.

"Радев, Доган и левите да управляват за в бъдеще. Това обясняват депутатите на Доган по населените места", каза още Андай.

Съдържанието в трезора на Доган в „Боянския сарай“ ще рефлектира върху изборните резултати, смята Андай. А така също, ако се отворят вратите на "сараите" за народа, за да видят всички как е живял турският Чаушеску.

Още едно поколение ни е нужно, което да види Запада, а у нас да се подобри образованието, за да се преодолее невежеството, чак тогава няма да говорим за етническо гласуване, отбеляза Андай.

29-минутният разговор - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/24 21:06

    Аххх ах яндък изборите ще минат както са минавали до сега

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/24 21:33

      🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍

      Изтриване
  2. ТКЗС с.МОСТ2/9/24 21:09

    БАЩА МИ БЕШЕ ГОТИН КАТО МЕН,ПОМАГАШЕ НА ДС ПРИ СМЯНАТА НА ИМЕНАТА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/24 16:13

      И правеше доноси кой носи шалвари.

      Изтриване
  3. Анонимен2/9/24 21:33

    Glasuvate, imate problemi. Ne glasuvate, nemate problemi. Sichki tesi mafioti ostavat izvan darjavnia budjet. Koito glasuva, proizvejda korupt mafioti. Koito ne glasuva, ne proizvejda mafioti. Ne glasuvaite! Nikoi ne vi iska mafiotite v shengen. Proizvejdaite piper vmesto mafioti :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/24 07:47

      Ти недей гласува. Пак да ни се накачулят същите да крадат. После се оплаквай, че за хората няма пари, че е тъмно, мръсно, глутници кучета, разбити улици и тротоари с още повече и по-големи дупки-хасанки на кръст и на шир. Гледай ухилените им медийни физионимии и се радвай. Поливай пипера с постоянно растящи безбожни цени за вода.
      Няма проблеми, свикнали сме.

      Изтриване
  4. Анонимен2/9/24 21:33

    Glasuvate, imate problemi. Ne glasuvate, nemate problemi. Sichki tesi mafioti ostavat izvan darjavnia budjet. Koito glasuva, proizvejda korupt mafioti. Koito ne glasuva, ne proizvejda mafioti. Ne glasuvaite! Nikoi ne vi iska mafiotite v shengen. Proizvejdaite piper vmesto mafioti :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/24 21:34

    Три години стоях ,без работа от 2002 до 2005 само ,защото казах пред дерибеѝ, че нищо не се прави в общ.Гърмен и дерибея Башев ме уволни с две висши образования.Трижди ви проклинам Доган.Няма прошка за вас.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/24 21:40

    Деляне ,братко наш арестуваѝ оше двама трима дерибеѝ и ще отвържеш кучето и няма кои да го спре ,,избирателя''.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/24 22:07

    Да живееееее Новото начало.
    BASTA на дерибдйската хунта

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/24 22:12

    Един написал:Кърджали забранена зона за Доган!-браво на човека.Кратко и ясно!??

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/24 22:15

    Илхан Бей .ДЪЖИШ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДОСТАЖИИ.НАЙ ВЕЧЕ НА МЕН

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/24 08:51

      Обикновените Достджии бяха излъгани заради тяхната наивност. Лютви Местан е бивш агент. С такива не могат да се преследват идеали, а само краткосрочни келепири.

      Изтриване
    2. Анонимен3/9/24 16:01

      6666 Tochno I yasno kazano.. Bravo

      Изтриване
  10. Анонимен2/9/24 22:30

    Ahmed Dogan e obiknoven prestapnik, koito se krie ot europeisko pravosadie za ogromni izmami i korupcia. Nulevo doverie za psevdo polik v rbg bez prozrachen adres na jiveene. Bulgaria ne e djungla, Bulgaria e pravova otkrita demokratichna EU darjava s zakoni, vseki chovek e vidim v BG obstestvo, nikoi ne krie liceto i adresa Si. A za prestapnicite ima sadebna systema, koiato v momenta e Po Bikini na plaja v Varna Li, Russe Li, 0bzor Li?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/9/24 22:39

    Така е Илхане не само ДПС цялата политическа класа иска и прави всичко възможно последните 30 години младото поколение да бъде не образовано, глупаво и лесно манипулирано,затова особенно в Кж се появиха такива феномени в политиката като доктора от мост,кърджалийската П.П и много други феномени!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/9/24 22:48

    Замесвайки името на Румен Радев с това на Ахмед Доган, ще доведе до отлив на гласуващи за Пеевски! Гарантирано! Така че по-внимателно!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/9/24 23:51

    Гласувайте за...всички.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/9/24 23:51

    Забравете името Хасан Азис, нека само Прокуратурата в София го запомни добре.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/9/24 07:30

    ГОСПОДИН АНДАЙ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВОТО С ПОСТОЯННАТА ПОДКРЕПА НА ПЕЕВСКИ И ОПЛЮВАНЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ И ОСОБЕНО НА ПРЕЗИДЕНТА. И КЕЛЕПИРА ТРЯБВА ДА ИМА МЯРКА. ПУБЛИКУВАЙ ДА ВИДЯ ЦЕНЗУРАТА ДО КЪДЕ Е ПОНЕЖЕ ИМА И ДРУГИ САЙТОВЕ

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/9/24 08:06

    Затънали са в тиня. Опитаха се да се извадят сами. Не стана. Повикаха гьотверени, но завлякоха и тях. Сега викат други. Блатото има лепкавото свойство да поглъща. Кръговрат.
    Та така, до края... докато блатният торф като гъба погълне всички токсини.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/9/24 08:14

    Браво Деляне! Отърви ни от тези крадливи мутри. Колко хора нараниха, на колко хора хляба взеха.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/9/24 08:49

    Мистър Кеш е руска машина и иска с руското мекере Доганя комбина. Турчинът у Родопско се събуди, нема му се вързва на този сиганин веч. Аврупата има и хубави последици. Доганя го знае това още от 2007 година насам.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/9/24 08:52

    Обикновените Достджии бяха излъгани заради тяхната наивност. Лютви Местан е бивш агент. С такива не могат да се преследват идеали, а само краткосрочни келепири.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/9/24 09:02

    Проблемът не е само в дерибеите. Те трябва да бъдат премахнати. В същота време трябва да се скастрят и фирмите, които са били толковя дълги години с тези дерибеи. Дерибеят не е нищо, ако обръчите от фирми не го подкрепят. Да започнем с г-н Азис. Дайте да видим, кои компании и фирми са го възхвалявали и обогатявали с годините. Близките на дерибеите фирми не се ли знаят в Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/9/24 09:13

    Мистър Кеш е руска машина и иска с руското мекере Доганя комбина. Турчинът у Родопско се събуди, нема му се вързва на този сиганин веч. Аврупата има и хубави последици. Доганя го знае това още от 2007 година насам. Офсете се събудиха. Ехх къде са ония наивни офсенца от 1989 година?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/9/24 09:14

    Родопи може ли да направите една справка в момента колко общини са с ДПС Доган и ДПС Пеевски

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/9/24 09:55

    То е ясно- 3.5 на 3.5! Ха познайте коя е половинката( Община)?!?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/9/24 13:16

    Ардино естествено. Хората са за Пеевски! Чакъров каза директно, че следващия кмет и председател на обс ще са Зюлфиш аблата и Довереното лице Ресми агата. Изет без това не ги харесваше и двамата, сега пък хептен. Ще има доста дълги заседания май....

    ОтговорИзтриване
  25. Стоян3/9/24 13:38

    Андай е прав в коментара си има ли някой който да не знае , че Доган и Радев са бивши комунисти и работят срещу демокрацията в България.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен3/9/24 13:53

    Г-н Андай,нас ни трябват журналисти като вас,смели и принципни ,продължавайте в същия дух.О т вас научаваме много истини които обикновения избирател незнаеше

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/9/24 20:02

    GOSPODIN ANDAY TI SI ZA PRIMER COVEK S TOPKI I BADI VSE TAKA DOSTOEN PARITE NE SA VSICKO. BOG STE TE NAGRADI.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/24 10:01

      От община Кирково да бъдат прибрани деветимата най изявени деребеи и терена ще бъде изчистен от тези които 30 г.управляваха и изпълняваха обществени поръчки.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.